Lesbisk upplevelse med min bästa vän

lesbisk upplevelse med vänJag skulle vilja dela med mig av min första upplevelse tillsammans med en tjej, och det var även första gången jag har varit med om en lesbisk fontänorgasm.

Jag trodde aldrig jag skulle träffa en så god vän som Maria, och hon hade varit min närmsta vän över ett år när det här hände. Vi hade hånglat förut, men mest för att få uppmärksamhet av killar i baren eller på dansgolvet. De brukade köpa drinkar åt oss och det slutade alltid med att vi gick hem med någon snygg kille. Det funkade bra för oss.

En kväll var vi båda på en väns födelsedagsfest. Vi var riktigt uttråkade, det var en kass fest så vi bestämde oss för att gå. Jag låtsades om att ha migrän och Maria sade till alla att hon skulle se till att jag kom hem. Vi stack hem till henne, lade oss i hennes säng och började titta på en film. Vi hade aldrig problem om att snacka om sex tillsammans, vi var ganska öppna båda två och pratade faktiskt ofta om det. Så vi låg där, Maria sade att hon var kåt och vi skrattade.

”Så gå och ta hand om det, det är ditt hem och jag kan inte hindra dig”, sade jag och fnissade. Hon ställde sig upp, jag förväntade mig att hon skulle ta sin dildo och gå till toaletten eftersom hon har gjort det förut. Det hände nämligen när ingen av oss hade någon ha sex med att hon gick till toaletten för att klittra, jag hade själv gjort det några gånger med. Vi var så öppna med varandra att vi inte blev chockade av att veta att en av oss var i badrummet och använde en dildo och klittrade. Så jag lutade mig bara tillbaka och tittade på tv:n, tänkte att hon skulle komma tillbaka om en liten stund. På sätt och vis hade jag rätt, hon hade bara inte gått från rummet.

Hon drog fram sin lila dildo från nattduksbordet och istället för att gå så lade hon sig på sängen. Jag var förvånad men sade inget. Jag ville faktiskt titta på. Alla gånger vi hade hånglat så hade jag känt att jag velat ha mer. Jag var inte säker på om jag kunde se mig som bisexuell eller om jag faktiskt var lesbisk. Varje gång hon hade gått för att klittra så fantiserade jag om att hon gjorde det och önskade att jag kunde titta på. Det verkade som om mina önskningar skulle bli sanna. Hon lade sig ned, lade dildon bredvid sig på sängen och tog av sig sina trosor. Jag lade mig på sidan och tittade på henne och jag kunde känna hur min fitta började bli våt.

Hon smekte upp och ned för sin springa med sina fingrar, körde in ett finger en stund, smekte mer och började sedan smeka sin klitta. Hon lyfte sin tröja så hon kunde börja smeka och klämma på sitt bröst med en av sina händer. Jag hade sett henne naken förut, men just i det ögonblicket var jag hänförd av vad jag såg. Hon hade små bröst, men dem var så söta och fasta. Hennes mage var platt och slät, höfter och röv var härligt kurviga och perfekta. Hon tog dildon och lät tippen glida över hennes klitta. Hon slöt sina ögon och andades tung. Hon fortsatte smeka sina bröst och nöp sig själv i bröstvårtorna då och då. Hon stönade tyst när den stora dildon gled in i henne.

Jag kunde inte ta det längre. Jag var så otroligt upphetsad, mer än vad jag hade varit tidigare när jag varit tillsammans med en kille. Jag var rädd, men ville så gärna röra vid henne. Jag lutade mig fram och började pussa på hennes nacke och hon stönade till.

”Vill du att jag ska hjälpa dig?”, sade jag med låg och darrande röst. Hon nickade med ett upphetsat leende på sina läppar och jag fortsatte pussa på hennes hals. Jag sträckte mig fram och började smeka hennes andra bröst, nöp och drog i bröstvårtan medan hon fortsatte göra samma sak med sin hand på det ena bröstet. Samtidigt körde hon dildon in och ur sin våta fitta.

Jag kysste hennes mun, först mjukt men hennes tunga andning och stön fick mig att förstå att hon ville ha mer. Jag kysste hennes hårdare och hon öppnade sin mun en aning så min tunga kunde glida in i hennes mun. Medan vi hånglade smekte jag över hennes kropp, sakta smekte jag hennes mage och ned över hennes höft. Jag minns att hon stönade högre, så högt att jag inte kunde fortsätta kyssa henne. Hon hade tappat kontrollen helt och jag gillade det.

”Snälla, Lina, sluta inte smeka mig”, sade hon. Jag flyttade min mun ned till hennes bröst och började suga, pussa och bita på hennes bröst och bröstvårtor. Hon var så högljudd och ju mer stönade desto mer våt blev jag. Jag satte mig upp så jag kunde se hennes ansikte, när jag gjorde det lät jag min hand smyga ned mellan hennes ben och masserade hennes klitta medan hon knullade sig själv med dildon. Hon kved ut, ”Jävlar, Lina, ja! Snälla, sluta inte!”

Jag smekte henne snabbare, och hon knullade sig själv hårdare tills hon till slut började komma. Hennes stöd, flämtande, kvidande mitt namn medan jag tittade på henne. Det var nästan för mycket. Plötsligt drog hon ut dildon och jag fortsatte massera hennes klitta när hon fick en kraftig fontänorgasm. Jag hade sett det på porrfilm förut men aldrig i verkligheten och jag hade aldrig själv upplevt en även om jag var sugen på det. Medan hennes kropp började slappna av, lade jag mig bredvid henne osäker på vad jag skulle säga eller göra.

När hon hade återhämtat sig vände hon sig mot mig och vi båda log, och jag trodde att det var det.

”Din tur”, sade hon med ett busigt flin.

Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Det var en sak att röra och smeka henne men jag var inte säker på hur det skulle vara om hon gjorde samma sak mot mig. På samma gång var jag så otroligt kåt, jag ville komma och hon erbjöd sig att hjälpa till. Hon var vacker, jag var nyfiken så hur kunde jag säga nej till det?

”Ligg bara där, och slappna av”, sade hon. Hon kysste mig igen. Jag hade redan tagit av min bh för kvällen så hon drog ned mitt linne och blottade mina nakna bröst. Mina bröstvårtor var stenhårda. Jag tänkte att hon skulle ha mig att använda dildon som hon själv hade gjort men så var det inte. Efter hon tagit fram mina bröst drog hon av min kjol och trosor i en enda rörelse. Hon drog av mig toppen och jag var helt naken. Hon tog av sig sin tröja och så var vi båda nakna. Hon särade på mina ben och lade sig över mig, hennes mage mot min våta fitta medan hennes tunga rörde sig över mina hårda bröstvårtor. En sedan den andra, några sekunder åt gången. Fram och tillbaka, hon gav lika mycket uppmärksamhet till båda bröst medan hon masserade dem med sina händer

Hon kysste sin väg över min mage, höfter och till insidan av mina lår. Det snurrade i mitt huvud,, jag stönade och flämtade. Jag blundade och förnimmande varje beröring, den mjuka känslan av hennes läppar och den fuktiga upplevelsen när hennes tunga vidrörde min hud. Hon satte sig upp vid sänggaveln och särade mina ben så brett hon kunde. Hon smekte över mina blygdläppar med sina fingrar, så försiktigt att jag bara kunde känna hennes fingertoppar mot min fitta. Jag ville be henne om mer, men jag ville njuta av varenda beröring. Jag njöt så av hennes retsamma smekningar.

Plötsligt körde hon in sitt långfinger hårt i mig och jag stönade till högt. Förvåningen och känslan var nästan för mycket att uppfatta. Hon drog ut sitt finger och började smeka min klitta. Jag hindrade mig själv att börja stöta mot med mina höfter, och försökte vara avslappnad och bara ta emot hennes underbara behandling. Jag kröp upp på kudden så jag kunde titta ned på henne. Hon satt där naken, med fina utstående bröstvårtor på sina små bröst. Hon stirrade på min fitta medan hon smekte den. Hon lutade sig ned, särade försiktigt mina läppar och blåste på min särade fitta.

Det sände rysningar genom hela min kropp. Hon gjorde det några gånger och jag kände lite skuldkänslor över att jag fick så mycket mer njutning än vad jag hade gett henne. Tanken försvann fort när hennes tunga rörde sig över min klitta. Jag kunde knappt andas, jag ville att hon skulle slicka, suga på den och göra det hårt. Jag ville komma. Hon flyttade på sig så hon var rakt framför mitt drypande hål och stirrade med hungrande ögon över min kropp. Hon särade igen på mina läppar och slickade runt öppningen. Hennes tunga penetrerade mig och hon stack den in och ut några gånger. Känslan av hur jag öppnade mig fick mig att stöna och hålla tag om kudden. Efter den sköna behandlingen började hon slicka min klitta. Äntligen! Hon slickade, rörde sin tunga i cirklar runt den och gled in två fingrar djupt i mig. Jag skrek och stönade, helt uppslukad av njutningen. Hon sög på min klitta medan hon körde sina fingrar snabbt ut och in i mig, hon tryckte dem uppåt och smekte min g-punkt. Ingen har någonsin tagit mig på det sättet. Hon fick en rytm där hon både sög och fingerknullade mig, och jag kände hur jag började spänna mig. Hon kände det med, hon satte sig upp och fortsatte smeka min klitoris med sin hand, fingrarna i mig mot min g-punkt. Hon ökade takten, snabbare och hårdare tills jag slutligen fick uppleva den mest intensiva orgasm jag någonsin upplevt. Hon drog ut sina fingrar ur min kåtvåta fitta men fortsatte smeka mig, och jag kom igen och den gången sprutade jag över hela hennes kropp.

Jag kände euforin, som om jag hade tagit den bästa drogen någonsin. Jag kunde inte röra mig och rörde mig inte. Hon lade sig på mig och vi kysstes en stund innan hon satte sig upp och började gnida sig mot min fitta. Vi var så våta och våra fittor gled lätt mot varandra. Jag tog hennes bröstvårtor mellan tumme och pekfinger och nöp medan hon gned sig mot mig. Hon red min fitta tills vi båda fick en orgasm igen.

Slutligen, när vi båda var helt slut, lade hon sig bredvid mig. Hon skedade mig med sin arm runt min mage med täckte upp till våra höfter. Där låg vi, det var så skönt och sakta somnade jag i hennes famn. Nöjd med att ha fått en lesbisk upplevelse, den första av många.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Pulla väninnan innan killen kommer hem och En underbar tjejsex upplevelse på nattklubben