En mogen kvinnas lustar

Mogen kvinnaDet var första året på högskolan, och jag var 19. Även om jag hade en del vänner från min kurs, bland annat en del tjejer i min egen ålder så var det bara jag och Sara som klaffade med varandra. Det kanske berodde på att vi kom från samma ställe. Hennes pappa var flygingenjör och hennes mamma jobbade på en bank. Varje gång jag kom på besök så var dem båda glada att se mig och jag var mer eller mindre en del av familjen. Hennes lillasyster gick fortfarande på gymnasiet. Hennes föräldrar och till och med hennes moster gillade mig verkligen.

Det var en sommareftermiddag, det var sommaruppehåll men vi läste lite sommarkurser och jag var på väg till hennes föräldrar för att lämna några anteckningar från en föreläsning innan jag stack iväg för att träffa några vänner.

Jag ringde på och hennes moster öppnade dörren. Hon hade någon sorts svart klänning med ganska stor urringning. Det var första gången jag faktiskt märkte det och jag har aldrig känt mig obekväm i hennes sällskap tidigare men jag blev lite nervös. Hon log mot mig, och hade definitivt märkt av min obekvämhet men vi pratade ändå. Sara var inte hemma så jag ville ge henne anteckningarna, men hon bad mig att komma in istället. Eftersom jag var så nära hela familjen så tvekade jag inte och gick in. Tanken slog mig att hon kanske ville att jag skulle stanna tills Sara kom tillbaka, om det inte tog för länge.

Jag insåg ganska snart att vi var ensamma i huset. Annika erbjöd mig något att dricka, jag tog gladeligen emot det, slog mig ned och började bläddra genom en tidning. Det var då hon gav mig den första komplimangen jag hört från henne.

”Du ser väldigt stilig ut idag”

Jag blev lite förvånad och tittade på henne där hon stod framför mig och stirrade på mig. Hon var lång, fint långt hår, stora bröst och väldigt välskapta ben. Det kändes lite pinsamt, jag blinkade bara och kunde inte få ur mig ett ljud. Hon var mogen och mer erfaren och förstod nog hur jag kände. Hon gick och kom sen tillbaka med ett glas, satte sig ned mittemot mig på soffan och smuttade på sitt vin.

”Du är alltid så snäll mot Sara och vi andra har inte riktigt haft chansen att prata med dig eftersom det alltid är ni två tillsammans när du är här. Ni pratar alltid som skolan och sånt och jag ville bara säga hur söt och fin du verkligen är. Idag tänkte jag helt enkelt bara sitta här och beundra dig och prata tills Sara kommer hem, om det är okej med dig”, sade hon med ett konstigt leende på sina läppar.

Det var lite lustigt men bak i mina tankar så var Annika en vacker mogen kvinna. Medan vi båda pratade om allt möjligt märkte jag hur hon knöt upp tygbältet till sin klänning och jag kunde se hennes behå. Jag kunde även se hennes lår väldigt väl, och jag kunde känna hur jag blev lite kall inombords.

Efter några minuter gick hon och fyllde på sitt glas, kom tillbaka och ställde sig framför mig. Hon drog fingrarna genom sitt hår och satte sig bredvid mig. Jag samlade modet och tittade på henne. Jag kunde se hur hennes fylliga bröst kämpade mot att hålla sig i behån hon hade på sig. Jag kunde inte låta bli att titta på dem och jag kände hennes hand om min nacke.

”Du är bra stygg”, sade hon och kysste mig. ”Jag ska berätta något för dig och jag vill att du håller det mellan oss. Berätta det inte för någon”.

Jag var för förvånad medan jag stirrade på hennes bröst och slickade mig bara om munnen.

”Dagen du kom in här för några månader sedan. Sedan dess har jag fantiserat om dig nästan varje dag och idag vill jag göra mina fantasier till verklighet. Jag har alltid velat ha sex med en ung kille och du kommer bli min första unga kille.”

”Men Annika, det här är inte rätt. Vad skulle hända om Sara eller hennes pappa får reda på det?”

”Lyssna på mig, jag vill inte ha något särskilt med dig. Jag behöver bara sex, någon gång då och då när vi båda kan. Och ingen annan ska behöva veta om det”, sade hon uppriktigt till mig.

Jag nickade, samlade modet igen och lade mina armar runt denna sexiga kvinna. Hon tog tag i mig direkt och började kyssa mig. Sättet hon sög på min tunga gjorde mig galen, samma med hennes doft. Mina händer rörde sig till hennes behå och gled in och jag märkte att hon hade knäppt upp den. Mina händer gled över hennes härliga mjuka bröst.

Soker-Par

”Lek med mina bröstvårtor, snälla och kom med mig till sovrummet”.

Bulan i mina byxor blev bara större, jag andades häftigare men det kändes underbart att vara med en mogen kvinna. Jag hade inte varit med några kvinnor tidigare förutom en gång när jag fick en avsugning av en klasskamrat.

Hon tog av sig sin klänning och stod framför mig i sina spetstrosor, en helt underbar fägring med bara, inbjudande bröst. Jag drog av mig mina byxor och stod framför henne i mina kalsonger på hennes begäran. Jag kom närmre, masserade hennes bröst och pussade på dem. Hennes händer tog tag om mina kalsonger och drog ned dem samtidigt som hon tog tag om min lem.

”Faaan”, suckade hon. ”Vad stor och härlig för någon så ung. Det var vad jag misstänkte”.

Hon knuffade ned mig på sängen och tog tag om min kuk och började suga hungrigt på den. Jag njöt av varje rörelse, hur hon smekte min pung och hur hennes tunga och läppar rörde sig upp och ned för min kuk. Jag nådde höjden av njutning direkt. Efter kanske tio minuter var jag redo att komma. Jag trodde hon skulle flytta på sig men till min förvåning tog hon hela min sats i sin mun och svalde den. Små droppar rann ned för hennes mungipa och hon stirrade kåt på mig.

Efter bara någon minut låg hon bredvid mig på sängen. Hon smekte sig själv genom trosorna och beordrade mig snart att ta av henne dem. Jag tvekade inte och gjorde som hon ville och blottade hennes vackra rakade fitta. Jag smekte hennes klitta och lät mina fingrar glida in i henne lite. Jag kunde känna hur jag började få stånd igen. Jag bad henne att sära sina ben och när hon gjorde det började jag slicka henne. Hon stönade och tryckte sig mot mig. Min tunga arbetade sig runt hennes fitta och jag sög på hennes klitta, och fick smaken av hennes safter i min mun. Min kuk var stenhård igen och hon höll på att bli galen av mitt slickande.

”Herregud, jag har inte blivit slickad förut. Från och med nu kommer det vara din uppgift att slicka och knulla mig”.

Jag log och kände mig otroligt stolt. Det var en otrolig känsla att få en sådan komplimang av en mogen kvinna. Jag reste mig upp från henne och min kuk stod redo att tränga in. Hon kunde inte vänta längre.

”Kom bara hit och knulla mig”, kved hon.

Jag skyndade mig och inom kort hade jag trängt in i henne och knullade henne som ett djur. Hennes skrik och mina stön hördes säkert ända ut till dem som gick på gatan. Jag närmade mig fort min andra utlösning och tömde varenda droppe djupt i hennes våta fitta. Hon vred sig under mig och njöt av att få min sperma i sig. Hon lade armarna runt mig och viskade.

”Jag skulle vilja att du fortsätter knulla mig från nu och alltid”.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – När jag knullade grannfrun och Första gången jag knullade min sons vän