Jag knullade hennes syster i röven

jag knullade hennes syster i rövenJag hade börjat trean på gymnasiet, och redan under första dagen fick jag veta att min kompis knullade mitt ex sedan våren. Jag var förbannad, inte för att han knullade henne men för att han hållet det från mig. Jag kunde inte fatta att han hade gjort det. Hela tiden som han hade gjort det så hade jag och exet fortfarande träffats och haft sex, så jag hade fortfarande saker hos henne. Jag var så sur att jag funderade på hur hon skulle må om jag knullade hennes syster.

Det var sista droppen, så jag ringde henne för att hämta mina saker nästa gång jag var i närheten. Hon tjafsade om att hon inte kunde klara av att se mig och annat skitsnack och att hennes morsa eller syrra skulle komma förbi med det. Det kändes skumt men jag lät det vara. Ungefär en vecka senare ringer hennes syrra. Hon kom inte ihåg hur man kom till mig och bad om min adress.

Jag tänkte inte så mycket på saken tills hon frågade om mina föräldrar var hemma. Det var lite skumt, men jag sade ändå att dem inte var i närheten. Hon ringde på dörren tio minuter senare och gav mig mina grejer. Jag tackade henne och så frågade hon om hon kunde komma in. Jag sade att det kanske inte var den bästa idén men hon insisterade för hon ville prata om mitt ex. Jag gav med mig och hon kom in och vi satte oss i vardagsrummet. Demonstrativt satte jag mig så långt från henne som jag kunde, jag kände mig väldigt obekväm att ha henne där, hon var ju trots allt mitt ex syster. Vi snackade en stund, om mitt ex och min kompis och hon tyckte själv att allt som hennes syster hade gjort var riktigt skit. Det kändes som hon bara ältade det hela och jag ville att hon skulle gå.

Det var då det hände, något som jag inte förväntat mig; hon började flirta med mig. Jag må vara ganska så borttappad när det gäller flirtande men det här var så uppenbart. Hon flyttade närmre på soffan, gav mig en kram och bad om ursäkt för hennes systers dumheter. Hon började göra anspelningar om hur hennes syster var stygg och behövde smiskas. Jag funderade vad fan som pågick. Innan jag visste ordet av så drog hon ner tröjan för att visa sin urringning medan hon fortsatte prata om hur stygg hennes syster var.

Till slut satte hon igång. Hennes hand hade varit på mitt lår de senaste fem minuterna och hon smekte sig upp till min kuk, som direkt blev hård. Jag hade inte sett på henne på det sättet tidigare. Jag var alltid så upptagen av mitt ex när jag hade besökt dem, att jag aldrig tänkt på henne alls. Nu när hon tog tag om min kuk märkte jag hur perfekt hennes midja och höfter var. Hur hennes ben såg ut. Mina ögon fastnade helt på hennes bröst. Det enda jag kunde tänka på var att dem måste minst vara D-kupor eller åtminstone stora C-kupor. Det spelade ingen roll, dem var stora nog för att kunna knulla med min kuk. Hur fan kunde jag inte ha märkt det förut? Hur skulle det vara för mitt ex om jag knullade hennes syster?

Jag visste att det här var en dum idé. Jag försökte vara gentlemannen och säga emot, men hon hyschade mig bara att det var hennes tur att vara lite stygg. Jag stod inför valet att vara den snälle killen, vilket jag vanligtvis är och inget skulle hända eller låta henne få precis som hon ville. Jag försökte igen, och hon gav mig ett sexigt leende. Hon kom närmre och viskade i mitt öra att hon skulle ge mig vad jag ville. Jag stirrade mållöst på henne som den kåta tonårskille jag var och stammade ut ett, ”vad?” Det hon svarade fick mig att skynda mig så fort jag kunde till sängen. ”Jag vill att du knullar min röv!”.

Vi kom till mitt rum, och jag slängde henne på min säng. Vi drog av oss våra kläder, alla skuldkänslor var som bortblåsta. Till slut var hon helt naken och jag kunde inte låta bli att börja slicka henne. Jag var bara tvungen att smaka på henne, och hon lät mig inte hålla på särskilt länge. Hon ville faktiskt suga min kuk. Jag hade inte haft så många tjejer innan dess, så jag var ganska oerfaren. Hon var mycket bättre än sin syster, och jag hade inte varit med så många tjejer för att kunna jämföra med men jag var i himmelriket.

Hon vände sig om så jag fick se hennes underbara röv. Den var helt otrolig. Hon sänkte den mot mig så jag kunde slicka henne igen. Efter en liten stund bad hon mig göra något jag aldrig hade gjort tidigare, att slicka hennes lilla rövhål. Jag var så kåt att jag inte tänkte en sekund innan jag gjorde det. Det var så jävla hett, och var så hård att det gjorde ont. Jag kunde inte vänta längre, och sade till henne att luta sig fram.

En flyktig tanke om mitt ex kom medan jag knullade hennes syster men det försvann lika fort när jag kände hur underbar hennes fitta var. Medan jag knullade henne vände hon sig och gav mig den sexigaste blick jag någonsin fått. Hon sade hest, ”jag vill att du knullar min röv”. Jag tappade andan. Jag började smeka henne, mjuka upp henne och jag hann inte så långt innan hon sade att det räckte. Hon tyckte det skulle kännas när jag gled in. Sakta trängde jag in i henne och stirrade fascinerat hur min kuk gled in i mitt ex systers röv. Den synen och känslan var obeskrivlig.

Jag började knulla hennes röv, hårt och snabbt. Det var precis det hon verkade vilja att jag skulle göra. Det var så skönt, så annorlunda mot en fitta. Så härligt skönt om inte bättre än en fitta. Efter bara några minuter kände jag att jag började närma mig en utlösning, jag ville inte att det skulle vara över ännu. Jag frågade henne hur hon ville ha nästa ställning. Hon stirrade på mig med samma sexiga min och sade det mest otroliga, ”Ta mig framifrån så jag kan se ditt ansikte när du sprutar din sperma i min röv”.

Jag kom nästan när hon sade det, men jag lyckades hålla emot. Jag slängde henne på rygg och tryckte in min kuk i hennes röv igen. Hon började skrika av njutning nu. Hon kanske gjorde det innan med men jag var alldeles för upptagen av hennes röv för att märka det. Jag knullade henne snabbt och hårt igen, och hon blev bara mer högljudd.

Hon kved mellan skriken att hon skulle komma, och att jag skulle fortsätta knulla henne. Jag var helt uppslukad av njutningen, och hon kom. Hon skrek ut sin orgasm medan min kuk pumpade hårt ut och in ur hennes röv. Hon Klämde ihop sina ben runt mitt huvud, och hennes röv drog ihop sig. Hon började smeka sin fitta medan hon red orgasmens vågor, och viskade ”kom i mig” om och om igen.

Det eggade mig att bara pumpa hårdare och dyka djupare in hennes underbara röv. Jag kunde till slut inte hålla emot längre och sprutade hårt i hennes tajta röv. Hela min kropp spände sig och jag skakade. Det var den mest intensiva utlösning jag haft, och jag har inte kommit så skönt sedan dess. Jag kollapsade utmattat på henne. Vi låg båda där och log, min kuk fortfarande i hennes röv.

Hon fnissade, ”du är så söt när du kommer, och mycket bättre än vad min syster sade”. Jag skrattade till och drog mig ur henne. Hon skyndade sig till badrummet för att tvätta sig. Efter några minuter kom hon tillbaka, lutade sig mot dörrkarmen och sade, ”jag lämnade några av dina saker hemma hos mig ifall det här hände, så jag skulle ha en ursäkt att komma förbi en gång till”. Alla mina tankar på mitt ex var borta och det var inte sista gången jag knullade hennes syster i röven.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En väl knullad röv och Jag fick knulla hennes röv i flickrummet under festen

Tutt Dating