Flickvännen får uppleva en dubbelmacka

hon testar dubbelmackaVåra vänner hade en sommarstuga som låg väldigt fint, dit vi brukade åka nästan varje helg för att festa och slappa. Vi brukade festa på stranden, ganska ofta tillsammans med grannarna som var i samma ålder. Jag minns en kväll särskilt väl, vi drack tillsammans med vår tjejkompis Becka och hennes granne Martin. De båda såg otroligt bra ut. Den här kvällen var precis som många andra, vi drack för mycket och vi tappade kontrollen. Martin, Becka och min flickvän dansade och jag satt på soffan och tittade på. Jag hade redan börjat bli kåt av att se tjejerna i sina bikinis hela dagen och jag ville vara själv med min tjej för att ha kul.

Vi hade aldrig experimenterat med att ha någon mer med i sängen, men vi hade pratat om hur hett det hade känts. Musiken dånade och Martin hade armarna runt dem båda och hans hand gled in under hennes jeans. Jag brukade bli avundsjuk, men jag hade det största ståndet istället när jag såg det den gången. Det fortsatte så under några låtar medan jag tittade på där jag satt i soffan. Jag drack min öl, och blev bara kåtare. Martin drog till toaletten och min tjej kom fram och viskade i mitt öra att hon ville suga hans kuk. Jag kom nästan på en gång när jag hörde det. Jag bad henne att ta sig tröjan, eftersom hon fortfarande hade sin bikini på sig under kläderna. Hon tvekade lite först men jag sade bara hur mycket han skulle gilla det. Becka försvann en stund och när hon kom tillbaka hade hon bara sin korta kjol och bikinitopp på sig så min tjej bestämde sig för att ta av sig sin topp med. Hon frågade mig hur långt vi skulle gå med dem, jag var lite nervös när jag tänker efter. Först sa jag bara att börja med lite avsugning och se vad som händer, om dem nu ens ville ha kul med oss.

Musiken byttes till någon låt som jag aldrig hört förut, men den verkade passa för vad som skulle hända. Martin började smeka min tjejs bröst, och längs med hennes höfter då och då. Becka dansade framför mig, precis som om hon skulle ge mig en stripshow. Hon böjde sig fram och jag kunde se hennes fuktiga fitta, hon hade tagit av sig bikinitrosan tidigare under kvällen. Min tjej tittade på mig med en vild blick. Jag visste att vi skulle ha en riktigt härlig kväll. Jag nickade till henne och jag kunde se hur hon sträckte bakom sig och började smeka Martins kuk. Han verkade enorm, han hade träningsbyxor på sig och det verkade som om hans kuk skulle hoppa ut ur dem av sig självt.

Plötsligt var den ute, och jag tror det är den största kuk jag sett i mitt liv. Min tjej tog av sig sin topp och smekte hans kuk. Samtidigt drog Becka av mig mina shorts, jag som alltid tyckt jag haft en lite större kuk, jag kände att jag låg i lä men lustigt nog tyckte jag bara att det bara var hetare. Musiken spelade högt i bakgrunden och hela synen var otroligt upphetsande. Min tjej drog av honom kläderna, och knuffade ner honom på soffan bredvid mig. Becka hade tagit av sig sin bikinitopp och hennes vackra bröst och grenslade mig snabbt. Min tjej sög på Martins enorma kuk, hon tittade på mig precis som om hon ville att jag skulle ge ett klartecken. Jag nickade, hon ställde och vände sog om och tog sakta av sig byxorna men inte trosorna. Hon började hångla med Becka medan hon red mig och Martin runkade till det hela.

Min tjej tog av sig trosorna, dem hånglade intensivare. Becka gled av mig och plötsligt hade dem båda hamnat i en sextionia. Det tog dem inte särskild lång stund innan dem båda kom medan vi tittade på. Jag trodde att min tjej skulle komma till mig efteråt, men hon gick fram till Martin och lät hans kuk glida in i henne och hon började rida honom. Becka gjorde samma sak med mig. På nolltid började hennes fitta krampa, och det fick mig att komma närmre. Bredvid mig hörde jag min tjejs bekanta stön när hon var nära. Vi alla kom samtidigt, det var helt otroligt.

Jag kunde se Martins stora kuk glida in och ut ur min flickvän, den glänste av bådas safter. Becka hoppade av mig och började suga ren Martins kuk. Jag slickade min flickväns fitta, och det var så upphetsande att smaka en annan man på henne, så mycket att jag blev hård igen. Dem andra märkte det och inom kort började Becka suga av min kuk medan Martin tog henne bakifrån. Min tjej kom snart igen och kollapsade på soffan bredvid mig. Becka slutade suga av mig och började rida mig igen. Martin sa till mig tjej att suga av honom så han blev riktigt blöt så han kunde knulla Beckas röv. Hon hade sagt till mig att hon hade haft en fantasi att få en dubbelmacka och det verkade som om hon skulle få en chans ikväll. Jag kunde känna hur Martins kuk sakta gled in i Beckas röv. Hon var spänd av att testa en dubbelmacka, men när hon väl slappnade av blev hon bara vildare när han började knulla henne hårt. Jag tror hon kom fem gånger i rad, och jag kunde se min tjej sitta och smeka sig själv för kung och fosterland. Hon tittade på mig, kysste mig och sade att det var hennes tur sen att få testa en dubbelmacka.

Martin började närma sig, och det gjorde jag med. Min tjej tog tag om min pung och jag kom ännu en gång i vår gemensamma vän. Vi satt där i några minuter innan Martin frågade om vi skulle ta en liten paus för att vila upp oss ute. Vi tog något att dricka, vi passade på att snabbt ta ett nattdopp för att skölja av den värsta svetten från våra heta kroppar.

När vi kom tillbaka var det dags för min flickvän att få som hon ville. Snabbt grenslade hon Martin, och morrade att hon ville ha min kuk i sin röv nu. Jag tvekade inte och min kuk gled lätt i hennes trånga röv. Hon var så otroligt trång och det var en helt annan känsla mot att knulla hennes fitta när Martin tog Beckas röv. Känslan av en dubbelmacka kan inte beskrivas helt, annat än att det var väldigt hett. Vi knullade henne hårt och besinningslöst tills hon kom, vi saktade ner och ökade sedan takten. Vi fortsatte så tills hon kommit flera gånger. Sakta började vi närma oss klimax, min tjej skakade och krampade och skrek ut sin största orgasm när vi båda sprutade i henne.

Utmattade lugnade vi ner oss, vår sperma rann ur henne och Becka slickade girigt i sig allt som kom ut ur min tjej. Det var väldigt upphetsande att se henne göra det men vi hade nått gränsen för vad vi skulle orka på ett bra tag. Dagen efter fortsatte vi att ha kul tillsammans, och det var inte sista gången vi experimenterade och hade sex tillsammans.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Skämtsamt rollspel som leder till partnerbyte och Vilt sex med gamla vänner

“Soker