Ett hårt knull med främlingar

helgmorgon med hårt knullDu väcker mig med en kyss den helgmorgonen och viskar i mitt öra, ”Det är dags att vakna älskling, kom så ska jag bada dig”. Jag vänder på mig och tittar på dig när du säger att du älskar mig. Du tar min hand och drar mig ur sängen, leder mig till badrummet och till den varma duschen. Du får in mig där och tvålar in hela min kropp. Du sköljer av mig, och tvättar mitt hår. Jag har nyligen rakat mig, men du kontrollerar ändå att jag är ordentligt rakad.

Du använder en rakhyvel att rätta till ställen jag kan ha missat. När jag är ren så är du nöjd, du stänger av vattnet och torkar av mig. Du får mig att borsta tänderna och parfym, men säger att jag inte får ta på mig något. Jag frågar varför och du svarar att jag inte får fråga igen och att jag ska göra allt du befaller under resten av dagen. Jag säger att jag gillar när du är strikt och ser fram emot ett hårt knull med dig.

Du smiskar min rumpa och säger att du inte gett mig tillåtelse att prata. Jag står där i badrummet en lång stund innan du inspekterat mig helt och sagt att jag ska sätta mig på sängen. Efter ännu en stund kommer du tillbaka, ställer mig upp och sätter på mig en ögonbindel. Du tar min arm och leder mig till vardagsrummet.

Med manschetter om handleder och fotleder binder du fast mig och jag undrar vad det är du ska sätta fast mig i eftersom det inte finns något särskilt där. Du för fram mig några steg till och jag känner den kalla väggen mot min rygg. Du säger åt mig att hålla upp min armar och du fäster dem i något ovanför mitt huvud. Jag särar på mina ben och jag känner hur du spänner fast dem med. Då hör jag att du pratar i telefonen, jag kan inte höra och vet inte vem det är du pratar med. Efter en stund till hör jag att Tv:n är igång, du har satt i en porrfilm och stönen från den får mig att bli våt.

Plötsligt ringer det på dörren, och jag väntar spänt på vad du har planerat för oss. Jag hör att du hälsar på en man, sen hör jag er framför mig hur ni pratar om mig innan en hand rör vid mitt bröst. Handen liyter på det och nyper i bröstvårtan. Ni går iväg och jag hör er i köket, och dörrklockan ringer igen. Fler personer kommer in, både män och kvinnor. Alla ställer sig framför mig, och dem rör vid mig över hela min kropp.

Du kommer tillbaka och flyttar mig till vardagsrumsbordet. Du binder fast mig så jag ligger på rygg på bordet. Snart känner jag händer och fingrar smeka över mig. Dörrklockan ringer igen, någon öppnar dörren och fler kommer in. Jag kan inte höra så väl, det är för många röster i rummet. Jag ligger fastbunden, naken och med förbundna ögon, blottad för alla dessa främlingar. Jag vet inte hur många dem är eller vilka det är men det gör mig så upphetsad.

Du säger inget till mig men jag hör att du pratar med någon nära mig. Jag känner något röra vid mina läppar och jag öppnar min mun. Någon har gett mig något att äta. När jag sväljer den så känner jag något hällas över min läppar, jag öppnar munnen och sväljer vattnet. De skrattar när jag hostar till. Jag öppnar min mun igen och den här gången känner jag något varmt i min mun. Jag tror det var ett finger, och jag suger på det. Samtidigt hör jag en av killarna säga, ”kolla hur hon suger, jag slår vad om att hon är riktigt bra på att suga kuk”.

Personen drar ut sitt finger ur min mun och jag känner något snudda vid min kind, snart känner jag en värme mot mitt ansikte. Jag blir beordrar att räcka ut min tunga och min tunga snuddar vid en härligt våt fitta. Jag börjar slicka den och jag känner hur hennes safter börjar drypa över mitt ansikte när jag hittar hennes klitta. Jag suger på den och hon gnider sig mot mig.

Efter en stund flyttar hon på sig och jag känner något stöta mot mina läppar, jag öppnar min mun igen och får en stor kuk inkörd djupt i min mun. Någon smeker längs med mina ben, en mun omsluter båda mina bröst och en tunga hittar min klitta. Jag kan inte ta all den här sköna behandlingen och jag är på väg att komma. Jag hör någon säga att om jag kommer nu så kommer jag inte få orgasm resten av dagen. Jag gör allt jag kan för att inte komma så jag koncentrerar mig på kuken istället. Jag känner något varmt spruta över mina bröst, och det smeks in i huden.

Någon gränslar mig och trycker ihop mina bröst, någons kuk börjar glida mellan dem. Kuken i min mun dras ut och den sprutar över mitt ansikte. Den byts snabbt ut mot en fitta som jag ivrigt börjar slicka och suga på. Kuken mellan mina bröst sprutar upp på min hals. Fittan jag slickar ändrar position och vi ligger i en 69:a. Jag fortsätter slicka henne och känner snart en kuk vid min panna. Den glider in i hennes våta fitta och börjar stöta in i henne. Hon kommer men fortsätter gnida mot mitt ansikte.

Jag kan höra henne flämta att hon vill ha en kuk i sin mun nu när hon slutat slicka mig. Snart hör jag henne suga av någon högljutt. Han som knullat henne stönar högt och sprutar djupt i henne, jag ler lite över att få höra ett sådant hårt knull bara centimeter från mitt ansikte och lite av satsen rinner ner på mig ansikte. Hon fortsätter att gnida mot mitt ansikte så jag får slicka upp all sperma som rinner ur hennes fitta.

Plötsligt känner jag en kuk börja glida in i mig. Jag blir knullad. Killen hon sög av kommer men han sprutar på min mage. Runt om mig kan jag höra killar som runkar och tittar på, jag kan även höra hur någon blir avsugen och någon annan knullar. Någon skriker ut sin njutning när hon får ett hårt knull, alla i rummet stönar. Killen som knullade mig drar sig ur mig och går iväg. Ingen rörde eller smekte mig en stund. Jag ligger med kladdig sperma som rinner över min kropp och som håller på att torka medan jag hör hur andra knullar runt omkring mig.

Jag hör dig men jag vet inte vad du gör. Snart tar någon av mig min ögonbindel. Jag kan se ett tjugotal människor knulla runt mig och du står framför mig. Du säger att det är dags för mig att få komma och frågar mig hur jag vill att det ska vara när jag kommer. Jag säger att jag vill ha dig i min röv, och att jag ville ha den största kuken i rummet i min fitta. Jag säger också att jag vill att någon slickar mig fitta samtidigt. Du säger bara okej och släpper lös mig så jag kan röra mig.

Du ropar på en kille, när han kommer fram ser jag att han har den största kuk jag någonsin sett. Den är både lång och otroligt grov, jag är inte säker på om jag kan klara av er båda samtidigt. Jag grenslar honom och du smörjer in min röv med glidmedel. Du kommer in i mig innan han gör det, du stöter lugnt in och ut ur mig innan du säger att han kan börja. Han tar tag om sin stora kuk och lägger ollonet mot min våta fitta. Det tar någon minut med lite svidande innan hans ollon kommer in i mig. Han rör sig inte under en stund, men du börjar knulla mig. Snart har jag vant mig nog mycket för att han ska kunna börja knulla mig.

Ni rör er i takt med varandra. Jag ropar efter en fitta. Någon sätter sig vid bordskanten och särar sina ben. Du håller upp hennes ben så att jag lättare kan komma åt hennes vackra fitta. Jag slickar hennes fitta, synen av det och att du knullar min röv gör dig så upphetsad, och du säger att du snart kommer att komma. Jag ber dig att komma i mig. Du stönar och flämtar och slutar knulla mig när du sprutar din heta sperma i min röv.

Du drar ut din slaknande kuk och killen med den enorma kuken fortsätter knulla mig. Jag fortsätter slicka tjejen, du ber någon annan att hålla upp hennes ben så du kan hjälpa mig att slicka och pulla henne. Direkt när du börjar suga på hennes bröstvårtor så kommer hon.

Kuken i min fitta känns som den bara blir större, som om den skulle slita mig i stycken. Snart känner jag ett ansikte mellan min röv och hans höfter. Dem slickar hans pung medan jag rider av honom. Till slut knuffar han av mig, och sprutar rakt upp i luften. Det är då jag märker att alla har tittat på medan vi knullat.

Ganska snart börjar alla klä på sig och går. Jag är alldeles stel men så tillfredsställd av ett så skönt hårt knull, trött och matt efter allt och du tar mig till duschen så jag kan tvätta av mig. Vi duschar tillsammans och kysser varandra ömt. När vi är rena går vi till sängen, vi håller om varandra och somnar. Vilken underbar helg.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag blev så kåt av bondagesex med min sambo och väninna och Trosan fylld med sperma, din heta fantasi uppfylls

Kata kvinnor