Hon älskade anal sex med två främlingar

Threesome4Hon hade ett möte hos läkaren för att ta bort en cysta bort från sin fitta. Det var ingen stor grej att fixa, men doktorn nämnde för henne att skulle undvika alla former av normalt sex under minst 3 veckor till 4 veckor. Han sade också att hon kunde ha anal sex eller oralsex, så länge som hennes fitta inte var involverad så kunde hon göra vad som helst. Det var ganska tufft för henne med tanke på att hon själv älskade sex, och älskade att squirta. En vecka senare gick vi ut och vi hamnade på ett hotellrum. Efter vi hade slängt alla kläder lade hon sig på sängen och jag började smeka och nafsa i hennes bröstvårtor. Det dröjde inte länga innan jag kände hur min kuk växte och det var en utmaning med tanke på att hon inte kunde ha penetrationssex. Jag började slicka och suga på hennes klitoris istället och hon fick ganska snart sin första orgasm.


Jag fortsatte att slicka och suga på hennes klitta tills jag kände hennes händer mot mitt huvud och hon försökte trycka mig ifrån sig medan hon stönade av njutning och kom igen. Jag fortsatte så tills hon hade haft några orgasmer och sängen var våt av alla hennes härliga safter och hon låg slapp och flämtande på sängen.
Det var dags att släppa taget om situationen, jag tog fram glidmedlet och vände henne om. Jag öppnade flaskan och började smeta in min redan kladdiga kuk och hennes sexiga lilla röv. Mina fingrar var nedkladdade och ett av mina fingrar glider lätt in i hennes röv.
Hennes röv reser sig av min behandling, mina fingrar vidgar henne långsamt innan jag kan ta min kuk i hennes röv. Sakta, sakta glider den in och det tar inte lång tid av den extremt tajta och intensiva känslan från hennes anal innan jag kommer i henne. Jag älskar att komma i hennes röv, jag älskar anal sex med henne och hur hon själv gillar känslan av min varma sperma fylla upp hennes bakersta hål. Som vanligt efter sex, gosade vi tillsammans och somnade.
Ett par veckor senare beslutade vi att gå ut igen, hon kunde fortfarande inte knulla som vanligt men hennes röv och mun var fortfarande tillgängliga. Hon var på humör att leka tillsammans med flera killar, så jag hade kollat upp en hemsida där vi kunde hitta flera killar.
Det är alltid svårt att hitta rätt killar på nätet, men vi lyckades hitta tre gillar som var redo och seriösa nog för att vara med när vi träffades för gruppsex. Min plan var att låta dem få njuta av hennes mun och röv under någon timme medan jag tittade på innan jag kastade ut dem och tog henne för mig själv.
Av de som vi hade bokat tid tillsammans med att träffas så lyckades en avboka, och den som jag fick tag i som ersättare i sista minuten avbokade också. Så det slutade med att vi bara hade två medelålders killar som kunde ta hand om henne. Vi hade bokat rum och träffade dem där på den avtalade tiden. Vi hade bokat ett rum med två sängar eftersom hon var en squirter, vi gillade att kunna sova på en torr säng efter sex. Jag tog min plats på den ena sängen som vi skulle använda för att sova medan hon stirrade kåtblankt på dem två killarna. Jag måste erkänna att jag kände mig ganska kåt över situationen med
Vi pratade med varandra en liten stund tills vi alla kände oss bekväma innan vi alla klädde av oss, förutom jag som bara skulle titta på. Jag gick över dem grundläggande reglerna för leken, att ingen fick knulla hennes fitta, det var bara anal sex och oralsex som var tillåtet samt att kondomer var ett måste.
Hon började suga av den ena medan den andra började smeka och suga på hennes bröst. Det slutade med att hon sög av båda två samtidigt.
Medan jag tittade på när hon sög av dem, hur hennes saliv dreglade ut från hennes mun när hon tog dem djupt i halsen fick mitt hjärta att bulta hårt. Jag vet hur mycket hon gillar att suga kuk och jag var säker på att hennes fitta var sjöblöt.
Efter ett par minuters intensivt sugande så tittade en av killarna på mig och frågade om det var okej att knulla henne nu, jag nickade bara till svar. Hon slutade suga av honom och han ställde sig bakom henne. Hennes underbara röv vickar fram och tillbaka och bara väntar på att bli knullad. Han satte på sig kondomen och smorde in sig och henne med glidmedel
Jag såg hennes ansiktsuttryck när hans långa kuk gled in i hennes trånga röv. Hon var först koncentrerad som snabbt övergick till ett nöjt och upphetsat leende. Jag kunde se hur kåt hon blev av att ha anal sex med en okänd man. Han började knulla henne, och jag kunde se hennes underbar bröst guppa fram och tillbaka i tempo med stötarna medan hon började suga av den andra killen.
Ljudet av hud som slår mot hud när han knullar henne gör mig bara mer upphetsad. Hon stönar högre och ber honom att knulla hennes röv mer. Han fortsätter bara och saktar inte ned och hennes stön blir högre. Hon tar tag i lakanen, njutningen hon känner har stoppat henne från att suga av den andra killen.
Jag kommer, skriker hon ut medan han fortsätter knulla henne som om han var en maskin. Hans kuk glider ur hennes våta röv och han för in den lika fort igen. Hon lugnar sig lite under en stund innan hon blir mer högljudd och jag kan höra henne kvida ut, Jag kommer, jag squirtar. Och ljudet av våthet och hud som slår mot hud fortsätter. Det fortsätter några minuter innan hon börjar stöna högre igen. Jag frågar henne om hon är okej, jag får bara ett svagt jakande ljud och jag vet hur skönt det är för henne. Jag ligger där på sängen och känner hur försatsen rinner ur min kuk.
Den andra killen försöker få tag om hennes gungande bröst, men hon har så stora bröst att jag vet att det är så gott som omöjligt när dem väl har börjat gunga. Herregud, jag önskar jag hade med en kamera så jag hade kunnat spela in den här underbara scenen. Hennes stön börjar bli högre igen och jag kan höra henne kvida, jag kommer igen, precis när killen som knullar henne stönar högt och kommer.
När han slutat komma drar han ut sin kuk ur hennes röv, han har det största leende jag någonsin sett på sina läppar. Hon ser också så avslappnad ut och ramlar fram på sängen. Den andra killen börjar sakta massera hennes rygg och axlar och vi pratar lite mer med varandra igen. Efter fyrtio minuter eller så av skratt och prat så börjar han bli klar. Man kan se att han börjat fokusera mer på att runka sig själv och börjar bli hård
Det var dags för den första killen att sitta ned och titta på medan den andra killen trär på sig kondomen på sin hårda kuk och hon var redo att ta emot hans kuk. Han gjorde precis som den första killen och hans kuk gled snabbt och enkelt in i hennes redan vidöppna rövhål och han började knulla henne. Det tog inte lång tid innan stönen och kvidandet började igen och innan jag visste ordet av det kom hon igen och sprutade sina underbara fittsafter längs med sina ben medan hon skrek att hon kommer.
Han fortsatte bara att knulla henne hårt och jag kunde igen höra hur hans höfter slog mot hennes röv. Lite då och då gled hela hans kuk ut ur henne, han gned bara in mer glidmedel innan han körde in den igen i hennes underbara röv. Det kändes som om det bara tog några minuter innan hon tog tag i sängen och började stöna högt igen och skrek ut för vem som än lyssnade att hon höll på att komma igen.
Utan att överdriva så skulle jag säga att dem båda killarna gav henne minst en tio femton orgasmer. Killen bara fortsatte att pumpa och knulla hennes röv och halvvägs genom hela akten så hade den första killen klätt på sig, tackat alla och gått. En av reglerna som vi hade satt upp var att den som var klar fick vila upp sig och sedan gå. Det var precis det han gjorde.

Åter till den andra killen som inte hade kommit ännu och jag sade till och med till honom, att herregud kom snart! Det var precis som att han inte brydde sig, bara fortsatte knulla henne och hon fortsatte bara komma. Till slut drog han ut sin kuk, gick fram till hennes ansikte, drog av kondomen och hon sög in den i sin mun precis när han började komma. Hon flyttade sig inte, bara tog hans enorma sats i sin mun, svalde den och slickade rent hans kuk från det som fortfarande var kvar där. Han var klar, äntligen, och drog sin kuk ur hennes mun och gav henne en puss på pannan.
Han gick till badrummet och hon lade sig till rätta med huvudet på en kudde. Jag var så låt att mina kalsonger var genomvåta av försatser som runnit ur mig under hela sessionen. Medan han klädde på sig och gjorde sig redo att gå så kunde jag inte hålla emot längre och drog ut min hårda och våta kuk och körde in den i hennes mun.
Hon visste hur upphetsad och kåt jag var av att se henne ha anal sex med dem två främlingarna och tvekade inte att börja suga av mig. När han var redo att gå drog jag ut min kuk och tackade honom för att han kom. Jam tackade oss, gav henne en puss och gick ut. Hon lade sig i den torra sängen och lade sig till rätta. Jag hoppade snabbt in med henne efter jag tog av mig mina kläder. Jag började prata med henne hur dem hade knullat henne och hur många gånger hon hade kommit och hon var så glad och tyckte det hade varit en kul upplevelse.
Vad jag inte insåg var att jag blev så otroligt kåt av att prata med henne om det hela att jag nästan kom direkt när jag stötte in i hennes överknullade röv. Kvällen hade varit så upphetsande för mig, för henne och dem två killarna som varit med oss.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag fick ett riktigt rövknull, och jag älskade det och En sexig halloween