Min flickväns mamma är en kåt sexig milf

sexig milfDet var en härlig fredag, min flickvän hade varit bortrest på en affärsresa under veckan, och hon skulle komma tillbaka hem under eftermiddagen. Mina kulor kändes som dem skulle explodera efter att inte ha haft sex på en hel vecka, och jag längtade verkligen till att träffa henne på kvällen.

Det kändes som en evighet när jag körde hem till henne. Hon bodde fortfarande med sin mamma, som jag alltid var en riktigt sexig milf, men hon hade smsat att hennes mamma inte skulle vara hemma. Jag måste ha stött på vartenda rödljus slog till på gatan. Min mobil hade fått slut på batteri, och hoppades jag kunde ladda den när jag kom fram. Det kändes som om jag blev hårdare och hårdare vid varje rödljus. När jag väl parkerade bilen så trodde jag byxorna skulle spricka på grund av erektionen jag hade, tror aldrig jag varit så hård i hela mitt liv.

Jag gick inom genom bakdörren, som för det mesta var öppen om någon var hemma. Jag ropade på henne, men fick inget svar. Jag såg väskor stå vid dörren, och var glad att hon äntligen hade kommit. Eftersom jag inte fick något svar, så jag gick till hennes rum. Det var stökigt som vanligt med kläder och annat strött över hela rummet. Satte telefonen på laddning och gick för att hitta henne. Jag gick upp på övervåningen och hörde att duschen var igång så jag tänkte att jag kunde göra henne sällskap.

Jag hoppade fort ur kläderna, min kuk hoppade stolt upp i givakt. Jag ville överraska henne, dörren var inte låst så jag smög in i badrummet. Hela badrummet var fullt av ånga och jag kunde se hennes siluett genom fönstret till duschen. Där stod jag och beundrade utsikten och drog några gånger i kuken. Det var då jag hörde henne komma, och hon kom hårt. Hon satt på duschgolvet och smekte sig själv med hjälp av duschhuvudet.

Hennes skrik täcktes något av vattnet som strålade, och jag kunde inte hålla mig längre och öppnade dörren.
”VAFAN! VAD HÅLLER DU PÅ MED! UT HÄRIFRÅN!”, skrek hennes mamma som satt i duschen.

Min kuk stirrade henne i vitögat, mer eller mindre eftersom den var i höjd med hennes ansikte. Jag hoppade bakåt och tog en handduk för att dölja mig själv i ren chock.

”Förlåt så mycket. Jävlar, jag är ledsen, hon sade att du inte. Fan, jag är så ledsen. Jag visste verkligen inte.

Jag skämdes, och jag önskade att marken kunde öppna sig och svälja mig här och nu.

Hon ställde sig upp, stängde av duschen och gick ut. Hon gick fram till mig, helt naken och stirrade mig i ögonen.

”Min dotters flyg har blivit inställd för idag, det är för mycket snö just nu”, sade hon utan att skrika och hon var inte arg längre.

Jag var livrädd, kunde inte säga nått eller ens röra en muskel. Kändes som jag hade en stor klump i magen, mådde illa men min kuk var fortfarande stenhård. Frågan ”Varför är jag hård?” var allt jag kunde tänka på.

”Vet du, jag skulle kunna ringa henne och berätta om allt det här”, sade hon helt lugnt. Det skrämde mig och gjorde mig lite upphetsad på samma gång.

”Jag är så ledsen, jag trodde du inte var hemma och att hon skulle vara hemma istället”, mina ord bara flög ur min mun och det kändes som om ju mer jag öppnade munnen, desto värre skulle det bli. Jag hade inte en chans, vad skulle min flickvän tycka?

”Ja, hon är inte här, det är bara jag och jag tycker det bara vore rättvist att eftersom du hörde mig komma att jag får se dig komma”, sade hon med bestämd röst. ”Det kan vara vår lilla hemlighet”, fortsatte hon och tog tag om min hårda kuk.

”Eh, j-j-jaa, det är väl rättvist antar jag och du säger inget, det får vara vår hemlighet”, slängde jag ur mig. Jag var fast i hennes grepp, helt i hennes kontroll och bestämde mig att göra som hon ville.

Hon drog av mig handduken och slängde den på golvet. Hon ställde sig på knä framför mig, tittade upp på mig, hennes mun var bara några centimeter från min kuk. Hennes hand tog ett stadigt tag om roten och hon började runka mig i små korta rörelser.

”Jag säger inget, om inte du gör det. Kom ihåg att det var du som kom in i mitt hus och i mitt badrum”, sade hon och stirrade mig i ögonen med ögon som sade mer att hon ville suga av mig än något annat.

Hennes mun slöt sig om mitt ollon och hon sög hårt. Jag kände hennes tunga röra sig över toppen. Hennes tunga slickade längs med ollonets öppning innan hon sög in hela kuken till roten, sakta men kraftigt. Hon visste precis vad hon höll på med, det var helt otroligt och ju längre hon sög desto skönare kändes det. Hennes hand masserade mina kulor och hon masserade dem samtidigt som hon sög av mig.

Jag började skaka, det här var en ny känsla för mig, hon var så otroligt inte alls som min flickvän, som jag hittills tyckt var bra, men som i jämförelse bara sög snabbt och fort. Det var en sån sexig och upphetsande upplevelse när en sexig milf sög min unga kuk.

Jag tittade på hur min kuk försvann in i hennes mun och ut igen om och om igen. Hennes ögon sökte sig till mina och var kåtblanka, jag vill bara ha henne mer och mer. Jag såg hur hennes andra hand röra sig till hennes fitta och hon började smeka sig.

Hon stönade till när hon smekte sig och sög mig.

”Åh, fan, kan du känna det. Mmmm, aaah”, sade hon och fortsatte suga.

Jag kunde se att hon smekte sig snabbare och hennes avsugning var helt i takt med hennes smekningar. Jag kunde känna både hennes tänder och läppar runt mig.

”Åh, det är så skönt! Det känns helt jävla otroligt”, stönade jag ut.

”Jävlar, jag kommer, jag koooooommer!”, kved hon ut och hennes stön tog över när hon svalde min kuk. Det var en obeskrivlig känsla. Jag kunde känna hennes orgasm genom hennes mun medan hon sög och slickade och drog i min kuk. Det var en extra pirrig känsla som gjorde att jag nådde min gräns.

Hela hennes kropp skakade av njutning, hon sög så hårt på min kuk när hennes fitta drog ihop sig och krampade. Hon slutade suga av mig och lade sig på badrumsgolvet. Hon smekte sin fitta, särade sina ben och körde in två sen tre fingrar i fittan och började pulla. Orgasmen fortsatte och hon skrek ut sin njutning och skakade.

”Kom hit, jag vill se dig runka över mig. Var en duktig pojke och runka för mig”, krävde hon.

Jag var fortfarande på samma plats där hon hade sugit av mig, och jag började runka. Jag kunde känna hur hennes saliv hade kladdat ner hela min kuk och det var en härlig känsla. Jag runkade hårt, för att göra henne imponerad.

”JA, GÖR DET. DUKTIG POJKE!”, skrek hon medan hennes kropp skakade innan hon fullkomligt exploderade I en ny orgasm.

”Jag kommer”, stönade jag ut och ställde mig på knä över henne och tog tag om hennes huvud.

Hon tog hela min kuk i sin mun, skrek och sög under hela orgasmen.

”Jag kommer, jag kommer”, skrek jag.

Hon tog tag om min röv och tryckte mig närmre, hela min kuk kom in i hennes mun och ner i halsen när jag kom. Varje puls sände tjocka strålar av sperma i hennes hals och hon sög vidare tills jag inte kunde spruta längre. Hon svalde allt och slickade i sig all sperma som var kvar på min kuk tills hon fått varenda droppe.

”Wow!”, var allt jag kunde säga, ”Wow!”.

Hon ställde sig upp, sträckte sina ben och börjde sig fram. Jag kunde inte låta bli att studera hennes långa ben och hennes fuktiga glänsande fitta.

”Ungkukars sperma är så härlig”, sade hon och vände sig om och tog en handduk.

”Skulle inte du duscha?”, frågade hon.

Jag sade inte emot, utan hoppade in i duschen och försökte smälta vad som just hade hänt. Vad jag hade gjort. Det fanns ingen återvändo.

Jag tittade på när hon torkade av sig. Även om hon var mycket äldre än mig så var hon vacker och otroligt sexig, exakt hur man definierar en perfekt sexig milf. Hon tog hand om sig själv och var alltid ordentligt sminkad och ungdomligt klädd. Hennes bröst, som hade med åldern börjat hänga lite, hade en otroligt fin form. Hon torkade sitt hår, och svepte handduken runt håret. Hon tog en till handduk och torkade av sin kropp, hon torkade långsamt varenda del av sig själv. Allt hon gjorde just nu verkade sexigt.

Min kuk började vakna till liv igen när jag tvättade av den.

”Ah, det var så skönt. Jag skulle vilja ha mer, skynda på och tvätta av dig för vi har hela kvällen på oss. När du är klar så är jag säker på att du kommer hitta mig om du vill ha mer.”

Hennes ögon var så sexiga och vad ska jag säga? Hennes ord gav mig inga andra alternativ…

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Krydda till kärlekslivet med sexmassage och En cougar vill ha kuk