Krydda till kärlekslivet med sexmassage

sexmassageEn favorit som vi båda gillar att göra tillsammans och ha en härlig sexig kväll tillsammans är att sitta i badet för att sen övergå till helkropps sexmassage. Jag älskar att massera henne. Det är en sak hon verkligen tycker om och får henne att slappna av, det är även ett bra förspel. Vi har varit gifta länge, och har lärt mig över tid hur det hela ger henne njutning, och det får oss båda att bli upphetsade. Det är ett perfekt sätt som satt fart på vårt kärleksliv igen.

Vår kväll börjar med oss i badet, vi hånglar. Vi tycker om att hålla varandra nära, och hångla, och självfallet vandrar våra händer och utforskar våra kroppar. Vårt kyssande får oss båda att gå igång, det tar inte lång tid innan hon börjar smeka min kuk. Hon vet alltid hur hon ska röra vid mig får att ge mig ett rejält stånd. Jag blir stenhård, och hon brukar vara bra på att märka mina reaktioner, tittar på mig när jag lutar mig mer bakåt och stönar lätt med varje smekande rörelse. Min ena hand har hittat ned till hennes fitta, jag gnider sakta hennes klitta, runt hennes lilla öppning och låter ett eller två fingrar glida in i henne. Jag kan känna hur hon börjar bli våt, även om vi är under ytan. Hon säger hur skönt det är, att jag ska fortsätta. In och ut, lite åt gången, och var gång smeker jag hennes klitta. Små runda rörelser runt den, som matchar hur hon runkar mig. Vi kan båda känna att vi närmar oss klimax, men vi vet vad som väntar efter vi kliver ur badet och lugnar ner oss. Vi fortsätter att strula, vi driver varandra kåtare och kåtare och måste ta små pauser annars kommer vi att avsluta allt direkt på golvet. Det har hänt ganska många gånger.

Vi kliver ur badet och torkar av oss. Hon sätter på sig en morgonrock och lägger sig på massagebordet vi hade köpt. Jag har ett stånd som nästan gör ont av åtrå, och vill inget annat än att knulla hennes kåta lilla fitta nu. Den långsamma takten håller oss i samma tillstånd, och jag börjar lugna ner mig lite och kommer tillbaka till den mer upphetsande punkten. Jag tar också på mig en morgonrock, sätter på lite trevlig bakgrundsmusik från min iPad, innan jag tar fram massageoljan. Jag avgudar hennes kropp, och jag blir mer upphetsad av att bara låta mina händer röra sig över hennes rygg, masserande varje bit av henne särskild hennes fitta och klitta. Hon ligger på mage med en handduk som täcker halva hennes kropp. Jag börjar att massera hennes axlar och nacke, arbetar in oljan i huden på hennes armar och rygg. Jag är inte en utbildad massör, men jag gör mitt bästa och har lärt mig lite att göra det om och om igen. Det är så vi brukar börja, vanlig massage som sen övergår till en härlig sexmassage. Efter några minuter arbetar jag mig långsamt, långsamt ner mot hennes rumpa och ben och tar av henne handduken. Jag är så upphetsad, min kuk pulserar när klämmer och masserar hennes ben och fötter med olja och särar lätt på hennes mer och mer. Jag har nu särat henne helt och kan se perfekt mellan hennes ben och jag kan se hur en droppe olja rinna ned längs hennes läppar och ned på handduken hon ligger på. Jag stirrar på henne, hur hon njuter av massagen och jag fortsätter knåda hennes rumpa och ner mellan hennes lår. Smeker över hennes fitta. Jag vet att hon gillar det och hon säger hur skönt det är och att bara fortsätta. Hennes uppmuntran gör det inte lättare, det känns som min kuk ska explodera. Jag runkar mig själv när jag får möjligheten under massagen för att minska spänningen i min svullna lem. Jag masserar medan jag runkar, hoppas att hon när som helst ska sträcka sig ut och ta min kuk i sin hand. Jag fortsätter runt hennes särade ben, särskilt runt hennes klitta. Hon lyfter upp sin rumpa när jag för in ett finger, sen två i henne. De leker runt i hennes våta fitta, pullar henne, krafsar och rör dem i cirklar, min andra hand smeker över hennes klitta och hon stönar av upphetsning. Hon är helt avslappnad, hennes fitta savar och jag för henne närmre och närmre orgasmen. Hon sträcker ut sin hand och tar tag i min kuk och jag känner en intensiv känsla när blodet forsar ner till den. Det är som om varje nerv i min kropp vaknade till på samma gång. Hennes hand rör sig över det hårda skaftet, och jag suckar till av känslan. Hon ändrar lite sin position så hon ligger på sida, jag kan fortsätta smeka henne och hon drar min kuk närmre sig, till sin väntande mun. Hon slickar mina ballar, uppför skaftet och till ollonet.

”Ja, där”, sa jag. “Det är så skönt, fortsätt”.

Hon suger av mig och jag känner att jag vill smaka hennes fitta. Jag knuffar över henne på och vi hamnar i en sorts 69:a, jag står på golvet lutad över henne och hon suger av mig samtidigt. Min tunga slickar hennes blygdläppar innan jag koncentrerar på hennes klitta.

”Mmmm, så skönt”, suckar hon ut.

Hon och jag smeker varandra med våra tungor, min kuk i hennes hand och mun, hennes fitta blir välslickad av mig. Jag tar tag om en av våra leksaker, medan jag slickar henne, fuktar toppen av den kukformade vibratorn i hennes safter och för sakta in den i hennes fitta. Jag kör den sakta fram och tillbaka medan jag slickar henne. Jag vet att det här är något som brukar göra henne galen. Hon suger min kuk intensivt och runkar av mig hårt.

Jag lyfter mitt huvud en stund och kan inte låta bli att njuta av åsynen av hennes härliga fitta. Jag älskar att tillfredsställa henne, en blick nedåt och jag ser hur hon har min kuk nästan helt ner i halsen och jag börjar närma mig min gräns. Åsynen av henne med min kuk i sin mun höll nästan på att få mig att komma.

Hon tar ut min kuk ur munnen, ”Vad sägs om att du kommer in i mig!?”

Jag var mer än redo att göra det. Jag drar upp henne så hon sitter på kanten och stryker min kuk mot hennes plaskvåta fitta. Jag masserar hennes klitta med mitt ollon, upp och ner. Hon tar tag i mig och jag säger, ”Ta mig och lek med dig själv. Använd massagestaven på din klitta innan jag tränger in”. Hon tar om mitt skaft och gnider min kuk mot sin fitta, gnuggar mitt ollon mot sin klitta. Det pågår kanske en halv minut tills jag inte kan hålla mig längre. Jag börjar trycka mot hennes fitta, den glider in och jag börjar knulla henne. Hon lutar sig tillbaka och tar stöd mot bordet. Jag tar tag om hennes röv och trycker henne mot mig när jag stöter in i henne. Vi kysser varandra.

Efter några minuter, flämtar jag ut, ”Kom ner hit och stå här så jag kan ta dig bakifrån”.

Hon hoppar av bordet, vänder sig om och slänger upp ett ben och särar på läpparna och jag stirrar på hennes inbjudande fitta. Jag tvekar inte och stöter lätt in i henne ända till votten. Hon är framåtlutad med sin röv högre än kroppen medan jag tar henne bakifrån. Hon stönar med varje utandning. Jag lutar mig fram och tar tag om ett av hennes bröst. Jag klämmer det mjukt, gnider och nyper hennes bröstvårta. Den blir stenhård i mina fingrar och jag nyper hårdare. Hon vrider sig och stönar högre och högre.

Hon har vibratorn i sin hand och för den till sin klitta så hon. Den rör sig över hennes klitta och snuddar mitt skaft och ballar när jag stöter in i henne. Det är en sån underbar känsla. Hon kvider och jag ökar takten när jag märker hur hon bygger upp till en kraftig orgasm.

Vi båda flämtar ut att vi håller på att komma vid ungefär samma tillfälle. Jag stöter hårt och snabbt några gånger till och hon börjar skaka obehindrat. Hon stönar högljutt när hon kommer, och jag kommer samtidigt i henne. Jag fortsätter stöta, och hennes fitta suger tag om min pulserande kuk. Vi skakar och stönar högljutt tillsammans ut vår orgasm. Hon skriker till var gång min kuk pulserar i henne, det är som om hon inte kan sluta komma. Jag saktar ner tills jag är helt stilla i henne och håller ett stadigt tag om hennes höfter.

Jag glider sakta ur henne, mitt stånd börjar slakna och hon lägger sig ner på golvet bredvid mig och vi försöker båda hämta andan. Hon kysser mig och jag kramar om henne, det är så en perfekt kväll med sexmassage ser ut för oss och vi planerar in det så ofta vi kan.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Oförväntade fördelar att bo bredvid: knulla den kåta grannen och Min flickväns mamma är en kåt sexig milf