Otrogen fru knullar hantverkaren medan maken jobbar

otrogen fruMin man har ett väldigt krävande jobb på sjukhuset och är sällan hemma. Han är kirurg, och en duktig sådan, vilket gör att han ofta blir tillkallad när det är svåra fall. Spelar ingen roll vilken tid på dygnet det är, det är honom dem kallar.

Jag var fortfarande ung och på min topp rent sexuellt. Det hände flera gånger att min man lämnade mig i sängen otillfredsställd, för att rädda liv på sjukhuset. Allt jag ville i den åldern var helt enkelt bara sex, sex och mer sex men min man gav mig inte nog av det och det gjorde mig väldigt besviken. Det fick mig att börja fundera på att vara en otrogen fru i ren frustration.

Det hände att han spenderade hela natten i operationsrummet och kom inte hem förrän på morgonen. Mina försök att ha sex med honom funkade inte, eftersom han var alldeles för trött. Jag bestämde mig för att köpa sexleksaker, men det var inte not för mig. Jag behövde en man som andades tungt och frustade medan han stötte hårt in sin kuk i min fitta.

Jag älskade min man för allt han var och gjorde och mitt behov för sex och desperation gjorde att jag ibland besökte sjukhuset för en snabbis. Det var en tillfällig lösning som ändå inte var riktigt vad jag behövde. Det var en sak som fick det hela att gå för långt. Min man hade varit fast på jobbet nästan ett helt dygn. Mina hormoner susade runt och gjorde mig galet kåt. Jag behövde en man.

Jag ringde min man, han svarade inte. Han hade jobbat så länge att jag bestämde mig för att kolla läget och se hur det var med honom. Jag fick vänta trettio minuter innan han kunde ta en rast. Vi gick till ett av dem lediga vilorummen så han kunde byta om. Direkt när vi kom in så hoppade jag på honom, kysste honom på hans kalla läppar.

”Åh, jag vill ha dig. Snälla knulla mig. Knulla mig här och nu”, bönade jag.

Han tittade på mig med trötta ögon. Jag började ta av min kläderna för att få fart på honom. Jag visste att min kropp var het och att han gillade att se mig naken. Mina bröst var lagom stora, fasta och jag hade rakat min fitta på morgonen. Det var nog för att ge vilken man som helst stånd.

Han satte sig på soffan och tittade på medan jag tog av min mina kläder. När jag drog av mig mina byxor kunde jag se att han började reagera och bli mer intresserad av min vältrimmade fitta. Tyvärr så varade det inte särskilt länge. Jag hoppade på honom och slet av honom skjortan, knapparna rycktes av och flög över hela rummet.

”Älskling, jag har inte riktigt tid, jag måste tillbaka till operation”, sade han.

Hans protester var för svaga för mina hormoner och jag lirkade fram hans kuk. Den var inte hård ännu, men jag visste att om jag sög lite och lekte lite med den så skulle den svälla till sin riktiga storlek. På mindre än en halv minut var han hård i min mun och jag visste att det skulle bli ett skönt knull

Jag red honom eftersom han var för trött. Allt han behövde göra var att hålla sig hård, i mig och låta mig sköta resten. Jag knuffade omkull honom på soffan och satte mig på honom, jag använde min ena hand att sära på mina fittläppar. Innan hans kuk kunde svälla helt i mig så hörde jag hur dem ropade på honom över högtalarsystemet. Jag var så besviken och muttrade frustrerat.

Det var inget vi kunde göra. Han ställde sig upp, klädde på sig och sprang fort ut ur rummet. Jag låg där på soffan och kände mig övergiven och frustrerad. Jag visste att det han behövde göra var viktigt, men att knulla mg var också viktigt. Jag svor högt för mig själv.

Det var tidig eftermiddag när jag kom hem och jag ville bara lägga mig i sängen, jag ville inte ens prata med någon. Jag var för upptagen av mina egna sexuella begär och hade helt glömt renoveringsjobbet jag hade gjort planerat.

En skåpbil stod parkerad utanför huset från företaget jag hade beställt hantverkare från. I förarsätet satt en välbyggd kille och läste en tidning.

”Åh, hej! Jag tänkte precis sticka. Det fanns en bokad tid här för en stund sedan”, sade han.

Jag bad om ursäkt och gick in, han kom med mig. Han var där för att fixa rören antar jag. Jag lät honom göra det han skulle och gick till badrummet för att ta ett bad och sen för att gå och lägga mig. Jag badade, ett försök att tvätta av mig min frustration och glömde helt och hållet bort honom.

Vattnet kändes så skönt, så lugnande och jag började känna mig trött. Det är inte en bra idé att somna i badet eftersom du kan drunkna, jag ville ju bara tvätta av mig lite. Jag antar att jag måste ha somnat för jag vaknade av att någon knackade mig på axeln. Jag hoppade till när jag vaknade och insåg att jag inte var ensam. Jag ställde mig upp av ren reflex, och där stod jag med vattnet rinnande av mig, ansikte mot ansikte med hantverkaren.

”Jag ber om ursäkt, men du somnade i badkaret och jag har rör som jag måste fixa här”, sade han artigt.

Vi stod väldigt nära och jag var helt naken. Han tittade sakta ner, stirrade på mina bröst och sen ner till mina fötter. Han log lite och vände sig om, gav mig en handduk. Doften av svett fick mig att känna mig upphetsad och jag var fortfarande frustrerad. När han gav mig handduken så slängde jag den bara på golvet och hoppade ur badet.

Han drog tog mig i sin famn och kysste mina läppar. Hans läppar var mjuka och han sög på min underläpp. Jag började smeka av honom hans skjorta, och blottade hans stora bringa som var täckt av hår.

”Wow”, mumlade jag och smekte genom håret. Det var så upphetsande. Jag hade aldrig varit med en man med så mycket hår på bröstet tidigare. Hans kraftiga händer smekte över min rygg och ner över min rumpa, och klämde tag om den.

Jag ställde mig på knä och knäppte upp hans byxor. Mitt hjärta bultade och mina bröstvårtor var styva. Jag drog ut hans grova kuk, den verkade vara lika grov som hans underarm. Den var så grov att det skulle kännas som om jag sprack om han körde in den i mig. Hans händer smekte över mitt hår och han tryckte sakta in sin kuk i min mun. Den var enorm. Jag kunde höra honom stöna när jag slickade och sög hans kuk. Tankarna och ångesten över att jag var en otrogen fru mot min man försvann helt, det enda jag kunde tänka på var hur jag skulle knulla honom. Jag ville inte att han skulle komma för fort, så jag ställde mig upp, tog hans hand och drog med honom till sovrummet.

När vi kom in i sovrummet lyfte han upp mig och kastade mig på sängen och med särade ben. Han började smeka mina bröst och han nöp i mina bröstvårtor. Jag är sällan högljudd av mig men när hans läppar slöt sig kring min klitta skrek jag ut i extas. Han var riktigt bra. Hans skägg och mustasch smekte över mitt kön och allt min fitta kunde göra var att krampa och drypa okontrollerat i hans mun. Hans tunga gled runt min öppning och jag kunde inte hålla mot längre. Jag rev hans nacke och gned mig mot honom när jag kom.

Hela min kropp skakade och hela sängen vibrerade av mina kramper men han fortsatte bara. Han lät mig inte ens hämta andan, han rörde sig vidare till mina bröst och sög och bet i dem. Det var helt otroligt. Medan han bet i mina bröstvårtor så smög jag ner en hand till hans kuk och jag förde den mot min svullna fitta. Jag var tajt och det gjorde lite ont när han gled in i mig. Han kom in djupt och jag stönade och skrek och särade ännu mer på mina ben. Han tog mina redan svaga ben och lade dem mot sina axlar. Jag svär att ingen man någonsin har tagit mig så djupt. Han fortsatte knulla mig medan jag skrek ut min njutning.

Han slängde mig på sidan och tog mig bakifrån. En av hans händer smekte min klitta och jag har aldrig varit med om en man med sådan uthållighet och jag visste inte ens vad han hette. Vi var genomvåta båda två och han bytte ställning för att ta mig bakifrån. Synen av mina bröst som vaggade fram och tillbaka och hans pung som slog emot mina fittläppar var mer än än han klarade av och efter bara någon minut kände jag hur han spände sig och kom i mig.

Det var en varm uppfyllande känsla. Jag skrek och han stönade när vi kollapsade utmattat på sängen.

”Det var galet. Du behövde det verkligen”, sade han.

Jag log och nickade till svar.

”Jag är ledsen men jag måste sticka, här är mitt kort om du behöver fixa rören igen”, sade han med ett fånigt leende.

Jag tittade på medan han klädde på sig och jag ville bara att han tog mig igen. Jag hade blivit en sådan slyna, en riktigt otrogen fru och slyna.

Under kvällen kollade jag hur det var med min man och han sade att han inte skulle kunna komma hem förrän på morgonen nästa dag. Jag tog fram visitkortet jag fått och ringde.

”Hallå, jag tror det är några rör som behöver lagas, dem läcker och det är vått”, sade jag.

”Jag kommer så fort jag kan”, svarade han.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Sexig milf är otrogen med hantverkaren och Knulla min kåta fru bakom min rygg när jag inte är hemma