Från främling till knullkompis

kysser halsen på hotelletDet är ett skämt jag brukade dra för min lite maskulina tjejkompis (hon har en härlig röst) som jag känt i många år men det här skämtat gav mig en underbar erfarenhet en gång.

Hade lunch med några vänner på stan. Vi satt på uteserveringen för de flesta av oss är rökare, just då fick jag se en söt tjej, sexigt klädd, omkring 155 cm med c-kupor, satt mot mig ett bord bort tillsammans med sina vänner. Under hela lunchen satt jag och tittade på henne, fantiserade om vad jag skulle göra om jag fick chansen att sätta på henne. Det hade varit härligt att ha henne som knullkompis.

Som vanligt för oss rökare, så tog vi en cigg efter maten. Efter en liten stund gick några till toaletten, medan resten av oss, inklusive min tjejkompis gick till en affär i närheten för att köpa mer cigaretter. Efter att ha sett att den söta tjejen och hennes vänner inte var här så tog jag mig en till cigg och spelade några spel på telefonen medan jag väntade på att alla skulle komma tillbaka.

Bara en kort stund efter alla hade gått hörde jag en röst jag kände igen, det var min tjejkompis. ”Kan jag bomma en cigg av dig?”, så jag drog samma skämt som jag alltid gjorde och sade ”Cigg, nej, det har jag inte. Mer än 20 år har jag bara rökt cigarr, vill du ha? Den är längre ner från mitt huvud. Hahaha”.

Jag ville se hur irriterad hon var, så jag vände mig om och blev riktigt förvånad. Det var den söta tjejen från det andra bordet som hade frågat mig. Vi blev båda högröda och jag bad direkt om ursäkt. ”Förlåt, du låter precis som en av min vänner, så jag skämtade för jag trodde du var hon. Här, jag har en cigg om du vill ha…” Hon tackade mig och gick tillbaka för att sätta sig med sina vänner. Jag tänkte stilla för mig själv, att de alla hade gått till toaletten samtidigt. Och stirra inte på henne, för tusan!

När mina vänner kom tillbaka så berättade jag inte vad som hade hänt, jag skämde för mycket över hela situationen. Efter en stund betalade den söta tjejen och hennes vänner för sig och gick. När hon gick förbi vårt bord så räckte hon fram sin hand och sade ”tack för hjälpen”. Jag skakade hennes hand, men jag kände hur hon gav mig en lapp genom handslaget. Jag böjde min hand så den inte skulle bli sedd och stoppade ned handen med lappen i min ficka direkt. Mina vänner frågade vad som hade hänt, och jag avfärdade det hela med att hon hade snubblat, tappat sina saker och att jag hade hjälpt henne plocka upp allt.

Efter det så skildes vi alla åt och jag tog upp lappen ur min ficka. Det var en bit av en servett, och hon hade skrivit: Hej, tack för ciggen. Jag har aldrig rökt ’cigarr’ förut, kan jag få testa? Snälla ring mig på…” och sen var det hennes nummer. Jag ringde direkt och hörde den nu välkända rösten och frågade. ”Hej, är du tjejen som frågade om en cigg på caféet tidigare?”. ”Hej, ja, jag gick precis ut därifrån. Kan du vänta på mig vid caféet? Jag går tillbaka dit nu, är där om fem minuter”. ”Okej, javisst kan jag det.” Vi avslutade samtalet, och jag väntade på henne, och jag visste inte ännu vad som skulle hända.

De fem minuterna kändes som en evighet, men hon kom exakt efter fem minuter. Efter vad som hade hänt innan så började vi båda rodna när vi såg varandra och skrattade lite blygt. Efter en stund så bad jag henne om ursäkt än en gång för vad som hänt. ”Tack för att du gav mig ditt nummer. Vill du gå en sväng och prata en stund?”. ”Ja”. Genom vårt samtal så market jag att hon var ganska blyg, men blev mer pratsam ju mer bekväm hon kände sig i situationen. Efter en kort sväng frågade jag ”vill du hitta ett ställa att ta det lugnt på?” Hon svarade ”Vad sägs om där”, och pekade på ett hotell. Jag stirrade chockad på henne. Hon fortsatte ”Vi kan gå dit och lära känna varandra lite bättre. Och så kan du låta mig få röka din ’cigarr’ innan vi fortsätter. Är det okej?” Fortfarande chockad och funderade på hur jag skulle svara henne så tog hon min hand och drog med mig till hotellet.

Vi kom in på hotellet, checkade in, fick rumsnyckeln och skyndade upp till hissen. Rummet var rent, städat och luktade gott. Vi var svettiga från promenaden i den varma solen och hon bad mig att duscha först innan vi fortsatte prata. Jag gick in i badrummet, stängde dörren och hoppade i duschen. När jag började smörja in mig med tvålen så öppnade hon dörren, och kom in naken. Hon kom in i duschen tillsammans med mig. Hon stod bakom mig, använde både sina händer och bröst att smeka min rygg och smorde in mig i tvål. Det kändes så skönt och upphetsande att jag genast blev hård. Hon lät sina händer röra sig nedåt och smekte min hårda lem. Det fortsatte tills jag vände mig om, hon gjorde samma sak och jag smekte hennes kropp och ned mellan hennes ben. När jag hörde hennes upphetsade stön så sköljde jag av oss borta. Hon var kort, och det gjorde det lätt för mig att bära henne från duschen till sängen, fortfarande blöt från duschen.

Vi kysstes, lät våra tungor mötas precis som om vi var ett par. Mina händer hittade hennes bröst, och jag lät en av mina händer glida ned mellan hennes ben, och hon fortsatte smeka min lem. Efter en stund frågade hon, ” får jag röka din ’cigarr’?”. Jag svarade ja, och hon började suga av mig. Jag bad henne vända sig om så vi kunde köra en 69:a och jag började slicka och fingra hennes väldoftande lilla fitta. Hon bad mig att inte stoppa in några fingrar, och mumlade att hon aldrig hade haft sex tidigare. Jag tänkte smått för mig själv, tack gud för idag. Så vi fortsatte utforska varandras kroppar med våra munnar och tungor. Jag bad henne öppna sin mun och jag sprutade i hennes mun och på hennes ansikte. Hon sög mig torr, öppnade sin mun för att visa mig min sperma innan hon svalde den. Sen gick hon och sköljde sin mun innan vi båda tog en cigg och vilade en kort stund.

Sen började den andra ronden, precis som den första omgången så började vi sakta innan jag sa ”Jag vill utforska mer av dig nu”. Hon nickade och lät mig penetrera henne. Just då insåg jag en sak och sa, ”fan! Jag har glömt att skaffa kondomer!!!” “Det gör inget, vi kan köra ändå”, svarade hon och förde min kuk mot sin fitta, och jag gled sakta in i henne. Känslan att ha sex utan kondom är underbar, särskilt när man knullar en tajt oskuld. Efter uppvärmningen började jag knulla henne hårdare, djupare och snabbare. Med varje stöt blev hennes stön högre. Vi bytte ställning, och skulle ta henne bakifrån men lät mina fingrar glida in i henne först. Jag lät mina fingrar smeka henne sakta, hon sade att hon gillade det. Jag pullade henne snabbare. Då hörde jag hennes fitta ge ifrån sig ett ”vattnigt” ljud. Hon började krampa ihop, tog tag i täcket, och stönade högljutt när hon kom i en fontänorgasm. Det flödade ur henne, ned på täcket tillsammans med lite blod från hennes oskuldsfitta. Jag stötte min kuk i botten på henne. Jag knullade henne hårt, och hon stönade i extas. Jag tryckte ned henne mot sängen så hon låg på mage, jag låg ovanpå henne med vänster hand kring hennes bröst nypandes en bröstvårta och min andra hand smekte hennes fitta. Jag fortsatte knulla henne i den ställningen en stund. Vi bytte ställning några gånger innan jag kände att jag snart skulle komma. Hon låg på rygg och vi fortsatte, jag kände hur min pung spände sig, drog mig ur och sköt min sats över hennes mage. Vi var båda helt utmattade. Vi vilade lite innan vi hoppade in i duschen igen. När jag såg henne stå där och tvåla in sig så kunde jag inte hindra mig.

Jag hoppade in med henne och tryckte upp henne mot väggen, och tog henne bakifrån. Efter en stund sa hon att hon ville fortsätta utanför duschen. Vi knullade i några stående ställningar innan vi igen hamnade på sängen. Jag knullade henne i missionären och smekte hennes underbara fitta tills hon kom igen i en fontänorgasm. Vi till och med knullade i min favoritställning. Hennes ben över min axlar, jag nära hennes kropp, och håller hennes händer mot sängen. Det gjorde att jag kom in väldigt djupt i henne. Hon var låst men försökte röra sig i sin extas. Efter några minuter i den ställningen kom jag, mycket och hårt i hennes tajta savande fitta. Jag höll kvar länge, tills jag kände att varenda droppe av min sperma hade kommit ur mig och i hennes fitta innan jag drog mig ur henne. Vi båda låg på sängen en bra stund innan vi duschade, klädde på oss och checkade ut från hotellet.

Hon sa till mig ”vi måste höras igen” med ett leende när vi gick ut från hotellet. Hon gick från främling till knullkompis, och hon har nu varit min KK i flera år.

Gillade du novellen, då kommer du gilla – Knulla oskuld under lektionen och Han knulla tonåring gudinnan från sitt gymnasium