Dagen då han tog min oskuld kommer jag aldrig glömma

tog min oskuldHan var så snygg, lång med härliga muskler, blont hår och ögon som man kunde förlora sig i. Det var dagen då han tog min oskuld, och blev min knullkompis resten av sommaren. Vi hade varit vänner sen första ring, och vi träffades ganska ofta för att hitta på saker tillsammans. Vi bestämde oss för att gå och simma en dag under sommaruppehållet från högskolan. Det var varmt, och vi hade ändå inget att göra så det var en bra idé. När vi kom fram så var vi till min förvåning ensamma på stranden. Vi simmade och hade kul i vattnet, och det enda jag kunde tänka på var honom. Hur sexig han var, hans perfekta kropp. Jag ville ha honom.

Efter det gick vi för att byta om, jag smygkikade in i omklädningsrummet och fick se honom, och hans perfekta kuk. Den var otroligt mycket större slak än jag förväntat mig och han trimmade håret ovanför den, allt annat verkade han ha rakat bort. Jag var så kåt att jag hade kunnat krypa in i omklädningsrummet och böna och be att han tog min oskuld där och då. Vi klädde oss och han bjöd över mig, som vanligt. Det skulle inte vara något hemma eftersom han syster var hos sin pojkvän och hans föräldrar var på en egen weekendsemester. Vi satte oss i hans rum och pratade om lite allt möjligt.

Vi kom in på sex, vi båda fnissade och skrattade, men det var då våra ögon fångade varandras blick och det klickade till. Vi började kyssas, det var så härligt, hans läppar var så mjuka och perfekta mot mina. Jag knäppte febrigt upp hans skjorta samtidigt som han smekte mitt bröst och min fitta genom jeansen. Han lade sig ovanpå mig och jag fick av honom hans byxor och kalsonger. Herregud vilken monsterkuk han hade, den var nog en bra bit över 20 cm, kanske närmare 25 och stenhård! Jag ville bara ha den, det spelade ingen roll. Jag var inte sen att få av mig mina byxor och blottade mitt renrakade, våta kön för honom. Han dök direkt ner mellan mina ben, han pussade längs med mitt lår innan han började slicka min våta fitta. Hans fingrar gled in i mig, och han masserade även mitt bakersta hål. Jag var fortfarande oskuld, jag vet att det känns smått otroligt att höra men jag hade inte träffat någon som det hade känts rätt med innan. Jag stönade och mina fingrar gled genom hans hår, jag var i himmelriket.

Jag hade aldrig upplevt någon slicka mig, det närmsta jag kommit tidigare var att klittra. Det går inte att beskriva hur skönt det var, och jag misstänker att han gjort det förut för efter bara några minuter kände jag hur hela min kropp spände sig och orgasmen kom. Jag låg och flämtade på rygg i sängen. Jag tittade försynt upp på honom, särade på mina ben och han visste precis vad det var jag ville. Han kom närmre, och jag kände mig lite nervös när hans kuk började nosa runt min fittaöppning. Sakta började den glida in i mig, jag bet mig i läppen och försökte slappna av medan han tog min oskuld. Att ha en så stor kuk som den första i sig kanske inte var den bästa idén, men det var otroligt skönt när han kom in. Sakta knullade han mig, mjukt och ömt medan han gled in och ut ur min trånga fitta. Han sög på två av mina fingrar, och efter ett tag lade han ner dem vid min klitta och jag började smeka mig själv. Våra stön blev intensivare och han började knulla mig hårdare och hårdare.

Vi fortsatte, jag vet inte hur länge, i några ställningar till. Jag tror vi höll på i en timme, det var helt otroligt vad uthållig han var. Jag kom flera gånger medan han knullade mig. Till slut drog han sig ur efter att ha knullat mig länge bakifrån, jag visste att han höll på att komma och jag var nyfiken på hur det hade varit att suga kuk. Jag tog in honom i min oerfarna mun, han var nära redan då för bara några drag efter det började han spruta min mun full med sin varma kladdiga sperma. Det var en smak jag som snabbt insåg att jag gillade, och jag svalde allt jag kunde av hans sats. Vi lade oss bredvid varandra, han kysste mig ömt och jag smekte över hans magrutor och grabbade snart tag om hans enorma pung som gett mig så mycket gott. Sakta somnade jag i hans armar.

Jag vaknade av att han lutade sig över mig och kysste mig igen. Han smekte över min nakna hud, ner över mina bröst och mage. Jag kände att jag blev kåt igen. Den gången höll vi inte på lika länge, innan vi gick och duschade tillsammans. Vi träffades och knullade då och då under sommaren, men när det var dags för att åka tillbaka till skolan så kände jag mig en aning nedstämd. Han hade öppnat en helt ny värld för mig när han tog min oskuld, och jag ville njuta av allt sex jag bara kunde. Och det gör jag än idag!

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Förlorade oskulden när jag fick knulla en milf och Gången min lesbiska vän slickade mig.

slots-million_58_sv_600x315