En spännande avsugning i parken

hångel i skogenDet kanske var för att det var väldigt varmt den försommardagen eller så kanske det var på grund av det lättsamma snacket vi hade som fick våra hjärtan att slå lite snabbare när vi gick där i slottsparken. Du hade retat mig så över mina hämningar när det gällde utomhus… tja, aktiviteter. Det fanns en del sanning i det du sade, jag var alltid lite orolig över att bli påkommen.

”Men det är en del av det roliga!” Sade du medan du fnissade retsamt med en glimt i ögat.

Jag måste ha sett chockad ut eftersom du började skratta över mitt ansiktsuttryck, och det fick mig att känna mig konstigt upphetsad.

Vi gick på en gångväg mellan höga tjocka häckar och din röst spelade an på mina lustfyllda tankar när du skämtade om att gå ner på alla fyra och ge mig en avsugning i parken.

Omedvetet fuktade du dina mjuka fylliga läppar och det fick mig att nå min gräns. Jag tog din hand och drog dig efter mig när jag joggade genom de lövtunga grenarna runt oss.

”Vad håller du på med?” skrek du till förvånat över mitt uppförande.

”Du ska få se!” svarade jag med ett leende och fortsatte genom buskaget.

När vi hittat en väl gömd plats vänder jag mig om till dig, drar dig nära, söker din mun och kysser dig intensivt. Våra tungor möts och dansar, och jag hör hur du ger ifrån dig en mjuk suck. Jag har redan börjat bli hård, min kuk försöker få plats i mina byxor och vill bli befriad. Utan något ord från mig ställer du dig på knä på den lövströdda marken, tittar upp på mig med de där vackra och sexiga ögonen. Jag nickar med ett leende när du släpper mitt bälte och öppnar knapparna i mina byxor, och flämtar till när du tar tag om min hårda lem med dina små fina fingrar.

Du ser förtjusande på hela dess längd, dina ögon är dimmiga och du verkar helt fokuserad. Jag tittar ner på dig, ser hur din flinka tunga leker över mitt ollon, slickar rent den från försatsen som redan har trängt fram innan du låter tungan vandrar ned längs med skaftet i virvlande rörelser. Jag stönar lätt när jag känner din varma andedräkt. Mina pungkulor fick en underbar tungbehandling medan du höll ett stadigt tag om min lem, runkade den rytmiskt i takt med din tungas rörelser.

Min puls rusar, spänningen och risken av det vi gör komplimenteras av din skickliga avsugning. Jag kan knappt fatta att jag vågat låta dig ge mig en avsugning i parken. Jag tar tag i ditt hår med båda händer, tvingar mina kulor så dina läppar är nära mitt bultande ollon. Du har den snuskiga blick jag någonsin sett när du öppnar din mun för mig och jag för in min kuk djupt i din mun, ända tills den når din hals. Du kväljer men följer ändå min osagda önskan, njuter av varje centimeter av mig i din mun trotts att dina ögon blir fuktiga. Dina sköna läppar sluter sig tajt kring mig, glider upp och ner några gånger innan du låter mig knulla din mun.

Jag kan redan känna min spermafyllda pung spänna sig och min kuk rycker ofrivilligt till mellan dina läppar medan du obevekligt tar emot varenda stöt. Jag håller ditt hår hårt och lutar mig bakåt mot ett träd för att stödja mig själv.

Du tar en kort paus för att hämta andan och jag tar över med min hand, och runkar som besatt. Jag ber dig att öppna din mun så jag kan se hur min sperma flödar ut och landar på din utsträckta tunga. Dina ögon, fyllda med kåthet och lust, stirrar in i mina när jag jag kommer. Det tar all min självkontroll att inte göra för höga ljud när du tar emot hela min sats.

Plötsligt hör vi röster från personer som närmar sig, och jag hjälper dig fort upp, kysser dig djupt och din tunga lämnar eftersmaken av min gåva till dig.

Vi samlar oss själva så fort vi kan innan vi smyger tillbaka till gångvägen, vi ler båda över vårt lilla äventyr. Det är något som jag gärna skulle vilja göra igen med dig…

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag älskar att suga kuk ute och Att suga av lastbilschauffören var början på mitt nya liv