Spontant sex på bion

biotjejAtt säga att jag och min fru hade relationsproblem var en underdrift. Vi bråkade ofta och det var inte ovanligt att vi höll saker hemliga för varandra, och det hade bara varit två år sedan vi gifte oss. Senast vi hade haft sex var när vi båda hade varit fulla.

Varför vi fortsatte vara tillsammans kan jag inte förklara. Kanske var det så att vi försökte hålla kvar vid dem fem goda år vi hade innan jag kom på henne med en annan man. Kanske det var för att ingen av oss ville förlora vårt vackra hem. Jag vet fortfarande inte, men i flera månader hade jag funderat över om det enda goda i vårt äktenskap var att vi inte hade skaffat barn. Det är så jag brukar tänka när jag haft min tredje shot whisky.

Det var efter ett riktigt hemskt bråk, en mängd alkohol, som jag bestämde mig för att gå ut och titta på bio. Jag visste inte att det skulle sluta i ett hett sex på bion. Jag kan inte säga vad det var för film, men salongen var halvfylld med tonårstjejer. Jag hade hamnat här efter att ha följt efter en snygg brunett med en hypnotisk röv och sagt till biljettkassören att jag skulle se samma film som henne. Där stod jag med biljetten i min hand, vandrade in i salongen och vart uttråkad på en gång. Jag satt för mig själv, såg en film utan handling med någon tvålfager snubbe i huvudrollen.

Jag hade mer eller mindre bestämt mig för att gå ut när jag hörde någon flämta till ovanför och bakom mig, och en annan röst hyschade personen. Efter allt starkt jag druckit kände jag inga hämningar, och jag var ju trotts allt uttråkad, valde jag att leta mig vägen upp till en av balkongerna i salongen för att se vem som var där.

I den bakersta raden av balkongen satt en ung mörkhårig kille som troligen precis slutat gymnasiet. Hans skjorta var uppknäppt, benen särade och fötterna över sitsen framför honom. Han kanske märkte att jag kom in, men han var mer upptagen att stirra på en rödhårig tjej som måste ha varit i slutet av tjugoårsåldern. Hon hade en kort kjol och inga trosor på sig. Det var ganska uppenbart eftersom hon också hade sina ben särade och över stolsraden framför sig, hennes ena ben var saxat över killens ben. Hennes orangea blus var halvt uppknäppt och den unge killen smekte hennes bröst.

Hans ena hand knådade hennes ena bröst, sen det andra. Han nöp hennes bröstvårtor medan han försökte få en bra vinkel med sin andra hand för att nå ned mellan hennes ben. Med tanke på mitt berusade tillstånd så hade min kuk redan märkt och reagerat på det jag såg. Jag kände ett djuriskt begär komma över mig och det tog mig knappt tio sekunder innan jag öppnade byxorna och började runka utan en tanke på vad som skulle hända om någon kom på oss.

Hon upptäckte mig först, det var när killen började kyssa hennes hals och hon lutade sitt huvud bakåt. Hon frös till för en sekund innan hon såg min kuk i mina händer. Hon bara log mot mig och sträckte sig över till killen, vars byxor redan var uppknäppta, och lirkade fram hans kuk och började runka den.

Jag var hypnotiserad av synen och tog mig närmre. Jag matchade hennes runkrytm, såg hur hon runkade, lät sina fingrar kladdas ned med försats som hon strök ut över den styva lemmen.

När jag kommit närmre såg jag att hon inte var renrakad men hade vältrimmat rött hår runt sitt fuktiga lockande kön. Den unge killen andades snabbt och tungt men försökte vara tyst medan hon började smeka sig själv. Han märkte inte mig förän jag satte mig bredvid henne. Han stelnade till, och slappnade av efter en stund och såg förvirrad ut. Hon viskade till honom att det var okej och att jag hade varit där hela tiden.

Jag hade inte gjort något för att ta del i deras aktiviteter, det var hon som tog initiativet när hon sträckte ut sin hand och tog tag om min svullnade kuk och började runka oss båda samtidigt. Killen höll ut lite längre än mig, men vi båda släppte ut våra satser på oss själva, över tjejen och sätena.

Hon log, och fnittrade en stund innan min nya nervöse vän hyschade henne men hon var inte klar ännu. Vi fortsatte att smeka henne, här och där, jag lekte med hennes fuktiga sköte medan hon fortsatte smeka våra nu slaka lemmar. Plötsligt vände hon sig om och kysste mig, och jag kände att jag började bli hård igen. Min hand hade börjat vandra under hennes blus i jakt på hennes unga och fasta bröst. Jag märkte att min nya vän även hade samma tanke.

Han tafsade  mest tafatt på hennes bröst, som många unga killar gör innan dem lärt sig hur man ska smeka en kvinna på rätt sätt för att ge henne njutning.

Hon vände sig och kysste hans läppar, hals och sen flyttade hon sig och gränslade honom med ansiktet mot bioduken. Vid det här laget hyschade han henne och ömsom lät ut sina egna tysta stön när hon förde honom närmare toppen av njutning. Hon drog hårt i min kuk när hon gränslade honom, och jag fick följa med henne runt. Hon smorde in sitt lilla rövhål med sina fittsafter och förde sakta in den unge killens kuk i sin anal. Hon kysste mig och drog mig närmre och förde min kuk mot hennes väntande fitta.

All form av besinning eller tanke på att vara tyst för att undvika att bli påkomna hade försvunnit. Killen stönade högt varje gång han stötte upp i henne och hon stönade så högt att publiken under oss slutade titta på filmen och tittade upp på vad som hände på balkongen.

Vi knullade, stötte, stönade tillsammans och blev mer och mer upphetsade av varandras reaktioner och passionen. Jag kände hur båda börja krampa under mig, jag kysste hennes mun, han hennes nacke och hon skrek ut i extas när jag tömde min sperma djupt i hennes fitta och med ett stön av ’herregud’ sprutade killen i hennes röv.

Vi föll alla ihop och brydde oss inte om att röra på oss. Vi fortsatte vara i henne medan vi blev mer och mer slaka, andades djupt, svettades och småskrattade över det absurda i situationen. Biografpersonalen kom ganska snart och eskorterade oss ut, vi var bannlysta framöver från biografen men med tanke på hur trevligt vi hade haft tillsammans kom vi överens om att det inte spelade någon roll att vi inte fick komma tillbaka och se deras kassa filmer.

Vi brydde oss inte om att veta vad vi alla hette, även om vi just haft sex på bion. Vi skildes bara åt, med leenden på våra läppar medan biopersonalen stirrade argt på oss, och försvann ut i natten.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knulla i hissen innan bion och Hennes första gruppknull

“Soker