En väl knullad röv

en väl knullad rövEfter veckor av samtal och meddelanden via sidan så bestämde vi oss till slut att träffas. Jag hade redan fått några bilder på henne och visste att om hon ens såg hälften så bra ut i verkligheten som på bilderna så skulle allt annat klicka utan problem. Hon var normallång, lite kurvig med långa ben och härliga stora bröst. Jag kunde föreställa mig hur hennes bröstvårtor skulle kännas i min mun och hur hon stönade om mer. Jag kunde inte hålla mig tills vi sågs.

Vi kom överens om att ses vid en restaurang och se hur det gick. Jag kom dit innan henne och satt vid ett bord när hon kom. Hon var helt otroligt snygg. Hennes blonda hår nådde ända ner till hennes höfter och hon hade på sig en liten svart kjol. Tröjan hon valt matchade bra och den glänste lite i ljuset. Den var till och med så tunn att jag kunde ana spetsbehån hon hade på sig. Jag såg henne i ögonen och jag var som förtrollad av hur djupt blå dem var. Hennes läppar var så fylliga att jag inte kunde låta bli att fantisera hur dem skulle kännas runt min kuk.

Vi hade en jättetrevlig middag, och vi pratade om våra jobb, vad vi gjorde på fritiden innan vi bestämde oss för att ta en promenad i den varma sommarkvällen. Vi bara pratade och promenerade runt och vinden svalkade av dagens hetta. Det var riktigt härligt att prata med henne och plötsligt kände jag hur hon drog i min arm. Hon tittade upp på mig och frågade, ”Är du nervös?”. Mitt svar kändes självklart för mig, ”Nej, skulle jag vara det?”. ”Nejdå. Jag trodde bara att du skulle försökt kyssa mig vid det här laget, jag hoppades i alla fall att du skulle”.

Jag kunde ju knappast säga nej till en sådan inbjudan. Hon hade ju försäkrat mig om att det var hon vill, och jag drog med henne från gångvägen till en plats där det fanns ett bord och en bänk så vi kunde sätta oss ner. Jag lade min hand mot hennes kind och lutade mig över henne för att kyssa henne. Mitt hjärta bultade på i bröstet och jag andades lite häftigare, och självfallet började jag få ett riktigt praktstånd. Jag kunde känna hennes händer längs med mina lår. Hon stönade lätt, hon flämtade och sträckte sig för att ta tag i min kuk. Det var helt otroligt när hon tog tag om min hårda lem, jag var så upphetsad av hennes smek att jag trodde att jag skulle komma direkt.

Min ena hand smekte över hennes bröst, och hon bad mig att ta av henne den, vilket jag gjorde. Hon hjälpte mig att släppa lite på behån och hennes stora fylliga bröst var fria. Jag ville inte verka för ivrig, men sakta lät jag mina läppar leka över hennes hårda bröstvårtor. Jag var så uppslukad av att suga på hennes bröst, hennes smek på min kuk att jag knappt märkte att hon höll på att lägga mig ner på bordet. Jag låg ner på rygg med hennes bröst i mitt ansikte, medan hon öppnade mina byxor och drog fram min hårda kuk.

Hon drog ner mina byxor och började nafsa och suga mig utanpå kalsongerna. Bara känslan av hennes heta andedräkt var så upphetsande. Jag var så hård att min kuk började titta ut ur kalsongerna. Hon lutade sig fram och lät sin tunga leka över mitt ollon. Hon drog ner min kalsonger och studerade min hårda lem. Hon tittade upp på mig och sade lite tveksamt, ”Jag undrar om den får plats i mig, jag har inte varit med någon med så stor kuk tidigare”. Jag försökte lugna henne och sade att den absolut skulle få plats. Hon tittade lite oroligt på mig och frågade, ”Tror du att den får plats i min röv också?”. Jag tappade andan, jag hade aldrig varit med om att en tjej sagt rakt ut att dem vill ha analsex. Med ett djävulskt flin frågade jag, ”Så det är det du vill, du vill att min stora kuk ska fylla upp ditt trånga lilla rövhål?” Hon fortsatte stirra på min kuk och svarade, ”Ja, det vill jag verkligen.” Jag sade att vi definitivt kunde testa, men om det inte gick så behövde vi inte det. Hon verkade nöjd med svaret, men nu kunde jag inte tänka på annat än att knulla hennes lilla röv medan hon stönade och bad om mer. Min mun vattnades vid tanken att ge henne en väl knullad röv.

Hennes tunga gled över hela min längd, fram och tillbaka. Sakta sög hon på min pung. Hon pussade längs med den och tog den sedan djupt i sin mun. Jag drog mina fingrar genom hennes hår och började stöta mot henne medan hon sög mig. Hon fick in nästan allt i sin mun när jag började känna att jag var på väg att komma. Hon måste ha insett det för hon sög hårdare på min kuk och tvingade in det sista i sin mun. Jag ropade ut att jag höll på att komma och hon bara sög hårdare, hennes huvud flög upp och ned längs med min längd, snabbare och snabbare. Jag stötte mot henne så mycket jag kunde. När jag inte kunde hålla mig längre hoppade jag upp, hon blev sittande på bordet och jag på bänken. Jag tog tag i hennes hår och körde in min kuk i hennes hungriga mun. Jag knullade hennes mun medan hennes tunga gjorde underbara saker med min pung. Jag kom och sprutade tjocka kladdiga strålar i hennes mun och hon missade inte en droppe. Hon svalde hela satsen. Jag drog ut min kuk och tittade ner på henne. Hon log mot mig och sa, ”Jag älskar verkligen att suga kuk, jag tror jag glömde att säga det”. ”Din tur”, sade jag med ett leende. Hon sa att hon ville bli slickad rejält men att hon efter det helst ville försöka ta min kuk i sin röv. Jag sade verkligen inte emot, men lade till att jag måste få värma upp henne rejält först.

Jag hjälpte henne av med stringtrosorna innan mitt ansikte begravde sig mellan hennes ben. Hon luktade underbart, och smakade likaså. Hon började först stöna och sedan kvida högt när jag slickade hennes svullna klitta. Ett av mina fingrar som blivit vått av hennes plaskvåta fitta började sakta glida in i hennes underbara röv. Jag kände knappt något motstånd så jag tryckte lite hårdare mot henne. När hon kände mitt finger tryckte hon mot mig vilket fick fingret att glida in djupt i henne. Hon tog kommandot och började gnida sig rytmiskt mot mig. Hennes safter flödade ur henne, och det fick mig att känna att det var dags. Jag frågade henne om hon var redo och hon svarade klart ja. Hon sa att hon ville ligga på rygg med sina ben mot mina axlar så hon kunde smeka sig själv samtidigt. Jag tyckte det verkade som en bra idé och hon lade sig ner på bordet.

Jag tog tag om min kuk och lät den glida längs med hennes fitta och röv, och såg till att den blev redigt insmord av hennes drypande safter. Medan den gled längs hennes fitta kunde jag inte motstå frestelsen och lät den glida in i henne. Hon var så trång, hon stönade och vred sig och jag insåg att hon skulle kunna komma när som helst. På samma gång visste jag att jag inte skulle kunna hålla mig länge heller om hon fortsatte så. Jag fortsatte knulla henne, och hennes safter fortsatte bara rinna och smorde in mig. Jag drog mig ur och flämtande bad hon mig att ta henne. Det var så upphetsande när hon sade det.

Jag lade min kuk mot hennes trånga öppning, och försökte hålla mot att tränga in för snabbt i henne för jag ville inte göra henne illa. Hon verkade ha tröttnat på att jag var så sakta för hon tog tag om min höfter och drog mig till sig. Hon fick in några centimeter på en gång. Hon tittade upp på mig med kåtblank blick. ”Ta mig, fyll upp mig med din stora kuk. Jag vill det, gör det!” Jag var så kåt att jag inte kunde behärska mig längre, så jag lyfte hennes röv och stötte djupt in i henne. Hon andades ut ett långt djupt stön. Jag frågade om hon var okej och hon nickade. Samtidigt började hon gunga mot mig så att jag gled in och ut ur henne. Hon började smeka sig själv på samma gång. Hon var så upphetsad att hon började skrika ut sin njutning och sade åt mig att knulla henne hårdare och snabbare. Jag knullade denna underbara tjejs röv som om det var en fitta, och jag hörde hur min pung slog mot hennes röv. Hon började komma, och hon spände sig hårt om mig. Min utlösning började komma närmre med snabba steg och jag sade att jag var på väg att komma. Hon tittade upp på mig, ”Kom djupt i min röv, kom i mig!” Knappt hade hon hunnit säga det innan jag pumpade hårdare i henne och kom, strålar av sperma fyllde upp hennes trånga lilla röv. Det var den intensivaste och skönaste utlösning jag någonsin haft. Det var underbart att uppleva en väl knullad röv.

Efter en minut eller så hade min kuk slaknat så mycket att den gled ur hennes röv av sig själv. Hennes lilla rövhål var uttänjt av ett härligt knull, en väl knullad röv och min sperma började rinna ur henne. Hon sträckte ner sin hand och fångade upp min sperma som hon sen började gnida ut över sin röv och fitta. Fan, vad het hon var. Vi gjorde oss snabbt iordning och gick ut ur parken. Jag erbjöd henne att komma hem till mig för att ta en dusch, och hon följde med.

När vi var på väg hem till mig frågade hon mig om jag någon gång funderat på att ha två tjejer samtidigt. Jag svarade att jag hade det men inte haft möjligheten att uppleva det tidigare. Hon tittade på mig med retsam blick och sa att hon själv hade planer på det, och jag bara skulle vänta och se. Det var kärlek vid första ögonkastet och vi har varit tillsammans sen den dagen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Bästa analsexet i duschen och Jag knullade hennes syster i röven

hknbannerny