Gången min lesbiska vän slickade mig

min lesbiska vanVi kunde inte ha varit närmre, dem där vännerna som inte går någonstans utan den andra. De som kompletterar varandra, avslutar varandras meningar. Ja, folk började till och med ge oss ett parnamn. Ingen trodde att det var sant, att alla skämt om oskyldigt smek, små pussar egentligen betydde något – att det betydde något djupare och starkare än vi båda trodde. ”Jag gillar tjejer, bara så du vet”, sade hon till mig den första dagen jag träffade min lesbiska vän Jag accepterade min lesbiska vän, på samma sätt som hon accepterade mig. Vi var bästa vänner till en kväll när allt förändrades.

”Jag är glad att du dumpade honom! Han var inte schysst och så avundsjuk hela tiden”, sade hon medan vi gosade tillsammans framför TV:n och tittade på vårt favoritband. ”Jag vet. Han var till och med avundsjuk på dig!”, sade jag och skrattade. Hon skrattade med mig, även om vi båda visste att han hade rätt, jag tillhörde min lesbiska vän mer än jag hade varit hans. ”Tja, nu kan jag åtminstone pussa dig utan att det stör något”, sade hon med ett leende och lutade sig närmare mig.

Jag trodde att hon skulle pussa mig på läpparna som vanligt men något hände. När hon lutade sig närmre, så fångade min bästa lesbiska vän mina läppar i en öm men ändå passionerad kyss. Jag spärrade upp mina ögon och jag stelnade till i förvåning. Bara sekunden efter kysste jag henne tillbaka, jag slöt mina ögon och kände hennes tunga mot mina läppar, hur den smekte mot dem, smakade dem. Sakta särade jag på dem så hennes tunga skulle komma in i min mun, hennes hand gled ner till min midja och jag lutade mig närmre henne.

Hon lutade sig tillbaka och tittade på mig med ett stort leende, min lesbiska vän märkte hur jag rodnade. Hennes hand smekte över min glödheta kind innan hon lutade sig fram för att kyssa och suga på min hals, och hon fick mig att flämta när en våg av njutning sköt genom min ryggrad. Hennes mjuka läppar började suga hårdare, och jag fick ett litet blåmärke. Min lesbiska vän hade märkt mig, som sin egen. Hennes hand gled in under mitt linne, och sökte sig upp till mina stora bröst. ”Hanna, jag…”, jag ville säga hur nervös jag var, att jag aldrig hade gjort något liknande förut.

”Jag vet… oroa dig inte”, sade min lesbiska vän med en varm och lugnande röst. Och jag gjorde det, jag lät henne ta kontroll över min kropp, stönade vid varje smekning, sträckte min rygg var gång hon nafsade och sög. Hanna var över hela min kropp, tog av mitt linne och behå. Jag var halvnaken för hennes tunga och mun. Kyssande, sugande och nafsande på mina bröstvårtor, jag tappade andan när hon började knäppa upp mina byxor. ”Jag älskar dig”, viskade hon till mig, och jag svarade mellan allt flämtande, ”Åh Hanna, jag älskar dig med”, och lät henne ta av mig mina kläder.

Hennes ögon synade min kropp, tog in varje födelsemärke, varenda centimeter av naken hud. Sakta gled hon ner mellan mina särade ben och började kyssa insidan av mitt lår. Hon såg mig i ögonen, som om hon bad om lov, och jag nickade jakande åt henne. Sakta gled hennes tunga över min våthet, smakade mig helt och hållet och jag stönade för henne. Hennes mun sög på min klitta samtidigt som hennes finger sakta gled in i mig, och fick mig att darra av njutning.

”Hanna…”, stönade jag, kände hur orgasmen närmade sig när ett andra finger gled in. Snart spände jag mina händer, tog tag om filten och min rygg spände sig för orgasmen som flödade genom min kropp. Jag flämtade när hon kom tillbaka till mig och kysste mig, och jag kände smaken av mitt eget kön.

Hon kramade min nakna kropp, tog mig mot sig och log. ”Du…”, började jag och rodnade, försökte få fram hur jag ville få min lesbiska vän att njuta med. ”Det är okej. Oroa dig inte, vi har gott om tid för det med”, svarade hon och jag nickade. Vi myste tillsammans under filten medan vi fortsatte titta på TV:n.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Jag trodde inte jag skulle hitta en lesbisk knullkompis och Den första trekanten med två sexiga tjejer på hotellet.

slots-million_58_sv_600x315