Spontant sex vid havet med en främling

spontant sex vid havetDet var en väldigt varm och svettig dag och jag satt på stenarna och tittade på när vågorna slog mot stenarna runt mig. Det hade varit många heta dagar den sommaren. Ett så underbart ställe för att bli inspirerad. Spontant sex vid havet var inte något jag hade föreställt mig den dagen. Vågorna, det blå vattnet och klippor så långt ögat kunde se. Det kändes som om timmar hade gått sedan jag började rita och jag behövde en paus. Jag ställde mig upp för att sträcka på mig och titta mig omkring. Jag kunde se någon gå mot mig. Jag tänkte så mycket på det och fortsatte rita. När personen kom närmre såg jag att det var en väldigt fin kille. Lång och solbränd. Han märkte mig, stannade och vinkade hej. Jag sade hej till honom och tittade tillbaka på mitt skissblock. Han var nyfiken och kom för till mig där jag satt. Han stod där och tittade på mig i tystnad en stund. Han bröt tystnaden och sade att han tyckte att det jag ritade var fint. Jag tittade upp på honom och märkte dem vackraste blå ögon jag någonsin sett. Så ljusblå som det går att vara. Jag kommer bara ihåg att jag sade ”Du har dem vackraste ögonen jag sett.” Rodnande muttrade han ett tack.

Det var då jag fick en jättebra idé. Jag har alltid velat rita en person. Så jag tog modet till mig och frågade om han ville vara min modell. Han tackade glatt ja. Jag bad honom att sitta på stenarna med havets vågor brytande runt sig. Jag satte mig ner och började. Vi pratade om allt möjligt och han var nyfiken på mitt ritande. Han hade på sig ett par shorts och en tunn sommarskjorta. Jag frågade honom om det var okej om att knäppte upp den lite mer och när han gjorde det höll jag på att svimma av. Hans välsvarvade bröst och mage var helt otroliga. Vi satt där i tystnad länge. När jag nästan var klar började det blåsa. Han lutade sig fram och flyttade mitt hår från ansiktet. Jag smälte inombords när han gjorde det, och jag slår vad om att han märkte det.

“Klar”, sade jag och ställde mig upp för att visa honom det jag ritat. Jag kunde inte låta bli att märka hur han tittade på sig med sina blå ögon. Jag satte mig bredvid honom och visade vad jag hade gjort. ”Vackert”, var det enda han sade men han tittade inte på det jag ritat utan tittade på mig. Jag rodnade lite. Eftersom det var så varmt så hade jag valt att ta av mig min T-shirt för jag hade min baddräkt under om jag ville ta ett dopp. Jag frågade honom om han också ville bada med mig men han sade att han föredrog att njuta av att titta på.

Jag var både blöt och lite kall när jag kom upp ur vattnet, han ställde sig upp och tog av sig sin skjorta för att lägga den om mina axlar. Hans händer dröjde sig kvar på mina axlar innan han smekte ned längs mina armar. ”Varmare nu?”, frågade han. Jag nickade och satte mig, och han satte sig bredvid mig, närmre den här gången. Våra ögon möttes, dem var som magneter, vi drogs till varandra och våra läppar möttes. En mjuk kyss omvandlades snabbt till en passionerad och djup sådan. Vi tittade varandra igen, hans händer gled runt och han öppnad min bikinitopp och lätt den falla av under skjortan jag fortfarande hade på mig. Vid det här laget var mina bröstvårtor hårda och mitt hjärta slog snabbare än någonsin.

Jag ville så gärna ha spontant sex med honom, där på stenarna vid havet. Jag tror att han visste vad jag tänkte. Hans händer smekte mina bröst medan han kysste mina läppar igen. Jag stönade lågt av njutning, han kysste längs med min hals, örsnibbarna och till mina bröst. Jag kunde knappt tänka vid det laget. Jag kände hur hans händer hittade sig ned till min otroligt våta, heta och rakade fitta.

Upphetsningen var för mycket för mig så jag knäppte upp hans shorts och upptäckte att han inte hade några underkläder på sig. Han hårda och inbjudande lem stod i givakt för mig, och ville bli smekt. Min hand slöt sig om hans kuk och jag började sakta runka honom. Vid det laget hade han nästan fått av mig mina trosor och pussade på min mage vilket fick mig att darra av upphetsning. Jag smälte nästan när jag kände hans tunga glida över min klitta. Jag stönade till högt. Han ställde sig upp, tog av shortsen och använde dem som en kudde för mitt huvud när han lutade mig tillbaka på stenen. Han särade på mina ben och med ett leende på sina läppar började han ge mig njutning med sin tunga igen. Han använda några fingrar att tränga in djupt i min fitta och hans tunga slickade min klitta på ett sätt jag inte upplevt förut. Han sög försiktigt på den, jag höjde mina höfter mot hans ansikte och stönade högre. Han slutade en kort stund för att säga att han ville att jag skulle komma för honom.

Han fortsatte slicka mig, snabbare och snabbare. På ett ögonblick kom min orgasm, och jag skrek till. Jag kom för honom och han fortsatte bara suga i sig mina fittsafter som dröp ur mig. Han stönade samtidigt som han slickade. Han tittade upp på mig med ännu ett stort leende och sade, ”Fan vad du smakar gott.” Jag log tillbaka och drog honom till mig för att kyssa hans fortfarande kladdiga läppar. Vi höll om varandra medan vi hånglade innan jag rullade över så han låg på rygg. Jag lämnade hans underbara läppar och min tunga gled längs med hans hals till hans bröstvårtor. Jag nafsade retsamt på dem. Jag lyssnade till hans tysta njutningsfulla suckar och det hetsade upp mig igen. Jag kände konstiga saker hände i min kropp och det var bara skönt. Min tunga fortsatte utforska hans kropp tills jag kom till hans hårda kuk. Jag tog den i mina händer och började pussa överallt på den. Min tunga gled från roten till toppen på ollonet, och det fick honom att stöna högre.

Min tunga gled längs med hans kuk, upp och ned, eggande och upphetsande. Jag höll om hans svullna lem i min hand och sakta tog jag in den i min mun. Jag sög och slickade på den sakta, min mun gled upp och ned för hans kuk och jag tittade på hans ansiktsuttryck hur han bad om mer. Lite snabbare och hårdare nu. Jag suger honom tills han nästan kommer, då slutar jag. Jag kryper upp till honom och viskar i hans öra att jag vill känna hans hårda kuk i mig.

Jag håller hans kuk i min hand, och sakta sänker jag mig på den. Jag låter honom glida in i mig, någon centimeter åt gången. När hans kuk är helt i mig rör vi oss sakta tillsammans, och ökar takten allt efter som. Hans händer smeker mina bröst igen. Snabbare och hårdare knullar vi, tills ingen av oss kan hålla emot längre. Stönande så högt att om någon varit i närheten hade dem trott att någon håller på att dö. Vi kommer tillsammans, jag på hans kuk och han i mig, han fyller mig med sin sperma.

Vi håller om varandra hårt tills vi båda slutat komma. Jag lägger mig bredvid honom, hans armar om mig. Vi somnar av njutningen. Vaknar någon timme senare, och upptäcker att jag är ensam igen. Trodde att det var en dröm, känner mig besviken. När jag plockar ihop mina saker ser jag en lapp, ”Tack för en underbar eftermiddag, det var den bästa dagen i mitt liv. Jag hoppas vi möt igen”

Jag vet fortfarande inte vad han heter, och jag har inte sett honom sedan dess. Allt jag har nu är ett minne av ett underbart spontant sex vid havet, och målningen jag ritade av honom.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Sex med kollegan medan hennes älskare sover och Knulla pappas kompis i hemlighet

7275