Jag pullar dig i omklädningsrummet medan vi shoppar

pullar digJag älskar när jag pullar dig, din fitta svarar så skönt till min beröring. Vi träffades på ett café, vi pratade om sex, smekte varandra lätt och lärde känna varandra och man hade kunnat skära den sexuella spänningen med en kniv. Du hade på dig en kort kjol och berättar vilka sexiga underkläder du har på dig. Jag säger att jag vill få dig att komma utan att ta av dig kläderna, och jag vill att vi gör det på en offentlig plats.

Du säger att du vill göra det medan du är ute och shoppar, så vi sticker iväg till en skoaffär där du sett ett par skor du velat köpa. Du sitter på stolen och jag ställer mig på knä framför dig, tar av dig skorna och hjälper till när du prövar flera olika par. När jag sätter på och av dig skorna låter jag min hand smeka längs med ditt ben, och den kommer högre och högre upp varje gång. Jag särar lite på dina ben så jag får se dina trosor, när ingen annan kan se oss. Jag passar på att försöka få lirka in ett finger i din fitta för att pullar dig men du drar ihop dina ben. Jag försöker igen men med samma resultat. Sen når jag nästan dina fittläppar när du plötsligt ställer dig upp. Mina fingrar råkar lätt vidröra din fitta, och jag kan känna hur våt du är. Jag suger på mitt finger och känner den underbara smaken av din fitta och det sporrar mig ännu mer.

Vi går och tittar på kläder, och vi hittar ett lite mer lugnt hörn i affären där det knappt går någon förbi. Du börjar titta igenom kläder i hyllorna. Medan du göra det smyger jag upp bakom dig, och pussar på din nacke innan jag lyfter på din kjol. Mina händer glider längs med trosornas glatta tyg som smiter åt din rumpa. Efter några minuter av kyssar och smek ställer jag mig vid din sida. Medan du tittar på kläder letar sig min hand in under din kjol. Dina trosor är fortfarande dragna åt sidan sedan vi var i skoaffären, och jag har hel tillgång till din fitta. Jag smeker med mina fingrar över dina fittläppar och tittar runt för att vara säker att ingen ser oss. En gammal dam står några rader bort men verkar inte märka något. Jag fortsätter att smeka längs med läpparna, mitt finger glider in  och jag pullar dig. Du är så våt att det går lägg. När mitt finger glider in ser jag hur du blundar och ler lite. Pullar dig sakta. När jag drar ut mitt finger glider mitt finger lätt till din klitta. Sakta rör jag fingret över den, och fokuserar mer på den. Du stönar lite medan jag rör vid dig. Varje rörelse får dig att skaka av njutning. Du börjar stöna högre ju mer jag rör dig. Jag drar ut mitt finger och stoppar det i din mun så du kan smaka dig själv. Sen kysser jag dig djupt, våra tungor möts och jag får dela smaken av dig. Jag fortsätter smeka dig och du andas djupare och snabbare. Du sträcker dig mot mig, din hand smeker över min växande kuk.

Jag drar ut min hand och tar tag om din hand. Jag väljer en svart klänning i affären och leder dig till omklädningsrummet. Vi båda går in i ett ledigt rum. Jag hänger klänningen och knuffar ner dig på stolen. Jag lyfter upp din klänning och särar dina ben. Jag får äntligen se din fitta helt, och den är så våt. Jag ställer mig på knä och drar dig till mig. Jag kan höra några tjejer i rummet bredvid när dem prövar kläder och pratar, men vi försöker att vara tysta.

Jag kör in mitt finger i din fitta och pullar dig igen. Efter en stund glider mitt andra finger in i dig. Samtidigt som jag gör det flämtar du till av njutning. Jag knäpper upp din blus med min hand och jag börjar smeka dina bröst. Till och från nafsar jag i dina bröstvårtor men fortsätter ändå att smeka dig.

När jag står upp kan jag nå djupare in i din fitta, och jag hittar din g-punkt. Det får dig att flämta snabbare. Det är alldeles för inbjudande, jag måste slicka dig igen. Min tunga rör sig över din klitta, igen och igen och jag känner hur du börjar spänna dig. Då börjar jag suga på den, och håller fast den mellan mina läppar. Jag börjar öka takten och smeker dig samtidigt med min hand, du börjar gnida dig mot mig.

Min hand rör sig snabbare och snabbare medan min tunga glider snabbrt över din klitta. Medan din upphetsning blir kraftigare slänger du dina ben runt mitt huvud. Jag kan känna hur dina muskler spänner sig i låren. Du kan inte hålla emot längre, du kvider högt ”ja, ja” medan du börjar skaka dig när orgasmen tar dig. Våg efter våg flödar genom din kropp, stjärnor dansar för dina ögon. Varje gång min tunga snuddar vid din klitta skakar du till. Sakta drar jag ur mina fingrar ur din fitta men jag fortsätter ändå att slicka dig då och då tills du säckar ihop av utmattning.

Jag ställer mig upp och går ut ur omklädningsrummet utan att säga något. När jag går ut ler tjejen som har hand om omklädningsrummen mot mig. Jag väntar på dig utanför affären. Det tar några minuter innan du kommer ut eftersom dina ben skakade för mycket, och du behövde vänta tills du kunde stå igen.

Vi sätter oss på ett café igen för att slappna av och vi pratar om vad vi precis gjort. Du säger att du vill att vi gör det igen i nästa affär vi går till. Jag ler stort och håller med, och vi går vidare till nästa ställe där jag pullar och slicka din fitta igen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En tjej onanerar för sin granne och Runkade hårt på nattbussen på väg hem från festen

7275