Upphetsningen att klittra framför andra

hon vill klittra uteJag kan fortfarande minnas första gången jag fick min fru att blotta sig och klittra på en allmän plats. Det var under vår smekmånad längs med kusten. Vi hade stannat till vid ett ställe och promenerade runt längs kusten. En kille gick mot oss nedför en höjd. Jag och hon pratade bara med varandra om toppen hon hade valt för den dagen, och hur sexig jag tyckte den var. Det var en ljus topp med knytning från halsen ned till hennes bröst. Hon hade på sig en kort kjol den dagen. Hon såg så söt ut, och vi var unga. Jag bad henne att snöra upp den lite, så mycket som hon vågade egentligen så jag kunde se hennes underbara bröst. Hon snörde upp mycket mer än jag trodde hon skulle göra! Jag kunde se hennes båda hennes bröst blottade för alla att se. När hon insåg hur mycket det kåtade upp mig så blev hon galen. Det var precis som om hon ville visa sina bröst för alla, och hur hon fortsatte efter det var något som jag verkligen älskar.

I vilket fall, när killen kom mot oss så spelade hon som om det var väldigt varmt. Det var trotts allt under högsommaren. Hon öppnade upp toppen ordentligt och viftade på sina bröst, saken var den att allt syntes, bröstvårtor och allt för mig och killen och andra som var i närheten. Jag trodde nästan att han skulle ramla omkull. Han stirrade på hennes bröst som om han var hypnotiserad. Sedan tittade han på mig och jag tittade bort som om jag inte hade märkt något alls. Jag klämde hennes hand för att signalera hur mycket jag gillade vad hon gjorde.

Efter han gått förbi oss berättade hon att hon kände sig snuskig och var lite orolig att jag inte skulle gilla det. Jag lugnade henne med att jag faktiskt gillade och att det verkligen hetsade upp mig när hon gjorde det.

När vi stack därifrån på motorcykeln sträckte hon sig fram och kände hur mycket jag hade uppskattat det. Hon höll om mig hårt i vetskapen att jag verkligen ville att hon gjorde det för mig och att jag ville att hon skulle göra det så ofta hon kände för det. Hon erkände till slut att även hon blev kåt av att veta att andra killar stirrade på hennes bröst, och älskade verkligen vad det gjorde för mig. Jag frågade och bad henne att snälla göra det igen och hon sade att hon skulle så länge jag var okej med det.

Vi stannade till vid nästa ställe och jag såg ingen där. Så jag bad henne att ge mig en liten visning genom att lyfta upp toppen och det gjorde hon direkt. Hennes bröstvårtor var stenhårda efter hur kåt hon var. Jag frågade henne om hon kunde ha gjort det om någon var här och hon svarade att hon kanske hade så länge personen eller personerna visste att dem kunde se henne. Det fick mig att tänka, och fundera på nästa scenario. Vi stannade där en halvtimme och tog många bilder. Efter en stund kom två killar på cykel längs med vägen. Min fru visste inte det eftersom det var bakom henne och dem var fortfarande långt borta. Jag bad henne att visa sina bröst igen så jag kunde ta en bild Hon lyfte upp toppen hela vägen upp och jag tog foto. Jag bad henne att vända sig, men berättade inte om cyklisterna. När hon gjorde det så visste jag att dem skulle kunna se hennes nakna bröst riktigt väl. Hon kunde fortfarande inte se dem, och jag bad henne att dra ned sin kjol lite och visa trosorna. Jag blev så kåt av att se henne sakta göra det. Till slut hade hon dragit ned kjolen helt och jag stirrade på hennes sexiga trosor. Jag kunde till och med se ett litet könshår sticka ut ur dem.

Killarna fattade till slut att vi höll på att ta bilder och att min fru var halvnaken för bilderna. Dem var fortfarande en bit bort, och eftersom dem inte körde bil eller så, så hade hon inte upptäckt dem ännu. De stannade till vid bron för att kolla utsikten, men jag är säker på att min fru var mer den utsikt dem ville kolla. Jag fortsatte låtsas som om jag inte såg dem, min plats gav intrycket av att jag inte kunde se dem och jag gjorde mitt yttersta att inte stirra åt deras håll. De trodde troligen att ingen av oss hade förstått att dem var där, och att min fru inte visste gjorde mig bara mer upphetsad. Killarna kom tyst närmre för att kunna se mer. De hittade ett ställe där jag inte ens kunde se dem ibland.

Hur som helst så låtsade jag som om ingenting hade hänt. Jag vad henne att ta av sig kjolen helt. Då sade jag till henne, ”Älskling, ta av dig dina trosor med för mig, ok?”. Hon började ta av sig dem sakta, utan att tveka. Sakta gled dem längs med sina underbara lår och till slut stod hon naken från naveln och nedåt på en offentlig plats. Hon poserade och rörde sig inbjudande för mig medan jag tog bilderna. Jag frågade henne hur det kändes och hon svarade att det gjorde henne kåt. Jag frågade hur mycket. Till min förvåning började hon klittra rakt framför mig. Jag började få ett sådant stånd. Jag kunde se killarna i ögonvrån, hur dem stirrade på denna otroliga vy. Jag hade solglasögon så dem kunde inte ana att jag kunde se dem.

Jag frågade min fru, ”Vad skulle du göra om någon kom nu?” Svaret var att hon skulle klä på sig riktigt fort. Jag berättade för henne att det hade varit otroligt upphetsande om någon tittade på just nu. Jag fortsatte att säga hur sexig och vacker hon var. Jag ville att hon skulle vara helt ärlig med mig och berätta för mig vad hon hade gjort i sitt kåta tillstånd om någon såg henne. Efter en tyst stund erkände hon att det hade varit otroligt hett så länge hon inte visste att hon gav dem en show.

Till slut bad jag henne att göra sig själv mer upphetsad genom att klittra, men att inte komma. Hon såg sig omkring, såg ingen och började smeka sig själv. När hon var riktigt nära, frågade jag henne igen om hon ville att någon såg henne och hon stönade ut ett ja. Jag bad henne att vara helt ärlig och tydlig och hon ropade ut ännu ett ja. Det var då jag sade, ”Älskling, det är två killar där borta som har tittat på dig dem senaste tio minuterna eller så”. Hon skrattade bara och jag frågade om hon skulle bli arg om det var så och jag inte hade sagt något. Hon tittade på mig och frågade om det faktiskt var någon som tittade på. Jag sade hur mycket jag älskade henne och hur stolt jag var. Det var då hon insåg att killarna hade tittat på henne. Hon var lite chockad, men tittade på mig frågande. Jag sade bara hur hård jag var av hela situationen, och frågade hur hon kände sig. ”Lite nervös”, var svaret.

Jag frågade om det gjorde henne kåt och hon svarade igen, ja. Jag bad henne att bara fortsätta klittra och verkligen ge dem något att titta på. De var fortfarande nog långt därifrån för att kunna höra vad vi sade, vilket var skönt. Jag fortsatte bara att ta bilder på det hon gjorde. Till slut bad jag henne att bara göra att hon kände för. Hon tog sakta av sig toppen helt och slängde den på marken. Hon var helt naken framför mig och dem två tjuvkikarna. Jag uppmuntrade henne medan hon nöp i sina bröst och fortsatte klittra framför mig. Hon var riktigt i sin egen värld medan hon kom närmre orgasmen. När hon kom stönade hon väldigt tyst, jag kunde knappt höra henne. Jag antar att hon var fortfarande nervös över hela situationen. Jag blev bara helt galen av det.

Killarna hade sett min fru komma framför deras ögon. När hon återhämtat sig bar hon lite nervös igen så jag sade, ”Älskling, du är så vacker och jag älskar dig så mycket”. Hon fnissade, skämdes lite och höll om mig hårt. Vi såg inte killarna igen efter det, jag antar att dem försvann in i skogen som var bredvid efter showen. För oss var det bara början av våra äventyr på offentliga platser.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knulla mig på tåget och Fantasin att se henne suga hårda kukar

7275