Han var otrogen med sin väns fru

boobsJag började bli trött på att köra bilen. Vi hade börjat resan tidigt på morgonen och det började nu bli mörkt ute. De andra var helt utslagna i bilen. Jag började själv känna mig som om jag var berusad och beslutade att det nu var dags att göra något. Jag vände huvudet mot dem i baksätet, och Robert vaknade till, ”Du, Robban, jag är helt slut. Skulle du kunna ta över? Det är nog bara en timme kvar tills vi är framme vid hotellet”

”Javisst, det är inta problem, stanna till bara så byts vi av”, sade han.
Jag stannade lugnt till vid sidan av vägen, jag ville inte väcka vår sovande fruar. Vi bytte plats och Robert tog över körningen. Jag tog en kudde från där bak och gjorde mig bekväm för en liten tupplur


Jag hade någon sorts mardröm för jag vaknade till med ett ryck.
Vi var fortfarande längs med den mörka vägen och månen dolde sig bakom några moln. Jag leta efter en cigarett, då kände jag en hand sakta röra sig upp för mitt ben. Jag tittade på Jane, hennes ögon var slutna och hon hade ett litet leende på sitt ansikte. Handen fortsatte uppåt tills den vilade helt och hållet på min kuk. Jag kunde känna hur jag började få ett stånd och när jag var halvhård började hon smeka den utanpå byxorna. Jag flyttade på hennes hand och tänkte att hon nog trodde att hennes man fortfarande satt där bredvid henne.
Hon tryckte ett finger mot sina läppar och gjorde ett tysttecken, öppnade sina ögon och gav mig en flirt. Hon slöt sina ögon igen, och jag drog upp filten jag hittade till min haka och återupptog min sovställning. Handen kröp upp mitt ben och hon började smeka min kuk genom mina byxor igen. Jag flyttade min arm och lät min hand vila på hennes bröst. Jag kunde känna hennes redan styva bröstvårtor genom tyget.
Jag blundade och hennes smekningar blev mer brådskande. Jag tog min hand från hennes bröst och drog ned min gylf. Jag tittade upp Robban för att se om han märkte något utöver det vanliga. Han verkade fokuserad på vägen och absorberad i musiken som spelade på radion, så jag drog en liten suck av lättnad och blundade igen. Så fort jag hade dragit ned gylfen hela vägen gick en il av spänning och upphetsning genom mig när Jane lätt lirkade ut min lem och började smeka den.
Hon flyttade sig närmre, och hennes hand ersattes av henne ännu varmare läppar. Hon slickade små cirklar runt det lila huvudet och i ett långt sugande drag svalde hon min kuk. Jag försökte hålla min andning jämn och inte göra några ljud ifrån mig. Hon särade lite på sina ben medans hon sög av mig och min hand gned och smekte mot hennes ångande heta skrev. Jag började massera hennes fitta medan hon sög och slickade, och runkade mig.
Jag kunde inte hålla mig och jag kom snabbt och sprutade i hennes mun. Musiken dövade ut allt annat ljud när hon svalde min sperma. Jag arbetade och smekte henne genom hennes jeans men jag kunde inte komma någon mer stans. Hon fortsatte suga på min kuk tills den helt slak, sedan flyttade hon min hand från sitt skrev och mimade ordet “senare.” Jag kunde inte tro att jag var otrogen, jag hade blivit avsugen av min bästa vän fru medan han satt knappt en meter från oss. Han måste ha hört något.
Jag stirrade honom i nacken men såg inget svar, jag ryckte min axlar, lutade mig tillbaka på kudde och somnade fort.
När bilen stannade utanför hotellet vaknade jag. Jane hade inte gjort något tecken av vad som hade hänt, vi checkade in och tog våra väskor till rummen. Jag hittade på en ursäkt att inte gå och lägga mig, och jag var inte trött ändå. Så jag gick till hotellbaren för att tänka över vad som hade hänt. Jag var på min tredje öl när Jane kom in baren med fuktiga ögon.
“Jag är ledsen för vad som hände tidigare”, sade hon, “Men att ha din kuk så nära mig bara gjorde mig vild. Jag har alltid velat ha dig, men visste inte riktigt hur jag skulle få dig.”

“Ja, det var ganska oväntat. Jag har aldrig trott du var intresserad av mig eller att du var så snuskig.” Jag kunde inte fatta heller att hon var otrogen mot sin man.

“Det finns en hel del saker som du inte vet om mig”, sade hon med en glimt i ögat.
Allt jag kunde tänka på var att hitta något ställe där vi kunde vara ensamma. Jag tänkte skaffa ett extra rum när hon tog min hand och ledde mig mot hissen. Jag fick uppfattningen att hon ville göra det i hissen, så när dörrarna stängdes tog jag henne i mina armar och vi kysstes djupt. Hon besvarade ivrigt, men bröt sig loss och tryckte på en knapp. Medan hissen började sin resa uppåt slukade hon mig i en vild omfamning och utforskade min mun med sin tunga. Innan jag kunde börja utforska hennes kropp stannade hissen på våningen. Hon tog sig lös och gick därifrån, och vinkade åt mig med finger. Bredvid läskmaskinen fanns en dörr med skylten “tvätt”, hon gick in och jag följde efter.
Så snart dörren stängdes ställde hon sig på knä och började rycka i min gylf. Jag kunde inte tro hur rak hon var. Jag hjälpte henne, när min kuk flög ur mina byxor så slukade hon den i sin mun. Hon var helt vild och gav min kuk en redig omgång med sin mun. Hennes behandling med sug och tunga var helt otrolig. Jag fick ett praktstånd direkt och hon hade det svårt att få in den helt i sin mun. Jag koncentrerade mig på avsugningen tills jag kände hur trycket växte i min pung.
Jag knuffade bort henne och mot väggen, jag drog upp hennes tröja och behå så jag kunde beskåda hennes små bröst. Bröstvårtorna var som små stenhårda kulor mellan mina läppar och tänder. Samtidigt som jag sög och bet i hennes bröst jobbade jag på att få upp hennes byxor. Jag drog ned dem till hennes knän och drog i hennes trosor. I all hast tror jag att jag drog för hårt, jag hörde hur tyget gav med och plötsligt hade jag dem i min hand. Jag kastade dem i hörnet, och slickade med min tunga mellan hennes tuttar, ner över hennes mage och rakt till hennes härliga fitta.
Jag möttes av fuktig fittbuske. Jag särade på hennes fittläppar och dök in i hennes fitta. Snabbt hittade jag hennes klitoris och min tunga cirklade direkt på hennes kärleksknapp. Hon svarade genom att vrida sina höfter, och lyckades dränka mitt ansikte med sina kärlekssaft. Jag kunde inte vänta längre. Jag ställde mig upp och drog av mina byxor. Jag tog tag om henne röv och lyfte upp henne på min kuk. Hon släppte ut ett långt stön när hon långsamt sjönk ner på min svullna lem. Fan, vad hennes fitta var tajt. Du skulle aldrig tro att hon hade två barn, hon var tajt som en tonåring. Jag stödde henne mot en tvättmaskin och pumpade besinningslöst i henne. Hon kom snabbt i en stor krampande orgasm, så kraftig att det kändes som om hon skulle mjölka ut all min sperma innan jag var redo.
Jag stannade till en stund så jag kunde vända på henne och trycka ned henne mot tvättmaskinen och tog henne bakifrån. Hennes tajta fitta med snabba korta stötar, medan jag masserade hennes underbara röv. Jag höll fast henne så hon inte kunde stöta mot mig. Trycket i min pung som jag känt innan lugnade ned sig och jag stannade upp för en liten stund. Hon gjorde sitt bästa för att försöka få hela min kuk djupt i sig, och till slut släppte jag taget om hennes röv så hon kunde få som hon ville. Med en lång hård stöt spetsas hon på min påle. Jag höll om henne, jag älskade känslan av hennes våta fitta droppa på min pung. Hennes hand hittade ned mellan våra ben och hon började leka med min pung. Mina stötar började bli hårdare och snabbare, min andning likaså Hon började smeka sig själv och kom igen. Hennes fittkramper fick mig att gå över gränsen. Jag stötte djupt in i henne och sköt stora strömmar av sperma djupt i hennes fitta. Jag kunde känna hur hennes fitta svällde mer för varje pulserande ström av sperma sköt ut i hennes fitta. Så mycket hade sprutat i henne att det började läcka ut över min pung. Jag lade mig ovanpå henne, flämtande och njöt av känslan av min kuk i hennes uppfyllda och krampande fitta medan den sakta slaknade
Hon knuffade tyst undan mig, plockade upp sina trasiga trosor och torkade min safter från sin fitta. Hon ställde sig på knä och slickade spermadropparna från mina bollar och slaknade kuk. När hon var klar ställde hon sig upp och gav mig en djup kyss.
Vi klädde oss i tystnad och gick till hissen. Jag tryckte på knappen för vår våning, kysste henne en sista gång, och hon gick till sitt rum medan jag fortsatte ner till baren. Jag var tvungen att ta ett glas till för att övertyga mig själv att det inte var en dröm. Med varje klunk återupplevde jag varenda underbara detalj. Jag var otrogen med min väns fru och det var ett fantastiskt knull.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag var otrogen med min tjejkompis och Sexig natt med älskarinnan