Knullade min tjejkompis på efterfesten

knullade-min-tjejkompisDet var balen inför examen på gymnasiet, jag var så uppe i varv för jag såg fram mot det och efterfesten efteråt. Innan kvällen var över så knullade jag min tjejkompis, och det var det jag såg mest fram emot. Men jag ville även få chansen att träffa mina vänner innan vi tog examen och skiljas åt över sommaren då vi gick våra egna väger till högskolan eller jobb. Jag gick till badrummet och hade lagt fram kläderna inför balen. Jag hade till och med planerat så vad jag skulle ha på mig efter på festen för att kanske locka till mig en tjej eller två.

Jag var redo och det bar iväg. När jag kom till min väns hus så visste jag vem jag skulle gå med och tänkte att det skulle nog finnas ett gott urval, och det var det. Det var däremot en tjej som stack ut från gruppen. Jag började att studera henne, efter ett tag mer lustfullt. Hennes tjocka blonda hår var varken för långt eller för kort, det var alldeles perfekt. Hennes sneda leende var lite busigt. Ögonen var varma när hon tittade på mig, och vilken kropp hon hade. Jag hade känt henne i flera år, vetat väldigt väl hur snygg hon var men aldrig tänkt att hon var något särskilt tills jag såg henne i balklänningen. Hon var helt fantastisk.

Vi drog vidare till balen vid halv åtta snåret. Det kändes lite hemskt men jag övergav tjejen jag tog med mig när jag såg min bästa vän, Martina. Vi tog så många foton tillsammans, och jag hade alltid varit lite förtjust i henne. När vi väl kom in så såg jag till min förvåning hur snygga alla tjejerna var i sina klänningar. Jag kunde inte sluta stirra förrän Martina tog min hand, hon var nära och snuddade mot min kuk som redan var stenhård och drog iväg mig till toaletterna. Hon klämde upp mig mot väggen och sade, ”jag har väntat på det här sååå länge”. Innan jag fått ut ett ord hade hon öppnat mina byxor och börjat suga min kuk. Hon var riktigt skön, hennes tunga lekte längs med skaftet och tog in mig i sin mun. Jag tog chansen och knullade min tjejkompis mun innan jag sprutade i hennes mun. Jag spenderade balen tillsammans med henne, även om vi till slut gick till två olika efterfester.

Vi hade lämnat balen och jag hade bytt om hemma hos en vän till något mer ledigt. Det var på festen som jag såg den vackra tjejen jag såg tidigare på kvällen. Jag gav henne en blick som sade att jag var hennes om hon ville ha mig. Hon gick mot mig, stirrade på mig som en lejoninna redo att anfalla sitt byte. Hon stod framför mig, jag kunde höra hur hon andades tungt. Jag böjde mig fram så jag kom i ögonhöjd med henne och hon fnissade sött, ”hej”. Det enda jag kunde tänka på var den underbara känslan av att avnjuta hennes läppar i en kyss. Jag nafsade i hennes underläpp och hon kom närmre mig. Hon lägger armarna om min hals och hennes fingrar begraver sig i mitt hår. Vi går ut från trädgården där festen var, till ett av sovrummen.

Vi såg till att ingen såg oss, eller ens skulle kunna gissa sig till vad vi hade planerat. Bi hittade ett sovrum på övervåningen som vi gick in i. Jag stängde dörren efter oss och mina händer gled direkt ner för att ta tag om hennes fasta härliga rumpa. Det fanns vin i rummet som någon måste ha lämnat efter sig tidigare, så jag frågade henne om hon ville ha lite för att lugna nerverna men hon svarade bara, ”Nä, det behövs inte”. Hon började öppna mina byxor och viskade hur gärna hon ville smaka mig. Hon drog ut min kuk och började cirkla med sin tunga runt ollonet och sög på toppen så skönt. Jag var ganska upphetsad och tenderar att få en hel del försats som rinner ut, hon sörplade glatt i sig det utan att tveka. Hon tog in mig djupare, tills jag insåg att hon deepthroatade mig. Hon kväljde till och fortsatte stöta in mig, ner i hennes hals. Det var så skönt att jag hjälpte till att stöta och knullade min tjejkompis mun.

”Det räcker”, jag visste att jag var nära att komma. Hon frågade om jag ville avsluta här och spruta i hennes mun, men det skulle innebära att vårt roliga skulle sluta alldeles för tidigt den här kvällen. Jag började istället att klä av henne långsamt samtidigt som jag tittade djupt i hennes ögon utan att säga ett ord. Jag lyfte upp henne och lade henne på sängen, samtidigt som jag beundrade hennes smala sköna kropp. Min kuk var stenhård, och jag kunde se hur hennes bröstvårtor var riktigt styva så jag lutade mig fram och började nafsa i en av dem. Hennes fingrar gled genom mitt hår, och tryckte mig mot hennes bröst.

Det började bli intensivt och jag kände hur jag bara ville komma in i henne. Det verkade som hon ville det med när hennes hand smög in mellan mina ben och hon började runka av mig. Jag flyttade om mig för att glida in i henne. ”Nej, inte så”, viskade hon och ställde sig på alla fyra. Jag fick en underbar vy av hennes runda röv och hennes våta inbjudande fitta. Jag hade absolut inget emot att göra henne till lags. Min kuk gled utan problem in i henne, och sakta arbetade jag mig in hela vägen. Sakta började jag knulla henne för att öka takten sakta men säkert. Jag började ta henne hårt och verkade stöta mot hennes g-punkt, jag hoppades att få henne att komma flera gånger. För var gång jag stötte mot kom mer av hennes safter att täcka min kuk och även droppade längs med hennes lår.

Jag använde mig av all min självkontroll och uthållighet för den här tjejen som jag känt så länge, jag ville att hon skulle minnas mig efter den här natten. Jag knullade min tjejkompis så länge och så hårt. Hon började kvida och skrek ut att hon var på väg och att jag skulle komma med henne, och min kropp började spänna sig. Jag stötte så hårt jag kunde, djupt in i henne samtidigt som min andning blev snabbare. Jag kunde känna hur min kuk blev hårdare och började svälla i henne, och hur hennes trånga fitta spände åt över den. Jag njöt av varje pumpande stråle som kom ur min kuk. När jag väl drog mig ut så började hon till min stora förvåning komma i en fontänorgasm för mig och sprutade över mitt bröst.

Vi var båda utmattade efter det. Vi låg med huvudena på kuddarna ovanpå täcket och hade dragit överkastet över våra nakna kroppar. Det hände sig att vi valde att plugga på samma högskola, men dem dagar vi stöter på varandra så hälsar vi bara men tyvärr händer inget mer. Dock tänker jag ofta tillbaka på den kvällen jag knullade min tjejkompis efter balen.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Min fru blev knullad av honom på köksbordet! och Jag fick smeka hennes fitta under joggingrundan

slots-million_58_sv_600x315