Hon blir knullad av en dominant man på lunchen

dominant manMin kille ville att vi skulle utforska mer saker sexuellt tillsammans och jag började själv göra lite saker när han inte var med. En av dem lockande sakerna var att bli knullad av en dominant man. Han sade att han verkligen blev kåt när jag är snuskig av mig. Så han började be killar att ringa mig för att bjuda ut mig på lunch och om dem var trevliga så kanske det blev lite hångel men ibland hände det att det ledde till ett snabbt knull

En dag ringer en kille och han låter riktigt härlig. Min kille hade bett honom att ringa och vad jag hade sett från bilderna vi sett på dejtingsidan vi blivit medlemmar på så var han riktigt het. Så jag sade att vi kunde träffas och för att göra det ännu mer spännande berättade jag inte för min pojkvän om det. Jag tänkte berätta efteråt så han skulle få en riktig överraskning.

Dagen när vi skulle träffas ville jag se extra sexig ut, men jag kan inte se ut hur som helst eftersom jag jobbar för en ganska liten Juristbyrå. Jag brukar klä mig ganska strikt, eftersom det fanns en klädkod. Jag bestämde mig för att ha en kritstrecksrandig dress med kort kjol. När han ringde mig för att hämta upp mig så tänkte jag ta av mig blusen så att mina bröst framhävdes extra av kavajen. Det är en ganska modig stil att ha mitt på dagen, men jag vet att jag inte kommer träffa någon jag känner ändå.

När han ringer så går jag ut på gatan. Han kommer i en svart BMW och jag hoppar in. När jag lutar mig för att komma in i bilen trillar nästan mina bröst ut och jag ser hur han stirrar på dem och ler. Vi presenterar oss för varandra och jag frågar hur det är med honom. ”Mycket bättre nu när du satt dig i bilen”. Han var en snygg kille i början av trettioårsåldern och välklädd i kostym och slips. Jag kollar in bilen och baksätet är enorm. Jag tänkte för mig själv hur lätt och bekvämt det vore att ha sex där bak.

Jag ber honom att köra till ett garage där dem flesta som parkerar är boende i huset. Under dagen är det för det mesta tomt och väldigt få som kör in och ut. Han börjar parkera på det nedre planet där det är lite rörelse och jag ber honom att ta nästa plan för där är det lugnare. Han tittar på mig med ett fräckt leende och fortsätter köra.

Vi hittar en tom plats i ett hörn. Jag drar honom till mig och ger honom en puss. Han frågar om jag har något under kavajen och jag öppnar bara en knapp så han får se mina bröst. ”Fick du svar på din fråga?”, skrattar jag. ”De är så fina”, säger han och smeker dem. Jag lutar mig bakåt och säger, ”Vi skulle ju bara äta lunch, så nu går vi. Tycker du att jag visar för mycket så här mitt på dagen? Skämmer jag ut dig?”. Han skrattar bara, ”Absolut inte! Du ser underbar ut. Vilken kille som helst som är med dig skulle göra alla andra avundsjuka”. Jag svarar bara tack och att vi får skynda oss för att jag är hungrig. Jag ville egentligen stanna i bilen för mina bröstvårtor var stenhårda och jag kunde känna hur blöt jag blivit.

Stället vi går till är en liten italiensk restaurang. Han sitter bredvid mig i båset, och jag sitter så han kan se mitt bara bröst under hela lunchen. Vi beställer in mat och han är jättekul att prata med, och det får mig att bara bli kåtare på honom. Han säger något roligt alldeles innan vi ska gå och jag klappar på hans ben när jag skrattar. Min hand stannar där och jag börjar smeka längs med hans ben. Snart har handen hittat till hans hårda kuk som jag smeker genom tyget. Han tar en servett i handen och tar den under bordet. Jag hör hur gylfen öppnas och plötsligt har jag en halvhård kuk i min hand. Det var en så härlig känsla.

Jag lutar mig mot honom och kysser honom. En av hans hände hittar in under min kavaj och han nyper i min bröstvårta. ”Jag har stirrat på din bröstvårta under hela lunchen, och nu får jag äntligen känna på den”. Ja, jag märkte det och jag undrade om du verkligen hörde vad jag sade egentligen”. Vi skrattade och jag sade, ”Jag måste gå”. Han bad mig att sluta leka med hans kuk och jag släppte taget om den så den fick lugna ner sig innan vi gick.

Vi kommer till bilen och han frågar om jag vill sitta där bak. ”Jag trodde vi bara skulle äta lunch?”, säger jag oskyldigt. ”Bara en liten stund, jag lovar att vara snäll”, säger han med ett leende men ändå bestämt, och jag känner hur det pirrar till extra i mig av att han är dominant. Det finns inget bättre än att bli knullad av en dominant man Vi hoppar in och börjar hångla med varandra. Inom kort har jag tagit fram hans kuk och suger på den tills den blir stenhård. Han börjar öppna min kjol och jag säger, ”Du lovade vara snäll, så sluta”. ”Jag älskar att slicka fitta, så jag vill bara smaka på dig”. Lite motvilligt hjälper jag honom att ta av den. Jag har inga trosor på mig och hans tunga glider snabbt över min renrakade fitta och jag kommer snabbt. Han har fått av sig sina byxor och han börjar suga på mina bröst. Hans ollon stöter mot min fitta och jag vill verkligen ha den i mig men jag säger, ”Nej, du lovade att vara snäll. Så sluta nu!” Han andas tungt och svarar, ”Ja, jag lovade men den här mannen ska knulla sönder dig och din våta fitta nu!”

Han stöter hårt in sin kuk i mig och det är så skönt. Jag kved och säger svagt emot när jag tar tag om hans röv och trycker honom mot mig så hela hans stora kuk kan glida in djupt. Jag blev som ett vilddjur på en gång. Det tog inte lång tid innan han säger att han kommer att komma och frågar var jag vill ha det. Jag ber honom att komma djupt i min fitta och han kommer. Jag var lite besviken att han kom så fort. Efter någon minut så säger han ”Jag tror du behöver mer!” Jag gnäller jakande, upphetsad av att bli knullad av en dominant man och han börjar stöta hårt i mig igen, hans kuk blev aldrig slak.

Jag börjar rida av honom. Jag kom efter några minuter och sen efter några minuter igen. Jag tror jag måste ha kommit femton gånger på honom. Han vände mig om och tog mig bakifrån och alldeles innan jag trodde att han skulle komma igen drar han ut sin kuk, stöter in den i min röv och till min förvåning så kommer han i mitt trånga hål. Vi torkar snabbt av oss och han skjutsar mig tillbaka till jobbet. Min lunch hade pågått i två och en halv timme! Jag hade precis kommit tillbaka när min chef kom in. Hon frågade mig om jag hade varit ute på en lång promenad för jag var rosig om kinderna. Hon hade inte en aning om vad jag hade gjort.

När jag ringde min pojkvän för att berätta så kunde han knappt tro vad jag hade gjort. Direkt när jag kom hem krävde han att jag berättade allt och det gjorde jag, in i minsta detalj. Sen dess har jag träffat honom för att bli knullad av en dominant man lunch tillsammans.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag fick knulla en ung tjej som var inneboende hos mig och Knulla en liten slyna från ett annat land

7275