Resan slutade med gruppsex med fyra killar

gruppsex med fyra killarJag och min bästa vän, Sandra, bestämde oss för att eftersom vi började närma oss femtio så skulle vi göra något kul tillsammans. Jag hade inte förväntat mig att vi skulle ha gruppsex med fyra killar, absolut inte gruppsex eller ens sex alls. Vi har varit vänner sedan vi pluggade tillsammans. Våra makar trodde att vi var galna, och kanske så var vi det. De skulle åka iväg för att vara med i en turnering under en vecka, så vi bestämde oss för att ta chansen att få sticka iväg och rida. Planen var att helt enkelt rida och campa utomhus ensamma tillsammans.

Vi stack iväg, sadlade våra hästar och red större delen av dagen, för att se till att vi kom nog långt bort så ingen skulle kunna störa oss. Vi lagade mat och sov. Dagen efter red vi och utforskade lite innan vi kom tillbaka till lägret för att ta det lugnt. Vi drack en hel del och bestämde oss för att bada i den lilla sjön som låg alldeles bredvid. Vi låg på rygg i det grunda vattnet och lät solen skina på våra nakna kroppar, det var då som vi fick en känsla av att vi inte var ensamma.

Jag öppnade mina ögon för att se fyra män sitta på hästar på andra sidan sjön. Jag satte mig upp, utan att tänka på att jag var naken och det gjorde även Sandra. ”Bra, de är inte döda”, sade en av dem. Vi var fortfarande en aning berusade och ganska kåta efter alkoholen och ritten. Killarna frågade om dem kunde vara med, vi tittade förbryllat på varandra och sade, ”Varför inte?”.

De här unga killarna var nog i trettioårsåldern och ganska långa. De var riktigt stora. De klädde av sig och hoppade i det svala vattnet. Alla var väldigt vältränade, det verkade som om dem var atleter. Väldigt artiga och trevliga. Vi lutade oss tillbaka och tänkte inte så mycket mer på saken. När dem började skämta runt och kasta vatten på varandra så hakade vi snart på. Killarna var så stora i jämförelse med oss. Vi båda är ganska korta och nätta, så de var som jättar bredvid oss.

Vi klättrade alla upp på en stor sten för att sola och prata. Det var då vi märkte att killarna var även stora i dem nedre regionerna med. Jag hade sett en hel del under mitt liv, men det här tog priset för mig. Och att bara titta på killarna när dem låg där i solen fick oss båda att dregla och bli våta.

Sandra reste sig och kom snart tillbaka med lite att dricka. Vi hade jättekul medan vi snackade och flirtade. Självfallet började vi snart prata om sex. De var fascinerade över hur vi såg ut efter vi berättade hur gamla vi var, och snart gick vi och visade upp våra nakna kroppar framför dem. Jag önskade bara att jag hade ansat lite innan vi stack iväg på resan. Det roliga var att killarna sen gjorde samma sak. De var otroliga och deras kukar började redan bli hårda. En av killarna svingade sin kuk nära Sandras ansikte, ”du får se upp vart du slänger med den där”, skrattade hon. Killen slängde med den ännu närmre och Sandra tog tag i den, och på blott en sekund var den i hennes mun. Det var det! Sandra hade kuken i sin mun och gav honom en avsugning han sent skulle glömma. En av killarna ställde sig på knä bredvid henne och började smeka över hennes fitta. De andra killarna kom till mig och började smeka över min kropp, vilket jag antar skulle ha skett förr eller senare även om jag inte förväntat mig gruppsex med fyra killar när vi började resan.

Jag var fortfarande så berusad, kåt och redo att knulla att jag bara särade på mina ben, även om det var gruppsex med fyra killar. De här snygga killarna bara smekte över mig. Jag kunde inte fatta hur stora deras kukar blev när dem blev håra och när jag smekte över deras stora pungar så kändes dem tunga som att dem aldrig hade kommit förr. Jag tog in en kuk i min mun medan den andra smekte min fitta. Det kändes som om hans finger var större än min mans kuk.

När de kände att jag var redo så lade en av dem mig på rygg, lade sig på mig och förde in sin enorma kuk i mig. Jag tog emot hela men det tog någon minut innan min fitta började vänja sig vid den. Då började han knulla mig. Han hade sina stora armar på vardera sida om mitt huvud, precis vid mina axlar. Där höll han mig så jag inte skulle glida undan medan han hårt knullade min fitta, det var helt otroligt. Jag kunde känna hur hans kuk svällde upp medan vi knullade. På nolltid fick jag min orgasm att komma och jag började stöna och klämma om hans kuk. Hans kuk dök djupt in i mig och han började spruta i min krampande fitta och fyllde den med sin varma sperma.

Jag kände verkligen hur hans kuk pulserade och vred sig i mig medan han tömde sin pung. Det gjorde bara att orgasmen blev kraftigare. När vi båda hade kommit så drog han sig ur mig, vilket gjorde mig besviken men snart kom nästa kille i mig. Jag hade helt glömt att vi var flera här. Det kändes minst lila skönt som innan men han varade inte lika länge och sprutade snart sin sperma i mig. Efter han drog sig ur så satte jag mig upp och tittade ner på min fitta. Det var en pöl av sperma under mig och mer rann ur mig. Ett så skönt gruppsex med fyra killar. Jag tittade bort på Sandra och såg att hon var i samma sits.

Killarna frågade om dem kunde slå läger för natten med oss och vi var bara glada att dem stannade. Vi drack mer och efter en stund så var vi alla redo igen. Jag fick killarna som knullade Sandra och hon fick dem som knullade mig. Den här gången varade allt mycket längre och jag var mer tillfredsställd. Efter det låg vi bara och njöt av känslan efter bra sex. Av någon anledning lutade jag mig åt sidan och började pilla på sperman som rann ur Sandras fitta. Jag fick det på mina fingrar och snart lade jag mitt ansikte mellan hennes ben och började slicka upp sperman.

Vi hamnade till slut i en sextionia och vi kom båda tillsammans i en härlig orgasm. Det fick killarna att verkligen komma igång igen och dem började knulla oss igen. Det slutade med att vi knullade dem hela kvällen och större delen av veckan. Jag och Sandra lekte mycket med varandra men vi gjorde definitivt tid för gruppsex med fyra killar som hade enorma kukar med. När vi äntligen kom hem så trodde min man att jag var så våt efter att ha längtat efter honom. Jag kunde inte säga att det var efter att ha blivit knullad av fyra killar. Nu känns inte min mans kuk detsamma längre. Jag längtar redan efter nästa utflykt tillsammans med Sandra.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag blev knullad av grannen – en blygsam kvinnas bekännelse och Han knullade min röv så skönt på soffan.