Hon slickade min fitta på dansgolvet

hon slickade min fitta på dansgolvetJag går på en målarkurs på kvällarna, och det var något riktigt underbart när modellen slickade min fitta, vilket är det jag vill berätta om. Kan beskriva mig själv som lite längre än normalt, blond, smal med små fasta bröst. Det var under en kväll när vi träffats för en lektion och vi skulle börja med anatomi. Vår cirkelledare berättade att vi skulle ha en levande modell under kvällen. Så småningom kom hon in i rummet, och jag tappade andan.

In kom en helt otroligt vacker och sexig, mörkhårig tjej. Jag blev smått upphetsad av att se henne svepa genom rummet och lägga sig på en schäslong som ställts fram. Innan hon lade sig tog hon av sig den lilla morgonrocken hon hade på sig, mitt hjärta hoppade till när jag såg hennes stora bröst, hennes smala men sexigt kurvade kropp. Hon fångade min blick och blinkade åt mig, jag skämdes lite och hoppades innerligt att ingen annan hade sett det. Hon lade sig på sidan i en sexig pose med armen längs med sin sida, och hennes fingrar skymde precis hennes fitta. Hennes andra hand lade hon under sitt huvud, och hon stirrade ut mot oss med en förförisk blick. Hon stirrade rakt mot mig.

Vi fortsatte rita och skissa under kvällen och hon bara fortsatte att stirra på mig. Jag gjorde mitt bästa för att rita av denna underbara kvinna men var gång jag tittade upp på henne, i hennes ögon så kom jag av mig. Jag bet mig i läppen och blev bara mer och mer upphetsad medan snuskiga tankar snurrade runt i mitt huvud, jag började fantisera om hur det skulle vara om hon slickade min fitta. Sakta rörde sig min hand ner mellan mina ben så jag kunde smeka mig själv. Jag började bli riktigt våt när läraren sade att vi var klara för dagen och att vi skulle kolla vad vi gjort vid nästa möte.

Jag tittade ner på mitt block och såg att jag knappt ritat något alls. Innan jag visste ordet av det hade modellen tagit på sig sin morgonrock, kommit fram till mig och kikade över min axel. ”Jag tror jag får hjälpa dig bli klar med din skiss”, sade hon med ett leende. Jag rodnade och hälsade på henne. Hon frågade om jag ville ta något att dricka lite senare. Jag fumlade fram ett ja och vi bestämde att träffas på ett ställe jag kände till.

Hon var redan där när jag kom och vinkade åt mig att komma till henne. Jag må ha sett henne naken men hon var så otroligt mycket mer sexig i den tajta svarta klänningen hon hade på sig och dem högklackade skorna. Hon köpte drinkar åt oss, och medan vi satt såg jag att vi fick en hel del blickar av andra kvinnor i baren.

Vi pratade och snart hade vi börjat flirta med varandra innan hon lutade sig fram och viskade något på ett språk som jag inte förstod, sedan tog hon min hand i sin. Vi dansade som galna och snart började vi gnida oss mot varandra medan vår läppar möttes i en het kyss. Jag kunde känna äppelsmak från hennes läppglans, och våra tungor möttes. De utforskade varandra sakta och sensuellt, och jag kände hennes lår mot min fitta och jag var inte sen att gnida mig mot henne.

Jag var så kåt när jag såg henne i ögonen och kände hennes bröst mot mina. Sången avslutades och nästa började, våra händer började utforska varandras kroppar. Jag kände hur hon började knäppa upp min blus medan hon nafsade på min hals. Vi var mitt på dansgolvet, omringad av andra som dansade. Strobljuset gjorde det svårt att se vad som verkligen pågick, och det var jag verkligen tacksam för.

Snart kände jag hur hennes läppar slöt sig runt min bröstvårta. Hennes tunga gled över bröstvårtan och hon smekte sakta och sköt mina bröst. Hon höll på att göra mig galen medan hon smekte och knådade mina bröst och det var då jag såg att ett par hade sett vad vi höll på med. De dansade bredvid oss, hånglade och sneglade på oss lite då och då.

Hon kysste sin väg längs med min mage tills hennes tunga slickade min fitta och pullade mig. Jag rörde mig sakta i takt till musiken medan hennes tunga gled över mina svullna klitta och längs med min fuktiga skåra. Hennes fingrar smekte mig och jag tog tag i hennes hår och lekte med det. Hon slickade min fitta så underbart, hon var riktigt duktig och visste vad hon gjorde, det var så skönt att jag slängde bak mig huvud och tappade balansen. Tjejerna som hade dansat bredvid oss hade kommit bakom mig och gav mig stöd så jag inte föll omkull. En av dem pussade mig på örat och viskade att de gillade showen vi gav dem och att vi inte skulle sluta. Jag kunde inget annat än hålla med medan hon slickade min fitta.

Jag kände ett par händer smeka över mitt bröst och en tunga som gled längs med min hals. Jag kom hårt över hennes ansikte medan hon slickade min fitta. Jag andades häftigt och det kändes som om mina ben blivit till gelé medan paret som dansade bakom mig fortsatte att smeka mina bröst och nafsa på min hals.

Hon ställde sig upp och kysste mig, och jag kände mina egna fittsafter på hennes läppar och tunga. Paret bakom oss dansade snabbt bort från oss och vi gick tillbaka till ett ledigt bort. Vi hånglade mer och drack drinkar. Hon gav mig en kyss och viskade, ”jag är glad att du gillade det”. Innan jag ens hann fråga så sade hon med ett sexigt leende att vi kunde fortsätta hemma hos mig och göra klar skissen som jag påbörjat.

Lattfotade-banner-legs