En oskulds första gång

hennes första gångDet tog några dagar att flytta in allt i vårt nya hem, och det gjorde att vi fick chansen att träffa några av grannarna. Vi är i början av trettioårsåldern, och större delen av dem som bodde runt oss var mycket äldre. Tiden gick och vi kom till rätta i vårt nya hem. Vi brukade sitta och titta ut på den gemensamma gräsplatsen mellan husen, och det var oftast en ung rödhårig tjej som spelade boll, sprang eller verkade träna annat. Hon var inte tunn alls, det var mestadels muskler och hon verkade lite senig. Vi brukade undra hur den här tjejen kunde springa alls med så stora bröst som hon hade. Hon var snygg och brukade alltid klä sig i tajta kläder när hon var ute. Jag fantiserade några gånger om denna heta tjejs första gång, att vara den som tog hennes oskuld.

Min sambo skulle iväg på en resa, så jag tänkte att jag skulle ta chansen att ta det lite lugnt. Det var närmare midnatt när jag hoppade i poolen för att simma lite, efter lite simmande tittade jag upp och såg henne stå där vid poolkanten. Jag blev förvånad och försökte hålla mig i det lite mörkare området så hon inte skulle se att jag badade näck. Hon frågade om hon också kunde hoppa i och det första jag tänkte var att det skulle bli strul med min sambo och särskilt hennes föräldrar om hon gjorde det.

Hon berättade att hon precis kommit tillbaka efter sin lite försenade 18-årsfest och ville slappna av, och innan jag hann säga något så hade hon tagit av sig sina kläder och stod naken i dunklet framför mig. Min kuk reagerade direkt och växte utan att jag ens märkte det. Jag visste att hon var i god form men jag kunde inte tro hur vältränad och hur ung hon var, hur hennes mjuka hud såg ut när den inte var täckt av svett som när jag brukade se henne ute.

Gården är som tur är ganska privat på grund av både buskar och träd som står där, så jag slutade oroa mig att hennes föräldrar eller andra grannar skulle se. När hon gick sakta ned i poolen spenderade jag gott om tid att studera henne. Hon simmade till mig och frågade om jag gillade vad jag såg, vilket jag såklart gjorde. Hon berättade att hon brukade se mig och min sambo, hur vi själva såg ut och hur våra blickar motiverade henne att träna.

När hennes bröst tryckte mot mitt bröst berättade jag att jag knappt kunde tro vad som hände, hon svarade att hon ville mer än bara beröra mig, det skulle vara hennes första gång och att jag skulle vara redo för mer. Hon hade strulat runt lite men var fortfarande oskuld eftersom hon inte ville förlora sin oskuld med vem som helst.

”Jag gillar hur du och din sambo tittar på mig och ni har alltid varit så trevliga mot mig.” Hon flämtade till och stirrade i mina ögon, ”sug på mina bröst!”. Hon tog tag om mitt huvud och drog mig till sig. Jag började nafsa på dem och hon suckade ut att jag skulle bita hårdare, för det var vad hon gillade. Jag bet i hennes bröstvårtor medan en av mina händer gled ned och tog tag om hennes välformade röv.

Sakta rörde jag oss mot poolkanten, och trappen. Jag bad henne sitta på den och förde in min hårda kuk mellan hennes stora bröst. Den gled mellan hennes bröst och upp till hennes haka men jag lät henne inte suga på den ännu. Jag tog en paus och smekte längs med hennes trimmade mage tills jag nådde hennes välansade fitta. Jag frustade till vid tanken att hennes första gång skulle vara med mig. Försiktigt började jag massera den med mitt finger, hon var så otroligt tajt som om fittan gjorde allt för att mitt finger inte skulle glida in. Med varje tryck kom jag längre in och hennes stön blev högre.

Med mitt finger som gled ut och in ur hennes fitta och mitt praktstånd tittade jag på henne och hon sade, ”är du redo att smaka på min oskuldsfitta?”. Jag pussade sakta längs hennes mage tills jag kom ned mellan hennes ben och började slicka henne. Hon lutade sig tillbaka i en suck och snart stönade hon glatt och lade sina ben över mina axlar vilket gav mig bara mer tillgång till hennes underbara fitta.

Precis när jag börjar komma in i en bra rytm så gör vi hennes pappa ropa efter henne. Jag försökte sluta men hon tog tag om mitt huvud och väste att jag absolut inte fick sluta slicka. Jag kunde inte annat än fortsätta slicka hennes fina fitta och till slut fick jag även in ett andra finger i henne. Hon kved ut att hon snart skulle komma, och det gjorde hon. Hela hennes kropp spände sig och hon stönade tungt ut sin orgasm.

Efter hon hämtat andan några minuter sade hon att hon kände sig lite kall och ville gå in. När vi väl var inne frågade hon om jag gillade hennes fitta. Lite av en dum fråga tänkte jag, men svarade ja ändå. Jag hämtade några handdukar och när jag kom tillbaka bad hon mig att sitta ned på soffan så hon kunde suga min kuk.

Hon ställde sig snabbt på knä framför mig och tog sakta ollonet i sin mun. Jag tittade på medan denna unga tjej framför mig svälja resten av min kuk som om hon aldrig gjort annat hela sitt liv. Hon tittade upp på mig, kuken i sin mun, med stora ögon och ett litet leende. Hon mumlade att hon väntat att få suga kuk så länge innan hon tog hela i sin mun igen och vörjade suga hårdare och hårdare. Hon bad mig att komma djupt i hennes mun medan hon runkade och sög mig. Det tog inte lång tid innan jag började spänna mig och sade att jag kommer. Hon bara log när jag sprutade i hennes mun.

Vi halvlåg i soffan och hon fnissade och sade att det var kul men att jag måste bli hård igen för hon ville bli knullad. Hon började smeka sig själv och snabbt kunde jag se safterna glänsa på hennes fitta. Min kuk började bli hård igen, och känner min kuk gnida mot hennes unga våta fitta.

Sakta tryckte jag mot hennes oskuldsfitta och såg hennes grimas när det gjorde ont, jag kunde knappt fatta att jag fick den unika chansen här att ta en oskuld. Jag tryckte hårdare och kände hur hennes fitta gav med sig. Sakta slutar hon grimasera och börjar stöna lågt, då insåg jag att jag var inne och att jag nu kunde ta henne som jag ville. Sakta började jag stöta in i henne, med varje stöt kom jag djupare och jag började öka takten. Hon stönade högre och skrek till vid varje stöt när jag tar henne hårdare.

”Knulla mig hårt”, flämtade hon ut och det gjorde mig bara kåtare att höra henne skrika ut det medan jag knullade henne hårt. Jag tog tag om hennes ben och lade dem på mina axlar. Jag böjde mig fram för att vara så nära henne som möjligt. Jag försökte hålla samma takt men jag visste inte riktigt hur länge jag skulle kunna hålla mig. Då skrek hon att hon höll på att komma, och jag pumpade så mycket jag bara kunde.

Till slut skrek och stönade hon ut sin orgasm och det var gränsen för henne. Jag flämtade att jag skulle dra ut min kuk eftersom jag inte hade någon kondom på. Hon lade benen om mig och sade att jag skulle komma djupt i henne ändå, jag var orolig men min kuk var redan så upphetsad att jag sprutade direkt djupt i hennes trånga fitta. Instinktivt tog jag tag om hennes höfter och stötte mot henne.

Jag var orolig för att jag kom i henne, men hon lugnade mig och sade att hon nyss börjat ta p-piller. Hon hade planerat det hela länge och förberett sig väl för sin första gång. Hon fnissade när min telefon ringde, det var min sambo och jag hyschade henne. Hon skrattade och sade att hon bett min sambo att ringa vid den här tiden så jag skulle kunna berätta hur glad jag var för att dem båda planerat det hela åt mig. Hon hade varit med min fru och slickat hennes fitta samma helg som hon fyllt år. Jag var så chockad att jag inte visste vad jag skulle ta mig till, hon tog telefonen från mig och sade till min sambo att vi skulle gå och lägga oss. Hon sade med ett leende att hon såg fram mot min sambos återkomst nästa morgon så hon också skulle kunna vara med och ha kul med oss.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Förlora min oskuld en underbar kväll på balkongen och Ta oskulden på en 18-årig tjej

7275