En riktig femdom upplevelse på gymmet

femdom på gymmetOrdinationen jag fick av läkaren var inte bra, iallafall i mina ögon, eftersom den föreskrev åtminstone träning tre gånger i veckan. Det var en riktig bestraffning för mig, jag hatar att träna men om jag ville minska mina läkarbesök och må bättre så hade jag inget annat val.

Jag har alltid ansett att jag var i bra hälsa för mig ålder, men när jag var 27 så vägde jag 120 kg och enligt läkaren så var jag i riskzonen för både hjärt- och kärlsjukdomar samt diabetes. Läkaren sa att jag skulle tacka honom och jag tog hans råd seriöst. Så jag satte mig vid datorn och kollade upp gym nära mig, och hittade en som var på vägen till jobbet.

Jag bestämde mig för att kolla in det, när jag kom på tidiga kvällen så var hela stället packat med folk. När jag stod i dörren och tittade så insåg jag att det var fler kvinnor än män där. Perfekt tänkte jag för mig själv. Jag räknade åtta tjejer och endast fyra killar. Instruktören var en välsvarvad tjej i trettioårsåldern.

Jag tittade på hela gruppen när dem tränade tillsammans och bestämde mig för att komma i form kanske inte var en så dålig idé ändå. Tjejerna hade såna där tajta gymshorts som visade deras fina rumpor alldeles perfekt.

Flyttade mig till sidan och såg ganska snart att dem alla hade tajta t-shirts på sig och ingen behå och jag kunde se deras bröst perfekt medan dem tränade. Jag tappade bort mig helt i min egen fantasi där jag föreställde mig dem nakna.

”Ursäkta mig, kom du hit för att träna eller titta?”

Det var en av dem kvinnliga instruktörerna, som plötsligt stod framför mig. Hon hade ett väldigt ungdomligt ansikte, fasta bröst, vältränad mage och en otrolig röv.

”Jag är här för att gå med”, svarade jag lite hest.

Hon berättade att hon hette Rebecca och att hon skulle vara min personliga tränare dem kommande två månaderna. Hon pekade mot omklädningsrummet och sa, ”Gå och byt om så ses vi här om fem minuter”.

Hon gick tillbaka till gruppen och det enda jag kunde tänka på var att smiska den där otroliga lilla röven. Föga visste jag att det var något jag faktiskt skulle få göra ganska snart.

Jag fantiserade mer om hur jag alltid hade velat ha en kvinna som tog kontrollen, medan jag bytte om. Hon i mina fantasier var äldre, kanske lite längre och hon skulle komma mot mig och knuffa mig mot väggen. Hon skulle slita av mig min tröja, kyssa mina läppar och nacke. Hon skulle aggressivt dra av mig mina byxor och ta fram min kuk.

Hon skulle smeka den med sina långa naglar, innan hon tog allt i sin mun. Medan hon suger av mig skulle hon leka med mina ballar och jag skulle riva mot väggen och stöna av kåthet. Sen skulle hon knuffa mer mig på golvet och kväva mig med sin fitta och tvinga mig att suga och slicka henne. Hon skulle knulla mig sönder och samman.

Jag kom tillbaka till verkligheten, min fantasi om femdom borta för stunden och såg hur min PT stirrade på mig från dörren.

”Seriöst! Säg inte att du är rädd för att träna nu. Kom igen, det första passet är över nu. Du får vänta tills nästa pass börjar”, sa hon.

Jag skämdes eftersom ingen kvinna hade någonsin sagt till mig på det sättet tidigare. Det var en sexig upplevelse, och jag kunde känna hur det kittlade till i min kuk. Jag gick in i gymmet och hittade Rebecca vid medicinbollarna. Hennes ländrygg var på bollen och hennes hår nådde till golvet. Det var en otrolig syn, hennes fitta stack ut och jag vill verkligen smeka henne.

”Kan du sluta stirra? Gå och kör uppvärmning där borta”, sa hon.

Jag gick till en av cyklarna och satte mig men mina tankar återvände till hur hennes fitta såg ut i verkligheten. Innan jag kunde avsluta min uppvärmning kände jag doften av hennes svettiga parfym nära mig.

”Varför är du så spänd”, frågade hon. ”Det är bara lite träning, eller skrämmer jag dig?”

Hon stod obekvämt nära mig. Hennes andedräkt var varm och den slog mot mitt ansikte. Jag hade inget svar och med darrande röst svarade jag,

”Jag har aldrig haft en tjej som instruktör tidigare och jag tycker du är så het”.

Hon tog ett steg tillbaka och log.

”Hoppa av den där jäkla cykeln”, beordrade hon.

Mitt hjärta bankade hårt i mitt bröst.

”Ta av dig kläderna”, sade hon bestämt. Jag vet inte hur jag löd henne, denna femdom, men på mindre än en minut var jag helnaken. Hon studerade min kropp noggrant från topp till tå.

”Du behöver verkligen träna, men det går inte om du är så spänd hela tiden”, sade hon. Hon gjorde en gest att komma närmre, och det gjorde jag mer än gärna.

Hon tog min hand och körde in den i hennes shorts. Hon hade inga trosor på sig.

”Fingra mig, gör min fitta vår”, beordrade hon. Jag körde in två fingrar i hennes tajta våta fitta och kände hur varm och våt hon var. Det var otroligt och hon hade all kontroll. Efter en kort stund tog hon ut mina fingrar och sa, “Nu gör du mig besviken. Jag ska visa dig hur man gör”.

Jag såg på när hon klädde av sig och kände en klump i halsen när jag såg hennes underbara bröst. Hennes fitta var så renrakad att det var svårt att säga om det någonsin vuxit hår på den. Hon lade sig på en av träningsbollarna, särade sina ben och började klittra. Det var en syn och mina ögon var som klistrade på hennes drypande våta fitta.

Efter en stund vinkade hon mig närmre att ta över och jag följde hennes instruktioner och började smeka hennes klitta, köra in mina fingrar i henne och hon stönade lågt. Min andra hand vandrade upp för hennes kropp till hennes bröst. De kändes så mjuka i min hand och jag ville verkligen bara suga och bita på dem. Då tog hon tillbaka kontrollen.

”Lägg dig på golvet”, sa hon barskt.

Jag lade mig snabbt på golvet som var täckt med mattor med kuken i styv givakt.

Hon grenslade mig, hennes fitta var framför mina ögon och hennes mun svalde hela min kuk. Jag stirrade på hennes härligt doftande fitta och den droppade små droppar av safter i min mun.

”Sug på min svullna fitta, sug den bra, ditt fetto”, sa hon och började gnida sin fitta mot min mun. Den smakade helt otroligt. Jag ville utforska den helt med min tunga. Hennes mjuka läppar omslöt mitt ollon och hon gjorde halvcirkelrörelser med sina läppar över den och jag kom nästan direkt.

”Aaaah… Ooooh…”, var allt jag kunde få ur mig när hon tog min kuk ner i halsen.

Vi fortsatte i samma ställning tills hon satte sig upp.

”Kom och lek med mina bröst”, sa hon med en sensuell ton och lekte med sina bröst.

Jag klämde på dem, sög och nöp i hennes bröstvårtor och kände hur dem styvnade till i min mun. Nu var det hon som stönade och spände sig med sina händer på mig huvud och kvävde mig nästan med sina stora bröst.

Knulla mina bröst”, var hennes nästa order, och hennes ögon var kåtblanka. Jag hade aldrig gjort det förut men jag hade sett nog mycket porr för att veta lite vad jag skulle göra och gjorde ett glädjeskutt inombords vid tanken.

Hennes stora bröst omslöt min tjocka erektion medan jag rörde mig rytmiskt. Hon lutade huvudet framåt, sträckte ut sin tunga så att vid varje stöt snuddades av tungspetsen. Hon klämde ihop dem så hårt att friktionen var extrem. Jag ville måla hennes bröst med min sperma men hon hade andra planer. Hon kände på sig att jag var nära att komma, tog tag om roten och klämde den på ett särskilt sätt. Det på något mystiskt vis verkade hålla min utlösning i schack.

”Inte så bråttom, jag vill att ha den sperman i mig”, sade hon.

Hon höll tag om min kuk och ledde mig till en sittplats. Hon knuffade ner mig och sade, ”Jag vill rida dig”. Hon satte sig i mitt knä och förde in min hårda kuk. Hon visste precis vad hon gjorde och red mig som jag aldrig blivit riden förr. Båda hennes händer var på mitt bröst och hon red mig hårt och stönade som galen. Jag ville verkligen att det ögonblicket skulle vara för evigt. Min gled in och ut ur hennes fitta och i den takt hon red mig så tänkte jag att det inte fanns en chans att jag skulle kunna hindras att komma. Hennes fitta var så otroligt tajt, och jag ville stanna där inne för alltid och inte komma ut.

Svetten lackade överallt när hon drog ner mig på golvet.

”Nu är det din tur, knulla min trånga fitta”

Jag visste inte att kvinnor kunde vara så flexibla. Hon särade sina ben rejält för att ta emot min kuk och hennes ben hamnade på mina axlar. Jag stötte till hårt och kände hur min pung trycka mot hennes fittläppar.

”Knulla mig! Ååååh, det är så skönt. Knulla mig, sluta inte…. Bara gör det!” Stönade och skrek hon när jag knullade henne. Hennes fitta var så våt att min kuk var täckt av hennes safter och en del rann ut ur hennes fitta. Jag ville komma med henne, och när jag kände hur hon började spänna sig ökade jag takten så vi kunde komma samtidigt.

”Åh, jag kommer… aaaah… aaaah… Jag kommer”, skrek hon och rev hart över min rygg. Det var den mest kraftiga orgasm jag någonsin sett en tjej få. Hon skakade kraftigt och klämde mitt ansikte mellan sina bröst. Jag pumpade sats för sats in i henne och jag misstänker att det var en hel del som rann ut ur henne.

Hon använde sina fingrar, fångade upp och tryckte in det igen i sig och slickade av sina fingrar efteråt. Vi låg på golvet och hämtade andan, hon vände sig mot mig och frågade.

”Så, hur var ditt första träningspass?”

Jag låt till svars, ”Jag är säker på att jag tappat flera kilo”.

”Var inte sen imorgon, annars måste jag bestraffa dig igen på samma sätt”, sade hon och reste sig för att gå.

”Jag ska försöka att komma tidigt, men jag kan inte lova något”, ropade jag efter henne när hon gick ut och stängde dörren efter sig, och jag såg fram mot att fortsätta utforska sex och bli bestraffad igen av denna femdom.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Kvällen han fick knulla barnvakten och Jag älskar se när hon dricker piss

Hitta en dominant kvinna och lev dina fantasier tillsammans med någon från sexplorer.se