Jag blev knullad av grannen – en blygsam kvinnas bekännelse

knullad av grannenJag ville berätta lite om första gången jag blev knullad av grannen. Det flyttade nyligen in nya grannar i huset intill vårt, dem var rätt så unga, i slutet av tjugoårsåldern. Det är alltid trevligt att se lite yngre människor i grannskapet, Tobias och Sandra var ett trevligt par. De bad mig att vara hundvakt åt deras valp så dem kunde gå ut en kväll. Valpen var inget problem men när dem båda kom hem så hade dem druckit. De skyndade sig förbi mig och direkt upp till sovrummet. Bara någon minut senare så hade dem väldigt högljutt sex. En vecka senare hände det igen, dem kom bara hem och satte igång direkt. Två veckor efter det kom dem hem med en kille i sällskap som bar henne upp till sovrummet. Jag satt och väntade i soffan på att killarna skulle komma ner igen eftersom jag funderade på om Sandra hade gjort illa sig eller om hon hade blivit sjuk. Efter några minuter beslöt jag mig för att gå upp och kolla läget. Jag vände mig mot sovrumsdörren när jag kom upp för trappen, och förväntade mig att se henne ligga sjuk på sängen men blev istället förstummad när jag såg dem alla tre nakna i sängen, i full fart att ha sex.

Jag stod förstenad, jag hade aldrig sett andra ha sex förut. Hela mitt liv hade jag bara varit med en man och aldrig riktigt tänkt på att ha sex med någon annan heller. Jag hade inte fantiserat om att vara med flera personer, men det var just det som hände framför mina ögon. Medan jag såg Sandra vara tillsammans med både sin kille och den främmande mannen så kände jag hur min fitta började pirra och blir riktigt våt. Den var våtare än den någonsin varit förut och jag blev dessutom kåtare än jag någonsin varit. Tobias gled in i henne, och sen främlingen i hennes mun och dem bytte ömsom plats med varandra. Till slut frågade killen om han fick komma i Sandra, och båda ropade ja. Han spände sig, stötte hårt in i henne. Jag tror jag kom lite med. Han drog sig ur och jag fick en ordentlig syn av Sandras söta lilla spermafyllda fitta, alldeles innan hennes kille gled in i henne och sprutade sin sats efter bara någon minut. Det var då jag skyndade mig ut ur huset och ilade hem.

Jag kunde inte sluta tänka på vad jag såg dem kommande dagarna. Jag undrade hur det kändes att vara med två killar. Jag undrade hur det hade känts att bli knullade av någon annan än min man. Min fitta blev så het, den pirrade och blev våt. Jag var tvungen att smyga in i badrummet för att klittra och lätta på trycket. Jag var så glad när min man äntligen bestämde sig för att vilja ha sex. Jag kom nästan på en gång men det gjorde han med, vilket han alltid gör.

Sandra ringde och undrade om jag kunde vara hundvakt igen. Jag satt där hela kvällen och väntade på dem. När dem äntligen kom hem så var det bara dem och dem skyndade sig till sovrummet för att knulla. Den här gången gick jag nerför hallen och kikade in i rummet. Stilla tittade jag på medan Tobias och Sandra hade sex. Jag stirrade medan min hand gled ner i mina trosor och smekte över min fitta. Och jag gick innan jag fick en orgasm, rädd för att bli upptäckt. Veckan efter gjorde jag samma sak igen.

En vecka efter det kom dem hem tidigare än vanligt med en ny kille. Jag var så upphetsad när dem skyndade förbi mig upp till sovrummet. Jag väntade några minuter och gick upp och ner för hallen igen. Där var Sandra och killen i sängen, och knullade för glatta livet. Jag såg på hur killens ganska så stora kuk gled in och ut ur henne. Jag märkte inte ens att Tobias inte var där, förtrollade av vad jag såg. Min hand gled ner i trosorna och började smeka min våta hungriga fitta. Jag såg på och smekte min klitta när Tobias smög upp bakom mig och kysste min hals. Jag var så djupt insjunken i min fantasi att jag inte ens registrerade det. Hans händer rörde sig ner i mina trosor och började smeka över min svullna klitta.

Han stannade upp för en sekund och frågade om jag ville följa med och njuta med dem, och jag nickade ivrigt ja. Jag var helt rusig vid tanken att bli knullad av grannen. Tobias drog av mig min topp och behå innan han drog av mig mina byxor. Jag ser inte dålig ut även om jag är i femtioårsåldern, men jag var inte en tjugosjuårig Sandra direkt. Tobias och den andra killen verkade inte bry sig om det när jag lade mig på sängen. De började direkt utforska min kropp och jag deras. Jag var så kåt, och det här var inget som jag ens i min fantasi hade tänkt på förut särskilt inte att bli knullad av grannen och en annan kille. I det ögonblicket ville jag inget hellre än att ha sex med dem. Den främmande killens kuk gled snabbt in i mig, jag var så våt att han gled ända in till botten i en enda stöt. Sakta knullade han mig samtidigt som Tobias knullade Sandra och sen bytte dem plats. Snart ökade han takten och inom ett par minuter fick jag en våldsam orgasm medan jag blev knullad av grannen. Den var så kraftig att jag var orolig att jag skulle krossa hans kuk i mig, efter bara två stötar så började han komma. Känslan av hans pulserande kuk i mig och hur hans sperma sprutade djupt i min fitta drog ut orgasmen längre och längre.

Sandra och den andra killen kom med. Det var en otrolig upplevelse att vi alla kom tillsammans. Jag och Sandra hånglade, jag har aldrig gjort det med en annan tjej förut. Inte heller har mina fingrar glidit in i någon annans fitta som jag gjorde nu. Det slutade med att vi slickade varandras fittor, mitt ansikte var djupt begravet mellan Sandras ben och jag lapade i mig all sperma som rann ur henne medan hon gjorde detsamma med mig. Vi fick en härlig orgasm tillsammans. Efter det var killarna redo igen. Den här gången så fick jag den främmande kille och Tobias var med Sandra. Den här killen knullade mig hårt och skoningslöst och jag älskade varje sekund han gjorde det. Ju mer han knullade mig desto mer ville jag känna hur han sprutade sin sperma i mig. Till slut stötte han sin underbara kuk djupt i mig och började spruta sin varma sperma. När han var klar så bad jag honom att vara kvar i mig, vilket han gjorde, och vi somnade tillsammans i den ställningen.

Vi alla vaknade ungefär en timme senare och fortsatte knulla. Det var helt underbart när killarna byttes om att knulla båda mig och Sandra. Till slut var det över och jag var tvungen att gå hem. Medan jag gick den korta sträckan mellan våra hus så kände jag mig helt lyckorusig och frigjort. Jag visste inte att sex med en annan tjej var så skönt. Jag ville skrika ut hur jag hade knullat två killar, och min fitta var fortfarande plaskvåt och sperman rann ur den i mina trosor. Jag gick in i huset och såg hur min man låg och sov på soffan innan jag gick in i duschen för att sedan lägga mig.

Under veckan som kom så kunde jag knappt hålla mig tills Sandra ringde igen. Hon och Tobias gick ut igen och när dem kom tillbaka så hade vi alla tre otroligt sex igen. Veckan efter det var en annan kille med. Efter det så hade dem två killar med sig, och en vecka senare hade dem med sig tre killar hem. Jag och Sandra var både utmattade och möra efter att ha knullats av fyra kukar. Det var så illa att vi båda behövde en paus. En gång  tog dem med sig ett par och en kille så vi blev tre par som turades om att knulla tillsammans.

Den kvällen när alla sov så låg jag, med sperma från tre olika män rinnandes ur min fitta och tänkte på hur jag inte uppskattat sex så mycket tidigare. Jag hade inte drömt eller fantiserat om att ha sex med andra förut eller hur skön en ungkuk kan vara när den pumpar hårt och sprutar sin sperma djupt i mig, eller hur härligt upphetsande det är att slicka en killes sperma ur en annan tjejs fitta. Jag kunde helt enkelt inte få nog av att bli knullad av grannen.

Sexlivet med min man förändrades inte, det var samma tråkiga knull. Däremot så blir jag vrålkåt och våt var gång grannarna ringer och ber mig sitta hundvakt. För jag vet att jag ska bli knullad av grannen.

Gillade du novellen? Då kommer du även att gilla – Klittra och titta på när andra knullar – en voyeurs berättelse och Jag blir så kåt – Du rör mig med din själ

slots-million_58_sv_600x315