När jag förlorade min oskuld – Dagen vi flyttade ihop

förlorade min oskuldVi skulle precis flytta in tillsammans och det har gjort oss båda ganska stressade. Jag var även lite orolig över hur det skulle vara när jag förlorade min oskuld med honom. Jag fantiserade ofta om det när jag klittrade, nu var jag trött på att klittra och ville ha det riktiga. Vi har bara varit tillsammans i två år nu innan vi bestämde oss för att flytta ihop. Vi hade fått tag i ett litet hus, närmare en stuga i storleken och det var definitivt bättre än att besöka varandra hemma hos våra föräldrar eftersom vi fortfarande bodde hemma. Det hade även gjort att vi inte alltid fick möjligheten att hångla eller ens ha sex. Jag är fortfarande oskuld. Jag oroar mig lite hur allt kommer bli när vi väl flyttat ihop, jag vet att jag är redo att ha sex med honom eftersom jag älskar honom. Det låter ganska tråkigt men det är sant, jag såg fram mot tills jag förlorade min oskuld till honom.

Jag flyttar runt möblerna så gott jag kan i rummet för att se var dem skulle passa, så gott som allt har flyttats in, det var bara att packa upp allting nu. Jag beslutar mig för att börja med att hänga upp mina kläder i min garderob, en sak mindre att tänka på. Jag går till sovrummet och börjar packa upp mina saker. Jag hör dem välkända fotstegen bakom mig. Han drar upp mig från golvet och jag låtsas fortsätta som att ingenting har hänt, med ett leende på mina läppar.

”Hej älskling”, viskar han i mitt öra medan han lägger sina armar om min midja. Jag känner direkt hur jag ryser längs med ryggraden. Han tar tag om min höft och drar mig närmre sig, jag är så nära honom som jag bara kan och känner hur något växer i hans mjukisbyxor. Han nafsar och pussar på min hals och jag får samma rysningar igen, min kropp blir bara varmare var gång han rör vid mig. Jag lutar mig mot honom och stönar lågt medan han fortsätter nafsa på min hals. Min kropp tar över kontrollen och för hans hand över min mage och till mina bröst. Han håller dem hårt under min tröja och trycker mig mot sig. Jag känner hans hårdnande kuk mot min rumpa, det har fått mig att bli våt på nolltid. Han håller mig fortfarande och leder mig mot sängen. Han knuffar ner mig och vänder mig så jag ligger på rygg. Upphetsningen håller på att göra mig galen, jag ser på honom och biter mig själv i läppen. Jag kan se hans hårda kuk genom tyget i hans byxor, jag ler för mig själv – det var på tiden att jag förlorade min oskuld.

Han lägger sig på mig, håller mig på plats med sin vikt. Jag lägger mina ben om hans höfter och känner hans kuk genom kläderna. Vi kysser varandra hett, våra tungor möter varandra i en dans innan vi slutar. Han kysser mig ömt och ler. Hans läppar glider över min hud och jag får gåshud. Jag stönar igen och njuter av hans närvaro. Jag är som paralyserad av hans smekningar, han drar sakta upp min tröja över mitt ansikte och jag känner hans varma andedräkt mot mitt bröst innan hans läppar sluter sig om min bröstvårta. Jag vrider mig i njutning medan han suger och nafsar i dem.

Han drar av mig tröjan helt och kysser mig. Hans händer glider ner bakom mig och knäpper upp min rosa behå så mina bröst blir helt fria. Han tar en och suger åter på min rosa bröstvårta. Hans smekningar gör mig galen, jag stönar medan hans tunga rör sig över min bröstvårta. Jag känner hur min fitta bara blir våtare och våtare. Mina bröstvårtor styvnar av upphetsningen och sakta börjar han kyssa sig ner över min mage till troskanten. Han smeker mig sakta med sina händer och drar snart av mig mina byxor som han slänger på golvet. Hans hand glider över mina våta trosor, han hittar snabbt min klitta. Jag stönar högt när han rör sig, han sänker sitt huvud mot min fitta och hittar min klitta igen. Han börjar sakta nafsa och suga på den genom trosan. Jag stönar av njutning, jag känner hur en eld har väckts inom mig. Han drar av mig trosorna och slänger även den på golvet. Hans tunga fortsätter att glida över min svullna klitta, och det känns som om någon slagit mig i huvudet med en klubba. Jag stönar och känner hur jag blir mer insugen i min njutning. Instinktivt börjar jag röra mina höfter mot honom, jag tappar andan när jag känner orgasmen komma. Jag försöker andas och han flyttar sig från mig, ställer sig upp och drar av sig sina kläder. Jag stirrar över hans kropp, blicken fastnar vid hans hårda kuk och direkt särar jag på mina ben för honom.

Han lägger sin kuk mot min klitta och gnider den emot, små elektriska stötar flödar genom mig. Hans kuk glider ner och nosar mot min öppning innan den glider upp igen. Han gör det flera gånger. ”Ge den till mig, fyll upp mig med din kuk”, stönar jag. Han ler mot mig och börjar föra in sin kuk i mig. Jag känner trycket av den när hans kuk för första gången tänjer ut och fyller upp mig, jag förlorade min oskuld. Jag känner honom djupt inom mig, hans kuk är alldeles perfekt, och han börjar sakta stöta in i mig. Jag stönar högt, lägger mina ben om honom och håller om honom hårt, för jag vill känna varje centimeter av honom i min våta fitta.

Svett rinner av våra kroppar, ljudet av hud som slår mot hud hörs när han sakta och hårt stöter in i mig. Han nafsar i min hals och stöter hårdare. Det känns som om jag håller på att brinna upp, jag kan inte klara mer. Han kysser mig igen och med en sista hård stöt känner jag hur hans kuk börjar pulsera inom mig. Min kropp tappar helt kontrollen, jag tappar andan medan jag når mitt klimax. Jag känner hans sperma fylla upp mig helt och hållet tills det börjar droppar ur mig. Jag skriker och stönar högt medan han biter min läpp i en kyss.

Jag känner att jag inte orkar mer, han nafsar sakta över hela min kropp tills han når min klitta. Sakta rör sig hans tunga över min svullna knopp, och jag darrar till var gång hans tunga snuddar den. Jag börjar skaka, mina ben domnar av. Precis när jag känner att orgasmen håller på att komma så slutar han, han retas med mig. Han fortsätter att suga på min klitta och mina safter bara rinner ur mig.

När jag känner att jag börjat samla mig igen så glider hans redan hårda kuk in i mig och han börjar knulla mig hårt. Jag skriker ut min njutning och känner hur mina ben spänner sig. Jag känner hur hela min kropp spänner sig medan han knullar mig hårdare. Jag sluter mina ögon och min rygg spänns i en båge när jag kommer. Jag känner hur allt flödar ur mig, hur mina fittsafter och hans sperma rinner ur mig och ner på sängen.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Förlorade min oskuld när jag sprutade i hennes fitta och Resan slutade med gruppsex med fyra killar.