Berätta din sexnovell

Dela dina hemliga sexuella fantasier eller dina erotiska erfarenheter med andra Snuskisarläsare. Skicka in din sexnovell och få den publicerad på den snabbast växande sexnovellbloggen!

Det finns några regler du måste acceptera för att få din sexnovell publicerad på Snuskisar.se

  Ditt namn

  Din epost

  Din sexhistoria

   


  Regler för att få din sexhistoria publicerad på Snuskisar.se:

  • När du skickar in en novell, så godkänner du att vi redigerar och publicerar din sexhistoria på Snuskisar.se
  • Alla former av sexuella skildringar eller anspelningar till sexuella skildringar där barn eller minderåriga förekommer i en sexhistoria är absolut förbjudna på denna sida.
  • Det är inte tillåtet att publicera personlig information om verkliga personer i en sexhistoria. Det innefattar för- och efternamn, fullständiga adresser eller telefonnummer. Men du får gärna berätta var novellen utspelar sig.
  • Novellen som skickas in får inte strida mot upphovsrättslagen, den gäller även för erotiska noveller. Du måste vara upphovsman till novellen som du skickar in. Att kopiera en novell som någon annan skrivit och skicka in den i ditt namn är inte tillåtet.
  • Förutom de regler som vi har nämnt så gäller även svensk lag. Snuskisar.se tar inget ansvar för allt som skrivs på denna sida. Dock tar vi regelbundet bort noveller som strider mot våra regler. Om du som läser hittar en novell som strider mot reglerna så uppskattar vi att du hör av dig till oss.