Ta oskulden på en 18-årig tjej

medelålders får ta skulden på ung tjejVi bor i den södra delen av landet, i ett lite mer konservativt område med en bland annat en del frireligiösa organisationer. Det är inte direkt förvånande att min frus närmsta väninna och hennes man gillade idén att deras snart artonåriga dotter skulle må bra av ett sådant ställe. Jag var lite förvånad över att min fru var okej med att hon skulle bo med oss under den tiden med tanke på hur skönt vi haft sedan våra egna barn varit utflugna. Deras familj hade haft lite trubbel, och nu var hennes man på utlandsärende med sitt jobb, vilket innebär att dem alla skulle flytta utomlands inom kort för jobbet men dem ville att deras dotter skulle få gå klart skolan först, och det hade inte varit några problem att flytta om henne till skolan i vårt område. Efter många långa diskussioner kom vi överens. Jag är glad att jag gav med mig eftersom jag var den som skulle ta oskulden på henne senare.

Det skapade lite problem för mitt arbetsliv. Jag arbetar hemifrån en dag i veckan, resten av tiden spenderas till resor. Jag har ett eget kontor men mina arkivskåp och annat stod i gästrummet. Min fru föreslog att vi skulle måla dem och dekorera om rummet lite så skulle dem knappt märkas. Vi hann precis bli klara med det när dottern, Sofia kom. Hon hade blivit väldigt söt med åldern sen jag såg henne sist. Medellång och slank, med fina fasta bröst och långt brunt hår. Vi visade henne och hennes mamma runt i huset och båda var jätteglada att se vad vi hade gjort med sovrummet.

Hemlivet förändrades drastiskt. Allting förändrades, men det verkade fungera rätt så bra. Det var runt fyra månader senare då jag klev in i köket för att äta frukost en onsdagsmorgon. Sofia blev högröd och skyndade sig ut ur köket när jag kom in. Förvånad över vad som hänt frågande jag vad tusan det hela handlade om. De hade haft ett tjejsnack. Jag pressade lite extra om mer exakt vad dem hade pratat om. Det visade sig att det hade handlat om sex, och det hade varit temadagar på skolan om sex och samlevnad. Det var den pinsamma delen om att vara oerfaren oskuld och ha problem att veta hur man ska uppnå självtillfredsställelse.

Det var en av dem saker som hade diskuterats under gårdagen i skolan. Hon berättade att hon hade förklarat mer detaljerat för Sofia när jag kommit in. Det förklarade mer blickarna jag fick när hon skyndat ut från köket. Jag skrattade till och sade att vi kunde skaffa en porrblaska så hon kunde få det visat för sig. Jag fick mig en liten åthutning för mitt dåliga skämt och vi lät det hela vara.

Veckan efter var Sofias födelsedag. Inget annorlunda hände förrän en månad efter det. Det var mitt i veckan och jag var tvungen att gå till hennes rum för att hämta lite papper ur arkivskåpen. Jag märkte ett par trosor låg på golvet. Det var ingen hemma annat än mig, och jag är en nyfiken man så jag gick dit och plockade upp dem. Trosorna var blöta. Då slog det mig att hon måste har klittrat på morgonen innan hon gick till skolan. Jag tog av någon anledning ett vidare steg och luktade på dem. Den söta oskuldsdoften fyllde mitt sinne. Min kuk blev omedelbart stor och hård. Jag gick tillbaka till mitt kontor och runkade över tanken att ta oskulden på denna unga tjej, jag kom så hårt att jag nästan sprutade upp på tangentbordet. Jag gick sen tillbaka och lämnade trosorna i rummet där jag hittade dem.

Den kvällen frågade min fru mig om jag kunde göra henne en tjänst. Tveksam frågade jag henne vad hon ville. Hon ville att Sofia skulle få se mig naken, slumpmässigt. Jag var skeptisk till det, med tanke på hur ung hon var och hur goda vänner min fru och Sofias föräldrar var. Min fru sade att jag inte behövde oroa mig om det, att hon bara ville att Sofia skulle få se en mans kön på riktigt. Efter morgonens aktiviteter så hade min kuk redan börjat bli hård igen av tanken. Vi gick och lade oss och jag satte på mig fru länge och hårt.

Hon frågade mig vad som hade fått mig att vara på sådant humör och jag berättade lite skämmigt om vad som hänt under morgonen. Hon log och sade att hon själv fantiserat om att Sofia skulle få se mig naken. Vi bestämde oss att gå på linjen att hon skulle göra det av misstag.

Några dagar senare så duschade jag tidigt på morgonen innan de andra. Jag klev ut precis när Sofia kom i i badrummet. Hon stod stum där en stund, stirrade på min kuk och skyndade sen ut igen. Ännu en gång så hittade jag våta trosor i hennes sovrum.

Sofia berättade för min fru senare på kvällen vad som hade hänt. Hon hade lyssnat på hur den unga tjejen beskrivit min lem och frågat en massa frågor. Slutligen hade hon blygt sagt att hon gärna hade ett en ännu en gång men även hur den blir hård. För mig var det ganska otroligt att någon inte hade lärt sig om sådana saker, eller ännu upplevt det att någon hunnit ta oskulden på henne vid den åldern men med tanke på att min frus väninna och man var frireligiösa så borde jag inte varit förvånad att sådana samtal uteblivit större delen av den stackars tjejens liv.

När min fru beskrivit allt satt hon tyst en stund och frågade sen om jag kunde låta Sofia få experimentera lite. Jag ville tänka över saken och några dagar senare gick jag med på det. Veckan efter pratade min fru igen med henne, förklarade läget och att detta var något som skulle stanna mellan oss. Hon fortsatte att säga att Sofia skulle fått reda på det här förr eller senare men att det var bättre att hon fick veta om det nu på ett säkert sätt med någon hon var bekväm med.

Senare på kvällen när jag satt på mitt kontor så kom båda in. Min fru hade på sig en morgonrock, och Sofia hade en topp som jag kunde se och morgonrocken var lite öppen så jag kunde se lite av hennes trosor. Jag ville inte stirra med risk att jag skulle bli stenhård direkt och förstöra experimentet. Min fru bad mig att ställa mig upp och hon bad Sofia att öppna min morgonrock. Hon gick fram och öppnade den. Hon tog tag om mina kalsonger och drog av dem ner till golvet, när hon gjorde det strök hennes hand mot min kuk. Den började sakta svälla. Sofia stirrade på den och jag sade att det var okej att röra vid den om hon ville. Hon sträckte sig fram och tog tag om skaftet med tumme och pekfinger och studerade den medan den blev hård. Hon kommenterade förvånat om dess storlek och började frågade om försatsen som börjat droppa lite från ollonet. Hon frågade om hon fick smaka på det och jag sade att hon kunde ta lite med sitt finger och slicka det. Hon gjorde det och sade att det smakade saltigt.

Jag förklarade om oralsex och att hon kunde testa om hon ville. Hon började sakta slicka på mitt ollon. Jag kände hur blodet började pumpa ned och min kuk blev stenhård när hon började suga på den. Jag var tvungen att stoppa henne eftersom jag var alldeles för upphetsad och bad henne att ställa sig upp medan jag satte mig. Sakta tog jag av henne badrocken och tittade mellan hennes ben och dem våta trosorna. Jag drog av dem och blottade hennes lilla håriga fitta och jag kunde känna doften av hennes heta kön. Mitt huvud begravde sig mellan hennes ben och min tunga lekte över hennes fitta. Hon stönade men bad mig att inte sluta. Det fanns en soffa i rummet så jag ledde henne dit, lade ned henne och särade på hennes ben så jag kunde slicka henne lättare.

Min fru tittade på och smekte sig själv. Det var så otroligt upphetsande och snart började Sofia spänna sig. Jag kunde känna hur hon kom från mitt slickande. Jag trodde nästan hon skulle svimma. Med en flämtande blick stirrade hon på mig och bönade att få känna min kuk mot sig. Jag flyttade mig över henne och mitt ollon gled mellan hennes fittläppar. Hon kände hur jag rörde den upp och ned och hur jag särade på hennes läppar så hon skulle känna mer, då lät jag den glida in lite i henne. Sofias reaktion var att böja sin rygg så jag gled in längre tills hon bar för trång att jag inte kunde komma längre. Jag frågade henne om hon ville känna den djupare och hon kved ut att hon ville känna allt. Ta oskulden på mig, ta min oskuld, kved hon ut.

Jag bad henne att slappna av och sakta tryckte jag in djupare i henne tills en punkt då jag kände att hon slappnat av nog för att resten skulle glida in. Hon stönade igen och igen när jag stötte in i boten och hon började kasta sig fram och tillbaka av njutningen. Medan jag började knulla henne så kände jag hennes könsdoft sprida sig i rummet.

Samtidigt hade min fru kommit av sitt klittrande och hon kom fram till oss. Hon stirrade på hur min kuk gled ut och in ur hennes väns dotter och viskade hur fin synen var. Jag började pumpa snabbare och jag kände hur utlösningen började närma sig. Sofia stönade, flämta och gned sig mot mig. Jag fortsatte tills jag kände att jag skulle komma när som helst och flämtade ut om hon ville ha det i sig eller i munnen. Hon kved ut att komma i henne, så jag ökade takten och kände hur hennes fitta slöt sig hårdare runt min kuk. Jag exploderade djupt i henne och pumpade min sperma i henne. När jag drog mig ur och min fru slickade rent min kuk och tittade på Sofia. Hon flyttade sig mellan tjejens ben och slickade upp all sperma som rann ur henne.

Våra små lekar fortsatte flera månader tills Sofia slutade skolan och flyttade för att börja plugga på högskolan. Hon kommer fortfarande och hälsar på oss under några dagar ungefär var tredje månad ändå.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En oskulds första gång och Hon smekte sin kompis bröst