Jag blev så kåt av bondagesex med min sambo och väninna

kåt av bondagesexVi har inte varit tillsammans länge men vi har gått igenom ganska mycket. För att berätta lite mer, vi väntade barn men efter ett litet tag fick jag missfall. De kommande två tre åren gick och var fyllt med dåligt sex eftersom vi var för fokuserade på att jag skulle bli gravid igen.
Min sambo brukar vara ledig på fredagarna och jag jobbar vanliga kontorstimmar. Han var i vårt hem när jag kom från jobbet. Till min förvåning hörde jag honom prata med någon i sovrummet, men den andra kvinnliga rösten kände jag inte igen. Det stank av sex och jag måste erkänna att jag blev lite kåt av bondagesex, att veta vad som hade hänt.
Jag gick till köket för att ta mig något att dricka. När jag böjde mig ner för att ta en burk cola från den nedre hyllan i kylskåpet kände jag hur någon smekte sig mot min rumpa. Jag ställde mig upp, vände mig och såg vår gemensamma vän Marie, helt naken. Hon höll om ett av sina vackra bröst och hade sin andra hand om min rumpa. Jag var så chockad av att se henne där. Jag har alltid känt mig attraherad av henne men har aldrig tagit något steg. Hon var lite längre än medellängd, lagom stora bröst, kurvig och hade en läcker solbränna.
Hon lutade sig fram och kysste mina läppar, längs med min hals och ner mot mina bröst som framhävdes väl av min urringning. Hon tog min hand och drog mig mot sovrummet. Vad jag fick se fick mig att tappa andan. Min kille stod där, kåt och runkade sin hårda kuk. Han var så snygg med sin stora lem i handen. Stearinljus var tända och var placerade överallt i rummet och jag såg flera sexleksaker ligga på byrån.
Marie drog mig fram till honom och han kysste mig djupt och passionerat. Jag visste att dem båda hade haft en riktigt härlig omgång sex. Jag kunde känna hur min fitta skälvde av upphetsningen och jag började bli riktigt kåt av bondagesex som skulle hända. När han drog sig ur kyssen, hjälpte han mig till sängen. Marie grenslade min mage som att hålla fast mig medan han började binda fast mina händer och fötter i sängstolparna.
Hon flyttade sig till mitt ansikte och placerade sin vackra fitta mot min mun. Jag började slicka henne och suga på hennes klitta. Hon smakade så sött och gott, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att hennes fitta skulle kunna vara så härlig. Medan jag slickade henne så började min sambo slicka mig. Jag märkte hur kåt av bondagesex han var på hur han sög och slickade mig. Hon flyttade sig och började kyssa mig, och slickade upp sina egna safter från mitt ansikte. Hon hade kommit flera gånger av mitt slickande och hon hade kladdat ner mig helt. Hon flyttade sig ner mellan mina ben och började slicka mig tillsammans med min sambo. De kysstes och delade och blandade våra safter.
Min sambo började sakta kyssa längs min mage, till mina bröst och sög först den ena bröstvårtan sedan den andra. Upp till min nacke och till slut min mun. Han var lutad framåt och förde sin kuk mot mig. Han förde sakta in den i min mun och började knulla den. Sakta till att börja med men han ökade snabbt takten. Till slut nådde hans kuk ända ner i min hals och han var helt i mig. Marie sög fortfarande på min klitta och hon hade redan fått mig att komma flera gånger. Efter en stund gick min sambo till byrån och ropade på Marie.
Jag kunde inte se vad dem höll på med och jag kände mig bara mer upphetsad av att inte veta vad som pågick. När hon kom tillbaka såg jag att hon hade en strapon på sig med två kukar. En av dem var redan i hennes fitta. Hon ställde sig mellan mina ben och smekte min öppning med den stora dildon. Plötsligt stötte hon hela dildon i mig. Jag kom direkt. Hon började stöta in och ut ur min fitta och varje stöt var hård. Jag kunde se på hennes miner att hon snart skulle komma igen.
Min Sambo kom tillbaka till sängen, han masserade Maries bröst och slickade på bröstvårtorna. Jag älskade att se honom smeka en annan kvinna, det var så sexigt och det fick mig att komma igen. Han visste varför jag kom, så för att få mig att komma igen böjde han sig ned bakom Marie och började slicka hennes röv. Hon verkade verkligen njuta av behandlingen. Han smorde in hennes tajta hål med sin saliv och började sakta tränga in sin kuk i hennes röv.
Efter bara någon minut var hela hans kuk i henne och han knullade henne samtidigt som hon knullade mig. Jag började stöna högre och högre när hon kom. Hon kollapsade på sängen bredvid mig och min sambo drog sig ur och hon tog ut dildon ur mig. Han hjälpte henne att ta av sig straponen. Hon lade sig bredvid mig och började smeka mig medan min sambo körde in sin stenhårda kuk i mig. Han böjde sig fram och kysste mig medan han knullade min fitta hårdare och hårdare. Han har alltid vetat hur han ska ta mig på rätt sätt och jag började få flera orgasmer i rad tills han sprutade sin heta sperma djupt i mig. Med ett sista stön lade han sig på mig. Marie satte sig upp och släppte lös mig från mina handfängsel. Vi började hångla och smeka varandra.
Resten av natten gick som i en dimma, kåt av bondagesex, men jag vet att det var det bästa sexet jag upplevt på länge. Hon kommer över åtminstone en gång i månaden nu, och vi har ett helt underbart sexliv tillsammans.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hon överraskades med en bondage trekant och Ett hårt knull med främlingar

7275