Kåt mamma knullar i affären

kåt mamma knullar i affärenFör bara en månad sen hade jag inte kunnat dela med mig av den här historien, jag var för reserverad och ärligt talat lite pryd, numera är jag en stolt kåt mamma. Jag kan beskriva mig själv som i mitten av trettioårsåldern, normallång, vanliga former och brunhårig. Jag har blivit raggad på flera gånger, vilket får mig att ta slutsatsen att jag ser bra ut. Det var en eftermiddag på en stormarknad där jag gick och sköt kundvagnen framför mig med min son 13-årige son i hälarna. Vi stötte på en av hans klasskamrater och dennes pappa. Efter vi pratat en stund gick vi åt varsitt håll, som så många gånger förut men den här gången lutar sig min son fram och säger, ”Mamma, min vän säger att du är en MILF”.

Jag var chockad och lite osäker på vad jag skulle säga. Jag var inte en sån där slynig kåt mamma som springer efter allting med något mellan benen. Jag frågade honom om han visste vad det var, han skakade på huvudet och svarade, ”Nej, det var hans pappa som sagt det och han vet inte heller vad det är…”

Jag rodnade, och höll förklaringen för mig själv. Mattias, kompisens pappa är någonstans runt tio år äldre än mig, med gråsprängt hår och en kropp som fick mig att fundera hur han såg ut naken. När vi gick in i nästa gång såg jag honom och började tänka på den tanken.

En liten hemlighet är att vi kvinnor fantiserar lika mycket som ni killar, vi låter bara inte vår sexlust styra oss. Jag lät mina tankar vandra kring den saftiga fantasin om Mattias händer som vidrör mig kropp, hur han bestämt vänder mig om och böjer mig ned med ett fast tag om mina höfter. I min fantasi knäpper han våldsamt upp mina byxor, drar ner jeansen och trosor i en enda rörelse. Även om fantasin inte helt utvecklats ännu så hade jag lyckats bli våt och jag kom tillbaka till verkligheten. Det var bra eftersom han stod framför min vagn och väntade på att jag skulle kvickna till. Våra söner pratade och frågade oss om dem fick gå till tv-spelen som var längre fram i affären. Vi gick med på det och när dem gått så lutade han sig fram och viskade, ”det var några äldre tjejer där, kanske 14 eller 15”. Vi skrockade över tanken.

Jag vet inte varför jag frågade men jag gjorde det ändå, ”Du, visste du att din son sa att du tycker jag är en MILF?” Jag antar att jag försökte vara lite flirtig, men efter jag sagt det så kändes det som jag gick för långt och jag rodnade medan han gjorde sitt bästa att studera taket. Efter några långa sekunder så tittade han mig rakt i ögonen och sa, ”Det är du”, och jag log.

”Faktum är att jag har ofta tänkt på dig, särskilt vid tillfällen, du vet… när jag tar hand om mig själv”, sade han och gjorde haröron med fingrarna. Han verkade inte skämmas över hur han beskrev det hela, så jag fortsatte det hela, ”Tja, om jag ska vara ärlig så tänkte jag på dig på det sättet för bara en liten stund sedan”.

”Aha, så din frånvarande blick, det var jag?”

”Ja”.

Det kom en till tystnad, vi sade ingenting och i tystnaden verkade det som om vi kom överens om något. Han kom fram, hans händer slöt sig om mina kinder och han kysste mig hett. Jag lade armarna om honom och drog honom mot mig. Hans läppar var mjuka och jag kunde känna hur hans erektion växte när han pressade sig mot mig.

”De har kameror”, viskade jag medan vi tog oss lös, ”Möt mig vid damtoaletten längst bak i affären om fem minuter”.

Jag kunde inte förstå att jag hade sagt och gjort det. Det värsta var att jag började snabbt gå mot toaletterna, upphetsad som aldrig förr. Hur kunde jag göra det här, vad skulle alla tro? Jag var chockad över mitt beteende, plötsligt hade jag blivit en kåt mamma som bara ville ha kuk, jag kunde inte hjälpa det.

Jag gick precis in på en av toaletterna när han kom in, jag antar att han skulle låtsas ha gått fel om han hade blivit påkommen. Istället såg han mig vinka med mitt finger att komma in från den öppna dörren. Väl inne drog han mig till sig och våra läppar möttes en andra gång. Hans erektion spände mot hans byxor med han gned sig mot mig. Jag kunde inte hålla mig längre och knuffade undan honom, slet i hans bälte, öppnade byxorna och drog fram hans kuk.

Mina ögon spärrades upp och jag måste nog ha haft det fånigaste leende på läpparna någonsin medan jag stirrade på den. Jag kom närmre, tog sakta tag om den med båda händerna och mina läppar slöt sig över toppen. Han stönade och jag gled ner över skaftet så långt jag kunde. Hans händer tog tag om mitt huvud och hjälpte mig ta in allt jag kunde. Precis när jag trodde jag skulle kväljas drog jag mig undan och sen sög in honom igen. Känslan av hans pulserande kön, hur den fyllde upp min mun och skräcken över att jag gjorde något jag aldrig gjort liknande med någon annan förut. Detta var med en främmande man, och jag sög sällan av min man, och med tanke på att det hela var förbjudet gjorde upplevelsen overklig, men så upphetsande. Jag blev så våt på en gång.

Han stötte mot mig när jag sög honom. Jag stannade till och tittade upp på honom, ”Jag vill att du knullar mig här, nu”. Med det sagt lyfte han upp mig, tog tag om mina bröst och nöp exakt rätt i mina bröstvårtor. Hans händer var fasta och snabba. Han vände mig om, böjde mig så jag kunde lägga händerna mot väggen. Jag tittade bakåt och såg hur han drog ned mina jeans, trosor och allt till knäna. Jag kände hur hans kuk gled mellan mina ben, han tog tag om min höft med en hand och med den andra förde han sin kuk mot min varma fitta. Jag var så våt att safterna rann längs med innanlåret. Med några snabba gnidande rörelser upp och ned insåg han att jag var redo och han var själv väl insmord av fittsafter. Han såg så snygg ut med sin smala midja, breda axlar och stenhårda kuk. Jag bönade och bad honom att köra in den.

Han gled in och jag slöt mina ögon, njöt av känslan av hans kuk i mig. Jag var så känslig att jag kunde känna varje puls genom den, hans snabba andning och allt var helt underbart. Han stötte inte hårt in i mig, han tog det lugn som om han med ville njuta av känslan av min fitta. Han var inte stor, inte liten heller utan mer en perfekt form för mig. Jag visste inte om han var helt inne men det var precis den mängd som jag gillade när jag kände hur hans rot satte tryck mot min klitta. Han gled sakta ut igen, tog tag om mina höfter och gled in igen. Jag kände hur hans pung slog mot mina fittläppar, hur hans kukrot kittlade min klitta och jag kände styrkan i hans stötar.

”Ja, ja, knulla mig så”

Han stötte hårt in i mig, och tog mig så jag aldrig blivit tagen förut. Mina ögon spärrades upp, och jag andades tungt. Ingen har någonsin knullat mig så förut. Jag sträckte ner min hand, höll mot väggen med den andra, för att känna hans kuk glida in och ut ur mig. Jag ville verkligen känna hur den gled in i mig. När jag kände hans pung så klämde jag den försiktigt, vilket fick honom att bara knulla mig hårdare. Mina fötter lyftes från marken och jag hade fallit omkull om han inte hållit hårt om mina höfter.

Då kände jag det. Hur hans ollon blev större, vilket fick min fitta att klämma åt av upphetsning. Han skulle snart komma. Jag slappnade av lite för att låta min fitta nå sitt klimax när han stötte hårt en sista gång och trängde djupt in i mig. Min fitta spände sig och jag fick den kraftigaste orgasm jag någonsin upplevt när han började pumpa sin heta sperma djupt i mig. Jag sträckte mig bakåt, tog ett tag om hans midja och hans pung medan han tömde sig i mig.

Han hade blivit lite svettig och jag kände att jag själv var lite röd om kinderna. Vi klädde på oss och jag tackade honom för att han knullat mig så väl. Han sa att det var precis vad han ville. Jag kysste honom en gång till, smet ut från toaletten och tillbaka till min kundvagn. Jag hade fortfarande varor jag behövde plocka med mig innan vi åkte hem.

Sen dess har jag insett att jag är en ständigt kåt mamma som gillar att bli knullad, inte att älska med någon och jag känner mig själv inte särskilt pryd heller. Jag kan inte vänta tills nästa gång jag får chansen igen, det känns som om jag blivit befriad från ett inre fängelse där jag suttit alldeles för länge.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En mogen kvinnas lustar och Krydda till kärlekslivet med sexmassage

7275