Sexig natt med älskarinnan

sexig natt med älskarinnanJag var på resande fot i utlandet och hade bestämt mig för att stanna där jag var en stund. Jag lärde känna en kvinna vars man ofta var ute och reste, och ganska snart blev vi mer än bara vänner. Jag hade hälsat på henne många gånger och ätit middag med henne, men när vi väl började vår relation så kunde vi knappt låta bli varandra om vi sågs längre än en timme. Vid en middagsbjudning med gäster så erbjöd jag mig att hjälpa henne hämta upp öl och vin ur källaren. Hon hade på sig en mörk klänning, och hon hade inga trosor på sig. Vi gick ner för att hämta det och knappt hade vi kommit nerför trappen innan vi flög på varandra. Vi smektes och hånglade medan vi rörde oss genom källaren. Det var en av mången sexig natt vi hade tillsammans.

Några veckor senare hade hennes man rest bort, och deras barn hade redan lagt sig för att sova. Hon hade lämnat dörren öppen i källaren så jag kunde smyga mig in i huset för att hitta henne. Jag öppnade sovrumsdörren och jag såg henne ligga och sova i det mörka rummet. Jag kunde känna doften av hennes parfym i luften. Den var förtrollande, som alltid, en doft som påminde mig så väl om henne men som ändå var unik på sitt vis och den gjorde mig så upphetsad som bara hon kunde göra mig. Hennes ansikte var vackert där hon låg. Jag kände att detta skulle bli en särskilt sexig natt.

Hon låg i den stora dubbelsängen, sovandes i ett underbart sidennattlinne. Den var en av mina favoriter. Jag strök hennes hår och min hand gled innanför hennes nattlinne. Hon stönade till, ”Mmm, så du är här…”

Sakta och tyst tog jag av mig min kavaj, och sedan mina byxor. Inom kort var jag naken. Hon var fortfarande halvsovande. Jag smekte hennes hår igen och kysste henne ömt och mjukt på läpparna, hon besvarade kyssen och våra tungor möttes. Samtidigt smekte mina händer över hennes bröst och lekte lätt med fingrarna över hennes bröstvårtor. Till slut flyttade jag ner och började sakta suga och nafsa i en av hennes bröstvårtor. Jag blev bara hårdare när hon tog tag om min pung och sedan min kuk. Sakta smekte hon mig tills det kändes som om jag skulle brista.

”Vill du att jag suger dig?”, viskade hon.

Hon hade nyligen upptäckt njutningen av att suga kuk och hon hade börjat bli riktigt bra med. Jag hade sagt åt henne att testa det med sin man, men hon verkade aldrig riktigt intresserad av att göra det annat än med mig.

Jag drog av henne nattlinnet, och min hand gled längs insidan av hennes lår medan hon tog mig djupare i sin mun. Jag flyttade mig lite så jag kunde komma närmre hennes underbara fitta. Hon var så otroligt våt, med ett slick kände jag smaken av henne. Hon har alltid smakat underbart för henne. Min tunga fortsatte utforska hennes heta fuktiga kön tills jag hittade hennes klitoris. Där började min tunga snabbt arbeta över den lilla rosenknoppen.

Hennes klitta var både hård och len på samma gång och jag kunde höra henne stöna medan hon sög av mig. Könshåret glittrade av hennes fuktighet och min saliv som blandats medan jag slickat henne. Hon började stöna lite högre och hennes klitta blev bara hårdare och hårdare.

Jag blev bara mer fokuserad på nuet allteftersom det blev skönare för mig och hur hon reagerade på min tunga. Jag kände hur hennes muskler spände sig, och hon var på väg att komma. Jag kunde känna en djup skakning från henne som spred sig genom hela hennes kropp följt av häftiga flämt och andetag.

Då hände det. Hon vred sig, stönade och hon blev bara våtare när hon kom. Sakta lät jag min tunga glida runt hennes fuktiga kön medan hon skakade och hoppade till av njutning vid varje rörelse tills jag slutade helt. Hon tog ut min kuk ur sin mun för att säga, ”Jag vill känna dig djupt i mig.”

”Hur djupt då?”, frågade jag retsamt.

”Så djupt du bara kan”, sade hon med en hes upphetsad röst. Hon var redo för mig, och som alltid eggade jag henne om hur hon ville att jag skulle knulla henne. Det hade blivit en ritual. Vi fortsatte så medan jag kröp upp mellan hennes ben. Min kuk började sakta glida in i henne och hon särade sina ben mer. Det var så lätt att komma in i henne när hon blivit så våt. Jag var så hård och upphetsad av henne. Det förvånade mig var gång att hon kunde göra mig så kåt.

Vi började sakta röra oss i takt, fram och tillbaka. En perfekt rytm för två människor som var förälskade i varandra, och som på samma gång var slavar för deras passion. Vi kysstes, skrattade av glädjen att vara nakna tillsammans och att älska. Det bara fortsatte att röra oss tillsammans, ibland var vi stilla och kysstes ömt.

Sen lyfte jag mig själv över henne, så jag kunde studera hela hennes underbara nakna kropp. Min kuk var fortfarande i henne och jag började stöta djupt in i hennes fitta. Jag kunde se månljuset spegla i hennes ögon, och jag såg hur kåt hon stirrade upp på mig. Samtidigt kunde jag känna hur hennes fitta började spänna sig. Jag ökade takten, sakta. Jag lutade mig fram och kysste henne igen. Känslan av hennes annalkande orgasm gjorde mig bara mer upphetsad. Snabbare och snabbare stötte jag djupt in i henne.

Jag låg mot henne och stötte hårt, vi viskade ömma ord till varandra. Plötsligt kände jag hennes fitta gripa tag om min kuk och hon började pulserande komma. Hon spärrade upp ögonen, hon stönade högt ut sin njutning. Jag kunde inte hålla mig längre när jag kände henne komma. Hela min kropp exploderade, mina muskler spände sig och jag sprutade om och om djupt i henne. Hon stönade högt sin njutning och det gjorde även jag. Vi båda var i vårt perfekta paradis.

Hon tog allt jag gav henne, hon kysste mig och sade hur mycket hon älskade, hur hon längtat efter mig. Vi låg tillsammans i total tystnad, en tystnad som var otroligt underbar och det enda ljud som hördes var våra flämtande andetag. Vi fortsatte ha sex hela natten tills solen kom upp, och jag smög ut ur hennes hus. Jag längtade redan till nästa gång vi hade chansen att ses.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Helt underbart att vara otrogen och Gift kvinna sökte och hittade en älskare

Soker-Par