Han blev bunden av grannen

man bundenMin sambo och jag brukade gå ut ofta. Helgerna var fyllda med saker som att åka till gallerian, torgmarknader och antikaffärer. Även om vi inte spenderade så mycket pengar, så var det mycket kul tillsammans. Det slutade för ungefär ett år sedan, och jag kan inte säga vad som hände riktigt. Hon tappade bara intresset verkade det som, och vårt förhållande började bli mer och mer kallt.

Grannen var ett bra stöd. Vi brukade prata lite då och då. Hon var en trevlig tjej som brukade laga mycket mat, och kom ibland över med lite till oss. Min fru hade börjat att arbeta mer och mer på jobbet vilket gjorde att jag fick ta större delen av hussysslorna och grannens mat var en räddning för mig många gånger.

Jag hade varit uppe tidigt på morgonen och städat hela hemmet och runt elva kända jag mig både utmattad men ändå stressad. Någon knackade på dörren och där stod hon med en gryta framför sig. Jag bjöd in henne, tog grytan och frågade om hon ville ha lite kaffe. Vi gick till köket och satte oss och pratade.

”Du ser inte så pigg ut. Är allt okej?”

”Jag är bara trött. Det har varit en ganska tuff vecka. Min sambo har varit borta på tjänsteresa ett tag nu och det har varit en massa skit på jobbet. Min chef har tagit en oplanerad semester och vi har för mycket att göra varje dag”.

”Det är inte konstigt att du är trött då. Du behöver slappna av och vila lite.

”Jag tror inte det kommer hända. Det känns som om stressen håller på att ta kål på mig”.

Vi hade för länge sedan flörtat lite och snackat lite snusk och så men det hon sade kom som en chock.

”Hur är sexlivet då? Är det något som du kan slappna av med?”

”Det har inte hänt på väldigt länge”, stammade jag fram, ”jag har inte ens runkat, och det känns som jag blivit impotent ändå”.

”Det är kanske vad du behöver. Sex kan vara väldigt avslappnande. Vad sägs om att du berättar vad du gillar? Jag kanske kan ge dig några förslag som kan hjälpa dig att slappna av”.

Vi hade blivit vänner efter att hon och hennes man flyttade in bredvid oss för några år sedan. Vi hade pratat med varandra till och från men vi hade inte snackat om vad vi gillade i sovrummet eller andra sådana saker. Hon var lätt att prata med, även om det kändes pinsamt att prata om det så berättade jag vad jag och min sambo hade gjort förut.

”Nja, till att börja med så gillar jag att vara naken så ofta jag kan hemma. Till exempel, jag hade inga kläder på mig tills du knackade på dörren. Jag slängde på mig kläder för att kunna öppna”.

”Jag har sett dig någon gång när jag är ute och går med hundarna. Jag kikade faktiskt innan jag kom, om du var påklädd eller inte men jag kunde inte se dig”.

”Jag höll på att ta hand om disken. Att gå runt naken och pyssla brukade få gång på mig förut, men inte längre”.

”Vad mer gillar du?”

Lite motvilligt berättade jag om hur jag gillade bondage. Jag berättade hur min sambo och jag hade utforskat det under några år. Jag beskrev en del detaljer för henne om hur min sambo band mig och hetsade upp mig tills jag inte kunde hålla emot längre. Det kändes faktiskt som att jag hade gått för långt och berättat för mycket. Det var då jag fick nästa chock.

”Vi pratade faktiskt om det. Och du behöver verkligen varva ner lite! Det jag kommer göra är att ge dig ett förslag som kanske kan hjälpa. Du och min man är ganska lika. Du är inte den enda mannen här som gillar att strosa runt naken och bli bunden i sängen. Jag gillar när han går runt naken och första gången han ville att jag skulle binda honom så var jag tveksam. Nu efter alla år så har jag börjat gilla det. Precis som du så är han stressad från jobbet, och bondage verkar hjälpa honom. Han berättade att det var för att han inte behövde bestämma något när han var bunden, att allt som sker är något han inte kan kontrollera. Det är vad jag föreslår dig”.

”Men, hur skulle jag kunna göra det? Min sambo är ju inte direkt intresserad längre”.

”Jag tänkte på det. Din sambo berättade att du gillade att spela biljard. Vi har faktiskt ett sånt hemma och jag har sagt att du kan komma över och spela när du vill. Om inte annat så kan jag alltid ringa och be dig komma och hjälpa till med något, så kan du ha kul”.

”Jag vet inte, det hade känts fel”.

”Du behöver inte svara nu. Tänk på saken och låt mig veta när du har bestämt dig. Det kommer vara en sak mellan oss två, ingen annan behöver veta om det”.

Jag hade ljugit om jag inte erkände att det var frestande men jag bad henne att gå. Jag hade saker att göra och en hel del att tänka på.

Resten av dagen gick som i en dimma. Jag kunde inte riktigt få grepp om vad grannen erbjudit mig och att jag nu fick tänka över mitt svar. Hur mycket vårt förhållande var i botten så ville jag inte förstöra det jag hade med min sambo även om grannens förslag verkligen var inbjudande. Hon var snygg, inte direkt en modell, men hon hade en viss sexig utstrålning. Jag föreställde mig hur det skulle vara att vara naken framför henne, hur det skulle kännas att bli bunden av henne och vad som skulle kunna hända om jag tackade ja. Det var ett mycket svårt beslut för mig.

När eftermiddagen kom och jag var klar med allting så satte jag mig vid datorn för att kolla min mail. Där fanns ett från grannen som förklarade att hon menade vad hon sagt och att hennes man själv skulle på en tjänsteresa dem kommande dagarna. Jag svarade att jag tänkt på saken och ville pröva, om bara för en gång.

Jag chattade med en vän under kvällen, och hade lyckats sluta tänka på saken när hon skrev till mig.

”Hej. När vill du komma förbi och slappna av? Min man åker tidigt på morgonen och jag kommer vara ensam ett bra tag nu”.

”Jag kommer kanske imorgon eftermiddag. Jag är fortfarande inte hundra på det här men jag är redo att ge det en chans. Vad hade du tänkt dig?”

”Tro mig, jag har några bra idéer. Vi gör det lätt för oss eftersom du bara vill testa ’bara en gång’ så tänkte jag att vi kör naket och bondage direkt. Det är allt jag tänker sig men jag varnar dig att jag kanske slänger in något kul ändå. Jag måste lägga mig nu, jag ska gå upp med min man innan han åker. Vi ses imorgon”.

Jag loggade ut, och gick och lade mig. Det var en ganska orolig natt för min del och för många tankar som snurrade i mitt huvud. Nästa dag gick långsamt fram tills jag bestämde mig för att det var dags att få det hela överstökat och gick över till grannen.

Hon släppte in mig och vi gick in i vardagsrummet, jag satte mig och hon gick ut till köket. När hon kom tillbaka och såg mig fortfarande sitta där skakade hon bara på huvudet.

”Okej, det här är inte bra. Jag sade att du skulle känna dig som hemma och här är du, fortfarande påklädd. Jag förväntade mig att du skulle vara naken”.

”Jag var inte säker var jag skulle börja”, stammade jag ut.

”Självklart vet du det. Det är därför jag bad dig att komma. Ta av dig kläderna nu”.

Jag tog av mig strumporna och ställde mig upp. Hon suckade till när hon såg min ganska vältränade kropp när jag tog av mig tröjan. Jag tvekade lite att ta av mig byxorna men hon gav mig en gest att fortsätta och jag tog av mig dem. Där stod jag, helt naken för första gången framför henne. Hon tittade på mig och visslade.

”Wow, jag har sett dig naken genom fönstret men har inte sett riktigt hur bra du ser ut på nära håll. Jag är glad att du valde att göra det här. Jag kan knappt bärga mig att binda dig”.

”Jag vet inte riktigt…”

”Det är lugnt, oroa dig inte”.

”Jag är lite nervös. Jag har inte gjort något sådant här tidigare”.

”Jag förstår dig. Jag lovar att du kommer gilla det. Jag ska ta hand om dina kläder”.

Hon tog mina kläder och gick ut ur rummet. Jag visste inte vad ajg skulle göra så jag satte mig och drack av kaffet hon tagit med sig till mig. Hon kom tillbaka efter tio minuter med en liten väska. Hon ställde den på soffan och tog fram ett rep.

”Vi börjar med något enkelt. Ställ dig upp och lägg armarna på din rygg”.

Jag gjorde som hon sade och hon drog repet runt mina handleder. Hon drog åt repet och knöt knutar så jag inte kunde komma åt dem. Hon ledde mig till mitten av rummet. Hon ställde sig på knä och surrade ett annat rep runt mina fotleder. Även om det var tajt så kändes det inte obekvämt. Även om jag känt mig orolig så började jag känna mig avslappnad och till och med lite upphetsad.

”Känns inte det bättre? Nu behöver du inte ta några beslut eller känna ansvar. Dina kläder är borta och du är bunden. Men jag antar att du inte kan stå där hela dagen. Jag ska ta fram en stol åt dig”.

Hon tog en stol från matbordet, ställde den bakom mig och hjälpte mig att sitta. Hon rotade igenom väskan igen och tog fram flera rep i olika längder. Hon band mina armbågar mot ryggstödet med några kortare rep. Hon tog ett längre och surrade det runt min bröstkorg. Jag kunde inte röra mig alls. Hon tittade en stund på vad hon hade åstadkommit innan hon band mina ben mot stolsbenen.

”Sådär ja! Det ser riktigt bra ut. Nu kan jag göra vad jag vill med dig och du kan inte hindra mig”. För att understryka vad hon sagt så smekte hon mina bröstvårtor. Hon smekte och nöp i dem tills jag började stöna av njutning. Jag kände att min kuk började växa lite. Känslan förvånade mig och jag bad henne att sluta och släppa lös mig.

”Åh, nej! Inte innan vi har haft riktigt kul! Vi har precis börjat”.

”Snälla, jag ångrar mig. Det här var ett misstag. Jag vill gå hem”.

”Jag är ledsen, men du ska inte gå någonstans innan jag är nöjd och redo att låta dig gå. Det spelar ingen roll vad du tycker, jag kan se att du börjar bli upphetsad och jag tänker inte sluta förän du kommer. Det är bara en sak till jag behöver göra nu”.

Hon tog fram en röd boll, en munkavle, ur väskan. Innan jag kunde sägga något så körde hon in den i min mun och spände fast den. Jag skakade mitt huvud men det var ingen idé, den satt där den satt.

”Nu tanker jag berätta om överraskningen. Jag kommer lämna dig här en liten stund, jag måste till affären och köpa batterier till min kamera. Det här måste jag ta bilder på. För att du inte ska bli uttråkad så kommer jag sätta på en porrfilm åt dig.

Jag skakade mitt huvud och försökte säga något. Grannen bara log åt mig när hon startade filmen och tog sin handväska. ”Jag kommer om en timme eller så. Ha så kul”. Hon gick ut och jag hörde hur hon startade bilen och körde iväg.

Okej, jag må vara dum men här var jag naken, bunden på en stol i grannens hem och tittade på en porrfilm. Hur galet det än må verka så gillade jag det. Filmen hetsade upp mig, och själva situationen gjorde det med. Filmen visade ett par som experimenterade med bondage lekar. Precis som granntjejen, så var det kvinnan i filmen som kontrollerade allting och band mannen i sängen. Hon retade och eggade honom tills han kom. Min kuk värkte och jag insåg att jag var stenhård och förstod att det fanns ingenting jag kunde göra. Jag var borttappad i min egen fantasi tills jag hörde dörrklockan ringa.

Jag hade varit för uppslukad av mina tankar för att höra att någon kommit tillbaka. Jag visste inte om det var grannen och om det var hon som ringde på dörren för att djävlas med mig eller om det var någon som kom för att hälsa på. I vilket fall som helst så kände jag mig trygg när jag hörde dörren låsas upp. Det var bara för en kort stund.

”Moster? Är du här?”, ropade en tjej. Herregud, det var inte grannen! Dörren stängdes och rösten sade, ”Åh, hej morbror. Jag visste inte att ni båda höll på att leka. Jag hoppas att jag inte störde”. Jag hörde fotstegen komma fram till rummet.

”Fan! Du är inte min morbror! Vem är du och var är min moster?” Jag mumlade genom min munkavle. Den unga tjejen dubbelkollade att jag var väl bunden och kollade runt efter grannen. Hon kom tillbaka med en ridpiska i handen. ”Om du inte berättar var min moster är så kommer jag slå dig tills du säger något”.

Uppenbarligen hade hon inte fattat att jag hade munkavle på mig. Jag fick några lätta slag från piskan för att få poängen att hon menade allvar. Hon höjde piskan för att ge mig ett redigt smärtsamt slag på låret när grannen kom in.

”Aha, jag ser att du har träffat min granne. Jag hoppas du inte har gjort honom illa för mycket”.

”Äh, han mår bra. Jag har bara skrämt honom lite. Du skulle ha sett hans ansikte när jag frågade om dig utan att ta av munkavlen. Jag trodde han skulle kissa på sig när jag började använda piskan”

”Jaja, jag har skaffat batterier till kameran så vi kan ta bilder nu. Först så får jag presentera er för varandra. Det här är min granne”, hon pekade på mig och sedan på tjejen, ”och det här min vän, är min systerdotter. Jag hoppas ni kommer bra överens”.

”Det tror jag säkert, men vi ska kanske ta bort munkavlen så han kan berätta vad han tycker om det hela”.

”Jag antar att vi borda släppa lös honom med. Han har suttit där i mer än en timme nu och det ser ut som om han kommer explodera snart”, sade grannen och pekade på mitt enorma stånd. ”Men innan vi gör det så vill jag ta några bilder på honom”.

Systerdottern höll med, och bad om att få kopior på bilderna. Grannen stoppade i batterierna i kameran och började ta foton. De tog bilder på mig från alla möjliga tänkbara vinklar. Närbilder och dem poserade med mig på bilderna, nöp i mina bröstvårtor och drog i min kuk. Det var förödmjukande och upphetsande på samma gång. När de var klara med sin fotosession så laddade grannen över dem till sin dator, det var bara efter det som hon släppte lös mig från stolen.

Jag fick sträcka på mig och gå till toaletten men var tvungen att fortsätta vara naken. Grannen förklarade att det här var överraskningen hon hade för mig, förutom att hon lämnat mig ensam. Hon hade ringt till sin systerdotter kvällen innan och berättat om planen. Systerdottern hade varit med på det hela från början. Hon berättade att hon också gillade bondage och var deras säkerhetsperson när grannen och hennes man lekte tillsammans.

Grannen brukade binda sin man och sedan binda sig själv så hon inte kunde röra sig heller. De försökte sedan få det att gå för varandra på det sättet. Systerdottern kom förbi efteråt och hjälpte dem att ta sig lös från handklovar, kedjor och rep efteråt. Ibland var grannen och hennes man säkerhetsperson åt systerdottern när hon lekte själv. Systerdottern erkände att hon gillade när grannens man kom förbi och släppte lös henne. Hon sade att han alltid kittlade henne tills hon inte orkade mer innan han släppte lös henne. Jag var chockad att höra henne berätta om allt så öppet och ärligt.

Vet du vad moster? Jag älskar att se morbror naken och bunden. Han har en så enorm kuk och jag älskar att ge honom utlösning innan jag släpper lös honom”.

”Jag vet, och jag gillar alltid att titta på. Han kommer alltid så hårt för dig. Det är ett under att han inte svimmar”, hon pekar på mitt praktstånd, ”Du kanske ska hjälpa honom med”.

”Kanske nästa gång. Jag tycker att han ska ta hand om det själv idag medan vi tittar på”

”Jag håller med. Jag gillar verkligen att se det”. Grannen gick ut en stund, kom tillbaka och gav mig en flaska med babyolja. ”Varsågod, visa nu hur du kommer för oss. Det är bäst för dig att du gör det bra om du vill ha dina kläder tillbaka”.

Vid det här laget var jag redo att göra allt dem bad om. Jag hade klätt av mig naken, blivit bunden, sedd och fotograferad av båda kvinnor och jag hade varit hård hela tiden. Jag tog oljan och smetade in en hel del på min värkande lem. Min hand jobbade frenetiskt, och runkade min kuk som om det inte fanns en morgondag. Tjejerna satt inte stilla och väntade. Dem lekte med mina bröstvårtor och smekte över hela min kropp. Systerdottern verkade gilla att leka med min pung. Jag var nära att komma. Äntligen sög och slickade dem på varsin av mina bröstvårtor. Jag kunde inte hålla emot, jag stönade och kom som jag aldrig kommit tidigare.

Jag kollapsade och grannen hämtade mina kläder. Systerdottern hjälpte mig att fräscha upp mig och klä på mig. Nästa helg vill dem att jag spelar biljard naken med dem. Jag hoppas jag kan klara det.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hon visste inte att hon var en undergiven kvinna och Han var otrogen med sin väns fru