En tjej onanerar för sin granne

Tjej onanerarGrannen är i farten igen. Han brukar gillar att sitta på sin altan, röka cigaretter och smygkika över staketet och in i mitt kök. Jag kan se honom då och då men låtsas som om jag inte märker. Jag vet att jag borde vara förbannad över att han gör det men av någon anledning så bryr jag mig inte.

Jag tror han är någonstans runt sjuttio. När jag flyttade in så hade vi ett ganska trevligt samtal. Han hade varit yrkesmilitär, hade två barn som han aldrig träffade och hans fru hade gått bort förra året. Han brukar inte komma ut så ofta och hans hälsa börjar bli sämre och sämre. Han är ganska jordnära, lite kantig men snäll. Jag gillade honom för den han var.

Vi har inte pratats vid på flera veckor och den enda kontakten har varit hans stirrande genom mitt fönster. Det är en ganska konstig utveckling, och för att vara ärlig så försöker jag inte tänka för mycket på det eftersom det skulle få mig att rysa. En annan anledning är också att det gör mig lite upphetsad, får en särskild pirrande känsla när jag passerar den där platsen i mitt hem där jag är uttittad och att det är någon där som är intresserad nog att titta på mig. Hela mitt hem är heligt och min privata borg där jag känner mig säker och jag ser till att på just den särskilda platsen är jag i strålkastarna på scenen. Jag tyckte han skulle få se när en tjej onanerar.

Igår gick jag för första gången naken hemma. Jag stod avsiktligen på den platsen lite längre än jag behövde och lät mina fingrar leka med mina bröstvårtor när jag stirrade ut i ingenting, som om jag var ovetande om att någon tittade eller inte.

Den brinnande känslan inom mig växte sig starkare, min hand tog tag helt om mina bröst, klämde och knådade dem, rullade och nöp i de hårda knopparna som krönte dem. Det tände mig så mycket att jag höll på att förlora all kontroll över mina rörelser och innan jag visste ordet av så hade jag lutat mig mot en sida av fönstret och särat på mina ben. Då lät jag min hand smyga sig ned mot min fitta, kittla det trimmade håret, röra sig vidare tills mina fingertoppar började leka med min svullnande klitta.

Jag lyfte en fot och satte den mot fönsterblecket och blottade mig för världen. Jag körde in tre fingrar i min drypande fitta medan jag fortsatte klämma mina bröst. Jag var förlorad i extasen, min höfter rörde sig i takt med mitt pullande när den första orgasmen kom, och sen en andra. Jag lutade mitt huvud tillbaka och skrek djuriskt ut min extas. Tanken på att någon tittade på mig när jag lekte med mig själv gjorde mig galen.

När sansen kom tillbaka tittade jag ut och såg min spionerande granne sitta i sin stol, cigarett i handen med huvudet på sned och tittade rakt på mig. Inte ett leende, inte en blink annat än en knappt synlig nick för vad som kanske var ett tack innan han ställde sig upp, fimpade ciggen och gick in. Jag log för mig själv i vetskapen att han fått sett när en ung tjej onanerar, troligtvis något han inte fått se på mycket länge.

Jag föreställde mig honom liggandes på sin säng, med sin kuk i hand och runkande till vad jag precis gjort. Han föreställde sig säkert att jag sög av honom, kittlade hans ballar med min tunga, kysste honom passionerat när jag sänkte mig ned på honom och lät honom fylla upp mig helt. Jag skulle knulla honom, gnugga mina höfter mot honom och skapa en sån friktion mot min klitta att jag skulle explodera i orgasm efter orgasm och han skulle inte kunna ta den behandlingen särskilt länge och spruta sin säd djupt i mig.

Vad var det som hände här? Någon snuskig gammal gubbe som tjuvkikade på mig i mitt eget hem! Och på samma gång så var jag inte äcklad, jag var inte ens rädd… jag var upphetsad. Jag var upphetsad och vad som än hände så hade det gett mig en av dem största sexuella spänning jag någonsin upplevt. Jag har inget intresse att prata med honom igen, någonsin, jag menar, vad skulle vi kunna säga? Och det fanns definitivt ingenting att utforska med honom. Men om det gjorde honom glad att sitta där och njuta av min nakna kropp, och se mig onanera så fungerar det konstigt nog för mig. Om det ger honom glädje i ett annars tomt liv, så kan han räkna med mig. Vid den här tiden i mitt liv, just denna särskilda tidpunkt så fungerar det för mig. Vissa saker fungerar bäst om inget sägs, en del upplevelser behöver inte förklaras.

Idag tänkte jag gå lite längre. Efter att ha kollat att han satt där ute, så tar jag fram en stol, sätter mina fötter mot fönsterblecket och särar på mina ben så han kan se riktigt bra. Han vill titta? Då ska han få titta. Jag startar min vibrator och börjar kvällens underhållning…

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En tjej som tycker om att onanera utomhus och Hon klittrade efter den heta chatten