Knulla min fru

jag ber min vän att knulla min fruEn god vän till mig höll på att gå igenom en skilsmässa. Jag brukade träffa honom och vi snackade om hur han kände, även om han mådde kasst så kunde han inte göra så mycket åt saken. För att få honom på lite bättre tankar och få komma undan en stund så bjöd jag över honom på en grillkväll hemma hos mig och min fru. Vi fixade lite kött att grilla, och lite öl för att slappna av ute i trädgården. Det var en ljum sommarkväll, och inte ett moln i sikte.

Vi pratade såklart om hur han hade det. Jag kände att min fru tyckte synd om honom. Ölen hade gjort sitt och jag hade blivit lite väl öppen och frågade honom skrattandes om hur länge sedan han hade fått komma till. Han skrattade själv och sade att det hade varit på tok för länge sedan. Min fru log och bytte snabbt samtalsämne. Det var ganska sent och vi hade alla blivit rätt så fulla. Jag sade till min vän att han lika bra kunde sova över. Vi tog fram kuddar och täcke så han kunde sova i gästrummet. Vid ett tillfälle böjde sig min fru fram för att plocka upp något från golvet och jag såg hur han kollade in hennes urringning. Vi sade god natt till honom, gick in till oss och en snuskig tanke uppenbarade sig i mitt huvud. Jag funderade på om han skulle få knulla min fru.

Min fru hoppade i duschen och efter en stund drog jag undan draperiet och såg henne tvätta av sina långa sexiga ben. ”Vad gör du?”, sade hon när hon klev ut. ”Inget särskilt”, svarade jag oskyldigt. ”Åh, jag känner dig för väl”, sade hon retsamt medan jag gav henne en handduk och sade hur mycket jag tyckte synd om min kompis. ”Jag har en idé däremot. Vad sägs om att du går in till honom och muntrar upp honom?”. Hon tittade på mig och fnissade, ”Aldrig”.

Jag kunde inte motstå att berätta för henne hur tanken på att se henne suga någon annans kuk hetsade upp mig. Jag pussade längs hennes hals och viskade i hennes öra, ”Jag såg hur han kollade in dina bröst. Du kan gå till honom och säga att jag ville att du skulle muntra upp honom”. Hon tänkte en liten stund och frågade vad jag skulle göra under tiden. Jag tänkte helt enkelt tjuvkika medan dem höll på och jag kunde komma in och avbryta det hela om hon kände att det inte var rätt.

”Varför känns det som att jag kommer ångra detta?”, suckade hon lite och tog på sig en morgonrock. ”En avrunkning, och det är allt!”. Jag kysste henne och sade att hon kunde göra precis vad hon ville men att hon skulle spara lite för att orka med mig efteråt. Jag skyndade mig iväg så jag kunde tjuvkika när min kompis kanske skulle få knulla min fru, och jag kunde känna hur min kuk redan börjat bli hård.

Min fru kom in i rummet, hon hade tagit på sig en röd kort kimono och jag hoppades att hon var helt naken under den. Min vän såg ganska förvånad ut, ”Min man tyckte jag skulle komma förbi och muntra upp dig”, hörde jag henne säga. Hon knöt upp kimonon och slängde den på golvet. Jag trodde jag skulle komma direkt, hon var helt naken.

Han började stamma men hon hyschade honom. ”Oroa dig inte, och slappna bara av så kommer du se att du snart mår bättre. Hon drog honom närmre sig. Dem kysstes och hans händer smekte längs med hennes rygg tills han tog tag om hennes underbara röv. Jag kunde känna hur min kuk bara blev större i mina kalsonger. Hennes händer gled ned till hans höfter och hon drog av honom kalsongerna. Jag kunde se att han redan var hård, och jag visste att han var i goda händer.

Hon knuffade ned honom på sängen och tog tag om hans svullna lem. Sakta började hon runka honom. ”Känns det skönt”, sade hon retsamt. Av vad jag kunde se av hans min så gillade han det. Sakta tog hon hans kuk i sin mun. Jag vet att hon är riktigt bra på att suga kuk. Jag blev så upphetsad av att se henne suga honom. Jag började själv runka medan jag tittade på när min sexiga fru stod på knä och sög min väns kuk.

Hon visste att jag tittade på och verkade bestämma sig för att ge mig verkligen något att titta på. Hon började smeka sin fitta. Hennes låga stön ökade bara min upphetsning. Hon verkade verkligen gilla att suga av honom. Jag föreställde mig att jag tog henne bakifrån medan hans kuk gled mellan hennes läppar. Hennes fingrar rörde sig snabbare. Jag började undra om hon gjorde det här för mig eller om hon verkligen gillade det. Efter några minuter fick jag mitt svar. Jag kunde se att min kompis hade glömt sina problem och jag var så upphetsad av att titta på min fru. Hon ställde sig upp framför honom så han fick se hennes underbara bröst. Hon grenslade honom så han kunde suga på hennes bröstvårtor. Jag var så spänd när jag såg hans kuk stryka mot hennes fitta. Han lyfte sina höfter i hopp om att få glida in henne, men hon verkade mer intresserad av att retsamt hålla honom tillbaka.

Hon lutade sitt huvud tillbaka medan han nafsade på hennes bröstvårtor. Hon verkade så bekväm i situationen. Sakta tog hon tag om hans kuk och förde den till sin våta fitta. På nolltid gled den in i henne. Jag trodde jag skulle spruta hela min sats när det hände när jag såg honom börja knulla min fru. Deras tunga andetag och stön var alldeles för mycket. Han höll hårt tag om hennes höfter och stötte mot henne. Jag kunde se att det inte skulle ta lång tid innan han kom.

Han stönade högt och hon sade direkt, ”Du kan komma om du vill. Vill du komma för mig Vill du komma i mig?”, det var allt han behövde höra innan han började spruta i min frus fitta. Hon stönade högt och hejade på honom. Hon fortsatte rida honom tills han slutat komma. Hon saktade ned takten, skrattade och frågade om han mådde bättre. Han drog henne till sig och sade att hon var helt underbar. Jag var så kåt och stolt över vad hon gjort. Det var en uppvisning jag sent skulle glömma.

Hon kramade honom och tog på sig kimonon innan hon sade god natt. Hon släckte ljuset i rummet och gick ut. Jag hade smugit undan och hörde när hon klev in i duschen för att duscha efter det hon gjort. Vi låg senare i sängen och pratade om vad som hade hänt, det var så underbart. Hon kysste mig på kinden, längs med min hals och innan hon försvann in under täckte viskade hon att det var min tur.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hon knullade en snubbe på tjänsteresan och Tjuvkika på henne i duschen

Kata kvinnor