Jag var otrogen med min tjejkompis

otrogen med sin bästa vänVi har känt varandra i mer än femton år nu. Vi gick på gymnasiet tillsammans och har hållit kontakten sen vi tog studenten. Vi strulade lite under den tiden men det utvecklade sig aldrig vidare till annat än vänskap. Vi blev äldre, flyttade men lyckades ändå hamna inom relativt nära område ändå. Vi har båda gift oss oss med andra, har inga barn, men håller fortfarande kontakten via telefon och mail. Ibland träffas vi allihop med våra partners. Hon vet inte om det, men jag har fantiserat om henne av och till dem senaste femton åren, hur det skulle vara att vara otrogen med  min tjejkompis. Hon är lång, smal och lustigt nog så ser hennes silikonbröst perfekta ut på henne. Hon har stil, och lyckas alltid se bra ut. Det svårt att inte fantisera om en sådan sexig kvinna. Ändå har jag hållit emot frestelsen att berätta för henne vad jag känner, tycker att ingenting bra skulle komma av att jag berättade det.

Förra gången vi träffades med våra respektive partner ändrades allting, och jag berättade för henne. Vi fyra hade bestämt oss för att åka på en skidsemester samtidigt i fjällen. Våra partners tyckte om att åka slalom, men jag och hon tyckte att det inte riktigt var vår grej.

Vi träffades en torsdag kväll i huset vi hade hyrt, det var kul att se henne och hennes man igen. Det lustiga var att det var hennes utseende den kvällen som fastnade i mina tankar. Hon hade klätt sig i tajta jeans, höga stövlar och en tajt tröja. Hennes hår hängde fritt, och lockarna svallade ner över hennes rygg. Jag var tvungen att skaka mitt huvud för att komma tillbaka till verkligheten efter den synen som satte fart på mina fantasier. Vi hälsade, jag skakade hand med hennes man och hon fick en stor kram. Jag höll henne kanske lite längre än vad som är vanligt, men det var värt det. Hon kändes helt otroligt skön mot mig, hennes bröst klämdes mot mitt bröst och hennes kind strök emot min. Vi hade middag tillsammans, inget särskilt hände och jag försökte att inte stirra på henne. Vi gick alla och lade oss tidigt, det hade varit en ganska lång dag för oss alla att resa till skidorten.

Dagen efter träffades vi i köket, åt frukost innan vi stack iväg till backen. Hon såg otroligt snygg ut. Välsittande vita byxor, mörk jacka och en mörk stickad mössa. Hennes jacka satt helt perfekt, och framhävde storleken och formen av hennes bröst utan att göra det för uppenbart. När vi väl kom fram kom vi överens om att jag och hon stannade kvar vid caféet eftersom vi båda var ganska kassa skidåkare. Så våra partners kunde göra det dem gillade och behövde inte oroa sig att vi skulle ha tråkigt. Planen var att träffas vid lunch och snacka hur dagen varit och vad vi skulle göra.

När lunchen väl kom så hade vi tagit oss till baren, för en egen liten afterski, och druckit två öl vardera, så vi var lite fnittriga av oss. Det var ganska uppenbart att våra partners inte ville sluta för dagen och åt sin lunch snabbt innan dem stack ut igen. Vi satt i en ganska trevlig och tom del av baren och snackade om allt, gamla klasskamrater, jobbet och senaste resorna. Konversationen blev mer intensiv när vi började prata om gamla klasskamrater men särskilt vår vänskap under gymnasiet. Vi mindes nostalgiskt den ”gamla goda tiden”, de gånger vi strulade i skolan och alla fester vi var på. Alkoholen mjukade upp gränserna och det kändes inte pinsamt, utan mer naturligt att snacka om det hela. Vi stirrade ut i tomheten, njöt av sällskapet och alkoholen hade definitivt skapat en skön atmosfär. Jag hade blivit mer modig, så jag berättade att jag fortfarande hade sexuella fantasier om henne.

”Verkligen?”

”Ja, sorry. Det känns lite konstigt att saga det. Fan, nu önskar jag att jag inte hade sagt något.”

Hennes svar sved en aning, fast jag kan knappast hålla det mot henne.

”Jo, jag önskar att du inte hade sagt det heller.”

Det blev tyst, jävligt tyst. Det var full rörelse i baren, folk hade börjat komma in från pisten för en eftermiddagsöl, ändå kunde jag höra henne andas. Det var tunt, men snabbt. Jag vände mig mot henne för att titta rakt på henne, hon rodnade och tittade undan.

”Jag tänkte sticka tillbaka till huset. Sorry, igen”, sade jag, ställde mig upp och gick iväg. Jag stannade till innan jag gick ut och hon stirrade ut genom fönstret.

När jag kom tillbaka så var det säkert runt tre på eftermiddagen, och jag kände mig ganska dum och hade ångest. Jag bestämde mig för att ta en dusch istället för ett bad ifall hon kom tillbaka. Det fanns två stora sovrum i huset, så jag kunde hålla mig undan på rummet och hoppas på att allt skulle passera, och skylla allt på ölen.

Duschen kändes riktigt skönt. Fan vad dum jag är. Jaja, det är inget jag kan göra någonting åt nu. Mina tankar började vandra till henne igen, att hon satt bredvid mig, rörde vid henne då och då, tittade på hennes långa ben, hennes fasta rimpa, hennes bröst. Min kuk började bli hård när jag föreställde mig henne naken. Medan jag fantiserade om henne med mig i duschen hörde jag badrumsdörren öppnas. Jag ropade min frus namn, jag trodde hon var tillbaka från backen.

”Nej, det är jag”

Mitt svar kom efter en stund, ”åh”.

Det var tyst igen.

”Jag ber om ursäkt för vad jag sade i baren”, sade jag.

”Det är okej. Jag vart skraj. Men, för att vara ärlig, så har jag faktiskt gjort samma sak”.

Duschdörrens glas hade täckts med ånga och jag kunde inte se henne, men jag kunde se hennes konturer. Jag öppnade dörren lite, och jag kunde bara se lite av henne i spegeln.

”Gjort samma sak?”

”Ja, jag har fantiserat om dig”, svarade hon.

”Verkligen?”

”Ja, jag har alltid varit attraherad av dig. Jag älskar att träffa dig och snacka med dig, och bara vara med dig. Berätta mer om dina fantasier, snälla?”

Det var verkligen inte vad jag hade förväntat mig. Berätta en av mina fantasier för henne? Vilken av dem? Jag hade så många. Den första som dök upp var den som jag hade nyss haft. Jag berättade för henne om att hon stod i duschen, tanken om att hon satt bredvid henne. Hur hon klädda av sig framför mig, och hoppade in i duschen med mig. Det blev tyst igen. Jag visste inte om hon var kvar där ute eller inte. Dörren till duschen öppnades och jag insåg att hon hade varit kvar.

”Ledsen, du fick inte se mig klä av mig”, sade hon och stod naken framför mig. Hennes kropp såg bättre ut än vad jag hade föreställt mig. Hennes hår blev fuktigt och fastnade mot hennes hud, ett av brösten täcktes av håret och det andra var synligt, och helt perfekt. Hennes mage var platt och fast. Jag stod där och kunde inte göra annat än att stirra, min kuk reagerade direkt och började bli ännu hårdare. Herregud, min fantasi att vara otrogen med min tjejkompis höll på att bli sanning.

”Får jag komma in?”, frågade hon.

”Javisst, eh, förlåt. Jag tappade andan för en stund”.

Hon hoppade in i duschen och höll om mig i en stor kram. Jag vände henne mot duschen och vattnet rann över hela henne. Hon drog tillbaka sitt hår som blivit alldeles genomvått och låg platt mot hennes huvud. Hon såg så otroligt sexig ut. Jag drog henne mot mig, och vi kysstes. Det var en mjuk men passionerad kyss. Mina händer vandrade över hennes rygg och ner till hennes röv, jag klämde den och tryckte henne mot mig. Hon gnuggade sig mot mig. Jag ville smeka varenda centimeter av henne, men visste inte ens var jag skulle börja. Min högra hand fann hennes bröst och jag knådade det försiktigt. Hon stönade till. Nu när vi hade lite utrymme mellan oss så gled min andra hand ner mellan oss och jag kände hennes rakade fitta mot mina fingrar. Hon stönade igen. Hennes hand fattade tag om min kuk och hon började sakta runka mig, lekte med mina kulor då och då. Jag lutade mig fram och tog hennes bröstvårta mellan mina läppar och fortsatte smeka hennes fitta. Jag fortsatte pussa henne ner över mage, lyfte hennes ben till ett litet stöd som fanns i duschen. Jag stod på knä och pussade hennes lår, tills jag nådde hennes fitta. Jag började sakta slicka henne, hennes safter blandades med vattnet i duschen och kom in i min mun. Hon smakade helt underbart.

Hennes stön ökade i volym. Hon drog mitt huvud närmre sin kropp och jag slickade och sög hennes klitta mer intensivt. Femton års fantasier förverkligades. Det tog inte lång tid innan hon kom. Hon skrek tyst ut sin orgasm och skakade i hela kroppen.

”Det var så skönt”, sade hon.

”Du anar inte.”

Hon vände sig om och satte sig på det lilla stödet och drog mig närmre. Min kuk var i precis rätt höjd för hennes mun. Hon tog den sakta, lekte med mina kulor och sög en av dem då och då. Hon runkade mig med en hand och tog den djupare och djupare. Jag tittade ner på henne och hon tittade upp på mig. Om ögon kunde le så hade det varit precis det hennes ögon gjorde nu. Hon såg så kåt och glad ut. Jag sade att jag höll på att komma, men hon bara fortsatte. Jag sprutade all min sperma i hennes mun. Hon försökte sitt bästa att hålla kvar det men lite rann ut och ner för hennes haka. Hon vände sig iväg från mig och sköljde sin mun och ansikte i duschen. När hon gjorde gneds hennes härliga röv mot min kuk. Det tog inte lång tid innan jag var hård igen.

”Kan du vara snäll och knulla mig nu?!”, sade hon.

”Tja, eftersom du ber så snällt. Hur vill du ha det?”

”Jag skulle vilja ligga på sängen med dig ovanpå, men just nu vill jag att du tar mig mot väggen”.

Jag tryckte upp henne mot väggen, hennes ben stödda mot en bänk. Hon tog min kuk och förde in den i sin fitta. Jag stötte sakta in den helt och hållen. Det kändes precis som jag hade föreställt mig, tajt, het och helt perfekt. Jag knullade henne med en ständigt ökande takt. Jag sög och nafsade hennes bröst. Hon kved ut att jag skulle knulla henne hårdare, och jag tog tag om hennes röv och tryckte henne mot mig med varje stöt. Jag var så nära att komma igen och frågade var hon ville att jag skulle komma.

”Ansiktet”, flämtade hon.

Jag drog mig ur och hon flög ner på golvet medan jag runkade min kuk. Jag kom på henne, och min sperma kladdade ner hennes ansikte. Hon såg så snuskig och slynig ut och det var precis vad jag gillade. Hon log mot mig och slickade sig runt munnen. Hon vände sig sen om för att tvätta av sitt ansikte i duschen.

Vi duschade tillsammans och tvättade sakta av varandra, innan vi torkade av oss och började klä på oss. Jag kunde knappt fatta att jag varit otrogen med min tjejkompis, men jag struntade helt i det. Det hade varit så skönt och jag hade gärna varit otrogen med min tjejkompis igen och igen, så länge jag fick vara det med henne.

”Kom till köket, så kan vi ta en öl till”, sade hon.

”Okej”.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Otrogen fru knullar hantverkaren medan maken jobbar och Han var otrogen med sin väns fru

Lev ut din sexiga fantasier tillsammans med någon från KaffeoKnull.se