Förlorade min oskuld när jag sprutade i hennes fitta

sprutade i hennes fittaMina föräldrar är religiösa och tvingade med mig till kyrkan när jag var liten. Jag gillade det på den tiden, innan jag blev äldre och fantiserade om en sexig tjej och hur jag sprutade i hennes fitta varje dag. Det fanns ett par som var ganska viktiga i vår kyrka och jag såg dem varje gång vi var där och ibland när vi var ute. De var så ofta i vårt liv att det kändes som om dem var en del av familjen. Robert och Anna, som dem hette, var ett par som var både vänliga och aktiva i församlingen. När det här hände så var Anna någonstans i slutet av fyrtioårsåldern. Hon var en liten kvinna med rödblont hår och ganska normal kroppsform. Hon kläde sig ganska strikt, det var inget som jag direkt fann attraktivt eller sexigt. Hon drack en hel del med, men det var få som kände till det.

Vi hade en stor grillfest vid vårt hus en helg. Alla var där, inklusive Anna och Robert. Jag var på helspänn, på jakt efter någon att ha sex med och förlora min oskuld, jag visste att det skulle finnas gott om tjejer och jag skulle göra allt jag kunde för att få chansen att få knulla en fitta för första gången.

Jag hade druckit lite och tog mig igenom alla som var där, jag hade kollat in två tjejer som jag höll på att bearbeta när min pappa och Robert kom till mig och frågade mig om jag kunde ta med Anna till mig rum eftersom hon hade druckit lite för mycket. Hon verkade inte må så bra och de ville inte att hon skulle ställa till med något pinsamt. Jag suckade inombords, fångade in den berusade kvinnan och ledde henne till mig rum. Hon var riktigt full. Hon sluddrade och vinglade medan vi gick.

När vi kom till mitt rum så fiskade hon fram en flaska och hann dricka hälften av den innan jag gick bort den från henne. Till slut kollapsade hon på sängen och jag tänkte att hon hade somnat. Utan att riktigt tänka mig för så satte jag mig vid min dator och gjorde mig redo för en lång ensam kväll med endast porr att titta på. Anna smög upp bakom mig och kikade över min axel. ”Varför tittar du på dem där bilderna när du har något riktigt här?”, sade hon lekfullt och började knäppa upp sin top”. ”Anna, gå och lägg dig igen!”, uppmanade jag med så myndig röst som jag kunde få fram. ”Bara om du lägger dig med mig!”. Hon tog av sig sin topp och kastade iväg den. Hon höll på att ta av sig behån när jag försökte få tillbaka henne i sängen. Hennes bröst var större än jag hade förväntat mig, och det hjälpte inte att jag redan hade ett stort stånd i byxorna. ”Jag ser att du gillar det!”, sade hon och pekade på mitt skrev.

Jag fick tag i henne och brottade ner henne på sängen, hon fick på något vis tag rejält i mig så jag ramlade på henne och hon började kyssa mig. Jag försökte göra motstånd så gott jag kunde och hon lyckades få ner mina byxor och min kuk hoppade fram. På nått vis i det vilda brottandet hamnade vi olika, hon fick tag i min kuk och körde snabbt in den i sin mun. Det var min första avsugning och jag gav upp att streta mot henne och lät henne helt enkelt hållas. Jag får väl säga att jag gillade det och jag var nära att komma när hon tittade upp på min med sina stora gröna ögon. Hon slutade och frågade, ”det här är din första gång, eller hur?”. Jag ville att hon skulle bli klar så hon skulle lägga sig så jag sade bara sanningen. ”Ja, jag är fortfarande oskuld”.

Anna log mot mig och kravlade ur sängen så jag blev liggandes själv med min kuk stående i givakt. Hon tog av sig sina byxor och stod naken framför mig. Hon hade verkligen en fin kropp, hennes fitta var täkt av rött hår men jag kunde skymta rosa blygdläppar genom håret och jag kunde känna hennes fittdoft. ”Jag har något särskilt åt dig”, sade hon och kravlade tillbaka i sängen och gränslade mig med sin fitta alldeles över min stenhårda kuk.

”Vi borde inte göra det här”, stammade jag medan Anna sakta sänkte sig över min kuk. ”Hur känns det för dig? Jag har inte varit med en oskuld sedan jag gick på gymnasiet”, fnissade hon. ”Jag älskar att känna din kuk i mig”. Hon började röra sig runt min kuk och jag kände att jag närmade mig min gräns med rasande fart. ”Anna, vi borde inte göra det här, jag håller på att komma!”. Anna tittade på mig och viskade, ”Ingen kommer veta, det är vår lilla hemlighet. Kom i mig, och ge mig din oskuld!”. Med det sagt så stötte jag djupare in i Annas fitta och jag spruta i hennes fitta en enorm sats med kladdig sperma. Hon stönade djupt ut att hon skulle komma och började kasta sig fram och tillbaka i sängen. Hon lade sig på mig, min halvhårda kuk fortfarande i henne. ”Det var så skönt”, mumlade hon. ”Vi måste klä på oss, du är ju gift”, protesterade jag svagt. ”Det här är vår hemlighet, det är ingen som kommer veta”, sade hon och försökte lugna mig.

Vi låg där i flera minuter och jag försökte febrilt tänka på vad jag skulle göra härnäst. Min kuk började bli stenhård igen och var fortfarande djupt i Annas fitta. Hon började kyssa mig och försökte få mig att knulla henne igen. Jag gav upp och vi rullade runt i sängen. Jag började knulla henne hårt, hennes våta fitta gav ifrån sig plaskande ljud medan min kuk stötte in och ut ur henne. Hennes bröst gungade fram och tillbaka i takt med varje stöt. Jag kände mig som en porrstjärna medan jag knullade henne. Hon började böna, ”hårdare, hårdare” och hon fortsatte be mig att jag sprutade i hennes fitta med min sperma. Till slut flämtade hon, ”jag kommer!”. Hennes fitta klämde hårt om kuk, hon lade sina ben om mig och höll mig hårt medan våg efter våg strömmade genom henne. Med allt det så kunde jag inte håla mig och sprutade i hennes fitta på nytt.

Den här gången så somnade vi båda. Jag vaknade efter några timmar och Anna sov fortfarande. Det lät som om festen var över vid det laget. Min kuk var hård igen och på nolltid var Anna nog vaken igen att jag kunde knulla henne och slutligen sprutade i hennes fitta för en tredje gång innan jag somnade med min kuk fortfarande i henne. Jag vaknade nästa morgon, min kuk var fortfarande i henne. Anna vaknade samtidigt som mig och insåg att hon hade en kuk i sig. Det tog inte lång tid innan mitt morgonstånd slutade i en orgasm och sprutade i hennes fitta igen. Hon verkade nöjd tills hon rullade runt, såg mig och insåg att jag inte var hennes man. ”Vad hände nu? Kom du i mig? Vad har vi gjort?”, utbrast hon.

Anna satte sig upp, min slaka kuk gled ur hennes uttänjda och välknullade fitta. ”Tomas? Vad har hänt? Hade vi sex? Jag måste ha druckit för mycket, det här händer bara när jag har druckit för mycket. Var är min man?”. Hon började bli smått hysterisk och jag försökte lugna henne och sade att ingen visste vad vi hade gjort. Jag förklarade vad som hade hänt och att ingen såg henne dricka och att ingen vet att vi har varit tillsammans. Jag visade Anna var duschen fanns, hon var helt täckt av min sperma. Jag gick tillbaka till sängen för att vänta på att hon skulle duscha klart. Hon kom tillbaka till mig efter en stund. Hon tittade på mig, ”Vill du knulla mig en gång till nu när jag är nykter och kan minnas?”. Min kuk blev stenhård igen och vi knullade hela morgonen. Hon kom igen och jag sprutade i hennes fitta två gånger till. Vi var båda helt utpumpade efter det. Vi duschade, klädde på oss. Då sade Anna, ”Jag hoppas vi kan göra det här fler gånger, jag älskar verkligen din ungkuk”.

Vi knullade var gång vi hade chansen efter den kvällen. Andra gånger så låtsades vi inte om att vi kände varandra på det sättet och ingen fick veta. Jag visste att hon skulle dricka och knulla någon annan men jag var okej med det eftersom jag knullade så många andra tjejer som jag bara kunde. Ingen fick någonsin veta om det.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Dagen då han tog min oskuld kommer jag aldrig glömma och Resan slutade med gruppsex med fyra killar.