Jag älskar att suga kuk ute

sex utomhusMed ett pop öppnades champagnen och han hällde upp ett glas åt mig, men får inte glaset. Han säger till mig att sitta stilla, och det gör jag. Han för glaset till min mun, han lutar det och jag dricker men lite rinner ut ur mungiporna. Han litade sig fram och slickade upp den spillda champagnen. Jag lutar mig fram och kysser honom ömt, och sen hårdare. Vi faller bakåt på filten. Hans arm är runt mina skuldror och den andra rör sig upp för mitt ben och lyfter klänningen på samma gång. Han drar sig undan för att andas och söker i mina ögon om tillåtelse att få fortsätta. Jag nickar jakande till hans osagda fråga, även om en säng hade varit bekvämare än där vi var. Jag kanske ska låta honom hållas en liten stund, sen gå tillbaka och fortsätta hemma hos mig.

Jag smeker hans kind, åh vad jag älskar känslan av hans skäggstubb och jag vill helst känna den mot min hals och min fitta. Jag kysser honom igen och sträcker mig efter jordgubbarna och den vispade grädden. Jag sätter den mellan mina läppar och matar honom, och han stirrar upphetsat när han får ta emot frukten. Vi fortsätter i samma takt i kanske en tio femton minuter. Han ökar takten igen, nu börjar hans händer röra sig över min kropp, upp till mina bröst, gnider och nyper mina bröstvårtor genom klänningen. Jag vill känna hud mot hud, jag knäpper upp hans skjorta och smeker hans bröst. Lirkar mig ur min klänning, som motstridigt försöker hålla sig kvar tills han fattar läget och hjälper mig komma ur plagget. Känslan av varm luft mot min nakna hud är skön, men jag önskar att det var lite kallare så det hade kylt ner mig lite.

Han mumlar en komplimang om mitt val av sexiga underkläder, hans händer hittar spännet på min rygg och mina bröst befrias från min behå. Mina bröstvårtor är hårda och värker efter känslan av hans mun. Han lutar sig fram, slickar en av dem och blåser kall luft på den och jag trodde inte den kunde bli större men det blev den. Sakta tar han den mellan sina läppar och börjar suga ömt på den. Det här är verkligen inte vad jag behöver, jag vill att han är hårdare med dem och inser att jag får helt enkelt lära honom hur jag vill ha det. Jag säger till honom att suga hårdare och bita dem, men inte för hårt. När han gör det känner jag en underlig kittlande känsla i min hals, det är den konstiga känslan när det känns som om du behöver använda din tunga för att klia det. Det är inte en obehaglig känsla. Jag känner att jag blir våtare mellan mina ben, mina händer letar efter hans gylf, drar ner den och rör min hand in för att frigöra hans kuk. Till min förvåning så har han valt att gå kommando idag. Jag knuffar honom bakåt och ner på filten och rör mig ner mellan hans ben. Jag tar hans styva kuk i min mun, suger den långsamt och leker med min tunga runt ollonet och med tänderna längs skaftet.  Jag ser mig själv som ganska duktig på att suga kuk, och jag älskar det verkligen. Jag hör hur han stönar, stannar upp en kort stund och tittar på honom, säger hur gärna jag vill smaka honom. Jag flyttar mig neråt igen och han smeker mitt hår. Han flyttar allt hår upp på mitt huvud och tar tag om det, jag ser det som ett sätt för honom att kunna se mig när jag håller på att suga kuk. Han säger att det är en underbar känsla och syn. Jag rör min mun upp och ner några gånger, hans kuk sväller mer och han andas snabbt. Klimax är nära och jag vill att han kommer i min mun så jag kan smaka honom, jag älskar att smaka min partners sperma. Här kommer det, han flyttar sin hand och håller tag om mitt huvud, stöter till och kommer i min mun. Jag fortsätter suga kuk hela tiden, jag vet att det är en känsla killar gillar. Jag låter hans kuk bli slak i min mun, jag rör mig upp till honom med hans sperma i min mun så han kan se satsen innan jag sväljer allt. Han stönar av kåthet och säger hur hett det är och att jag inte hade behövt svälja. Han smakar så skönt, jag älskar att suga kuk och jag säger att om jag inte velat svälja hade han inte fått komma i min mun.

Vi går hem till mig och inte i köket. Jag kommer upp bakom mig, flyttar mitt hår och kysser min nacke, det är något som jag verkligen gillar och det gör mig helt svag. Jag lutar mig bakåt mot hans bröst, håller tag i diskbänken och suckar över den sköna känslan på en av mina mest erogena punkter. Jag rör mina händer bakom mig och smeker honom mellan benen medan en av hans händer smeker min rumpa.

Vi lyckas på något vis röra oss i samma ställning till mitt sovrum. Rummet har en mjuk belysning och jag spelar alltid ganska låg musik där. Han klär av mig, för andra gången denna kväll, han tar sin tid och kysser varenda bit hud han finner. Han knäpper upp behån, tar mina bröst i sina händer, klämmer ihop dem men lyckas inte få båda bröstvårtor i sin mun på samma gång. Jag lutar mig bakåt, drar honom med mig tills jag sitter på sängkanten och jag knäpper upp hans byxor och klär av honom framför mig. Jag vet att det bara är en tröja och ett par byxor men jag kan inte låta bli att stirra på hans härliga kropp. Han tar av sig sina skor och strumpor, och säger ”det är så osexigt med en man som är naken med bara sockor på, eller hur?”. Jag måste hålla med om att han har rätt. Jag har fortfarande trosorna på mig, håller på att ta av mig dem när han hindrar mig och säger att han vill ta av dem när han är redo.

Vi lägger oss på sängen och jag myser vid hans sida, sträcker mig och börjar sakta runka hans kuk medan han kysser mig och leker med mina bröstvårtor, och jag leker med tanken att suga kuk igen. Han rör sig men håller mig fast i sina armar, som om han inte vill släppa mig. Det är som om han är rädd att jag skulle ställa mig upp och gå. Hans hand smeker över min mage och mellan mina ben. Han flyttar på trosorna och hans fingrar rör sig i mitt våta kön. Han slutar kyssa mig och säger, ”Wow! Jag insåg inte hur upphetsad du var”. Jag biter mig själv i läppen, känns lite skämmigt men så upphetsande, och han kysser mig igen. Han flyttar sina våta fingrar upp till min svullna klitta. Han rör sina fingrar i långsamma cirklar så hela området blir blött, jag föreslår att han använder två fingrar eftersom det är vad jag brukar göra. Han lösgör en av sina armar och drar av mig mina trosor. Han viskar i mitt öra att visa honom hur jag brukar göra. Vi separerar från varandra och han sätter sig mellan mina ben med sina händer på insidan av mina lår när jag låter mina två fingrar börja smeka mig själv. Jag ser till att dem är fuktade av mina saliv och börjar smeka min klitta. Jag håller dem tillsammans och rör dem i små cirklar, först långsamt medan jag tittar på hur han reagerar. Jag ökar takten när jag känner spänningarna, mina fötter trycker sig ner i madrassen och han märker det för han kör in två av sina fingrar i min fitta. Det var innan jag ens behövde be honom göra det. Hans fingrar söker sig runt i mig tills han hittar min g-punkt. Jag kan inte smeka mig själv längre, hans behandling är för skön, jag andas kort och intensivt och stönar högt, jag är så nära att komma. Han måste ha känt att min fitta började krampa, hans fingrar försvinner och ganska snart efter det känner jag hur hans kuk tränger in i mig. Han börjar att stöta långsamt i mig och jag smeker mig själv som en galning. Jag är så nära nu, och han ökar takten, den första stöten får mig över gränsen för min klitta är så känslig att till och med känslan av hans könshår räcker som stimulering. Alla mina muskler spänner sig och jag håller på att komma, just då stönar han till och stöter djupt in i mig för att själv komma. Jag känner hur hans kuk sväller och blir större, hur den pulserar och släpper ut hans varma säd djupt i mig, det är då jag kommer i en härlig stor orgasm.

Vi ligger där i varandras armar, hans kuk börjar sakta slakna och bli mindre i mig och vår andning börjar bli normal igen. Han rullar oss till sidan, så vi båda ligger i varandras armar mot varandra, drar täcket över mig och pussar mitt hår.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En spännande avsugning i parken och Att suga av lastbilschauffören var början på mitt nya liv