Min frus mamma är en het milf

het-milfVi hade varit gifta i några år och jag skulle säga att vi var lyckliga med vår relation, och sexet. Det var när vi umgicks med hennes fortfarande väldigt snygga mamma som det var lite problem, hon är en het milf och hon lyckades alltid komma nära mig eller gnugga sig mot mig när hon kom nära. Det spelade ingen roll om vi var hemma hos henne eller hon besökte oss. Jag var i mitten av tjugo, och vi hade gift oss väldigt tidigt, och hennes mamma hade varit väldigt ung när hon fick sin dotter. Min svärmor hade knappt hunnit bli 40 ännu. Det var inget som jag direkt tänkte på förutom när hon hade lösa kläder på sig och böjde sig fram så mycket hon kunde så jag skulle se hennes enorma bröst. Jag brukade alltid få ett rejält stånd som bara kunde behandlas med en rejäl runkning efteråt eller att jag knullade min fru. Den blev så hårs att det till och med gjorde ont, och det fanns inget annat att göra än att komma.

Hon var på besök hemma hos oss en tidig eftermiddag, klädd i en lågt skuren topp och tajta jeans, hon var en het milf som alltid och vi satt vid köksbordet och pratade. Hon frågade min fru om hon kunde gå till affären och handla lite åt henne innan hon gick eftersom hon var trött och inte orkade göra det när hon gick hem. Det hon rabblade upp var en lång lista som skulle ta minst en timme att fixa. Min fru som alltid varit snäll och hjälpsam sade såklart att hon kunde ordna det och gick, samtidigt satt jag vid bordet med en otrolig ståfräs som ingen hade märkt. När hon väl hade gått sade jag till min svärmor att jag skulle till toaletten, och skyndade mig iväg för jag behövde runka på en gång.

Jag stängde dörren efter mig men tänkte inte på att låsa, det slog mig inte att hon skulle få för sig att komma in. Jag började runka, men jag blev avbruten när jag hörde någon komma in i sovrummet. Jag stoppade tillbaka min kuk och gick för att titta. Där stod hon, en het milf och stirrade med en kåt blick på mina byxor, min erektion var uppenbar. Hon måste ha sett den, och utan ett ord kom hon fram till mig och lade sina armar om min hals och mina gled automatiskt runt hennes midja. Hon sade mitt namn och fortsatte att säga hur snygg jag var samtidigt som hon gned sitt skrev över min hårda lem.

Vi började hångla, och jäklar vad skön hennes tunga var. Helt plötsligt sade hon, ”Jag måste se dig!”, och skyndade att öppna mina byxor. Jag märkte att hon i sin iver fumlade en del och hjälpte henne. Direkt när hon såg min kuk utbrast hon bara, ”Åh, herre gud”, och dök direkt ner på knä och började suga av mig. Jag hade aldrig blivit avsugen eller ens smekt på samma sätt som hon gjorde, och jag har upplevt en del avsugningar men den här var i sin egen klass.

Hon slutade abrupt, tittade upp och sade, ”Jag är så ledsen, det här är fel! Du är ju gift med min dotter!”. Hon ställde sig upp och bände sig sakta mot mig. Min kuk hängde fortfarande, hård och redo ur mina byxor. Jag tog tag om hennes arm och sade att det bara var naturligt när två personer är attraherade av varandra på det sätt vi var. Hon tittade förvånat på mig när jag sade det, och drog henne närmre och bi började hångla igen, men denna gång ännu mer intensivt och passionerat. Min hand gled ner och klämde på hennes röv och drog henne närmre, så min stenhårda kuk gned mellan hennes ben. Jag har aldrig känt en kvinna vara så blöt att det läcker genom både trosor och byxor, men det var hon.

Hon tog av sig sin topp, och behå och jag stirrade snart med stora ögon på hennes stora naturliga bröst, hon var en sådan sexig och het milf. Bröstvårtorna var även stora och verkade stirra på mig. Jag höll på att ta av mig mina kläder så fort jag kunde samtidigt som mina läppar slöt sig om en av hennes bröstvårtor. Jag kunde känna hur hon tog tag om min pung och sen min kuk och viskade med hes röst, ”Skynda dig, snälla. Jag vill ha dig i mig!”.

Jag lade ner henne på sängen och började sakta arbeta in min kuk i henne. Jag var redan redo att komma ändå men hon lade sina ben om mig och höll mig djupt inom sig. Föga förvånande så sprutade jag den största satsen jag haft i henne. Jag skämdes lite för att jag kom så fort, det brukar inte gå så snabbt och jag bad med rodnande kinder om ursäkt för det. Hon sade, ”det händer ibland, så oroa dig inte, det var skönt ändå”. När vi väl klätt på oss bad hon själv om ursäkt för alltihop och att vi inte skulle säga nått. Att det var en engångsföreteelse att knulla en het milf.

Jag visste att jag ville ha mer av henne, och det ville hon med så veckan efter kom hon förbi en dag när hennes man var bortrest. Vi knullade, och njöt av varandra i över tre timmar medan min fru trodde jag var på jobbet. Vi började ha sex eller knullade som vilddjur i alla ställningar vi kunde komma på. Det fanns inget bättre eller skönare som vi båda såg fram mot.

Det fortsatte i flera år tills min svärfar fick ett nytt jobb och dem båda flyttade. Jag har aldrig haft så skönt sex med någon annan kvinna, och det räknar även in min fru. Fan, jag saknar att knulla min svärmor ännu idag.

Gillade du novellen? Då kommer du även gilla – När jag knullade grannfrun och Sexig milf är otrogen med hantverkaren

slots-million_58_sv_600x315