En cougar vill ha kuk

Cougar knulla ung tilleIbland behöver du bara ett riktigt bra knull. Det var så länge sedan jag hade ett själv. Glädjen av att vara medelålders är att jag vet vad jag vill och jag vet hur jag kan få det. En cougar vill ha kuk, jag är en puma som njuter av livet. Min telefon är fylld av telefonnummer till snygga tjugoåringar. Det är alltid någon som är redo att ge mig det jag vill ha. Jag har tagit de flesta av killarna på ett äventyr och lärt dem hur man knullar en kvinna på rätt sätt. Min fitta bultar och sväller så att det är nästan omöjligt att koncentrera sig på en enda sak. Jag tar telefonen och går igenom alla namn.

En är en stor och stark kille, inte så mycket för att tänka eller snacka med men hans djuriska instinkter är underbara och han knullar mig hårdare och snabbare än någon jag träffat. Nu när jag har varit med honom ett tag så vet han även hur man slickar fitta på ett bra sätt. Han svarar när jag ringer. Jag förklarar att jag behöver ett knull, och han säger att han kan komma snart. Det har varit mer än tre veckor sedan jag hade ett bra knull. Jag slänger av mig kläderna och lägger mig på sängen. Jag särar på benen, fuktar två fingrar och låter dem glida in i mitt fuktiga hål.

Jag behöver komma, få orgasm nu! Jag hittar min klitta med andra handen och jag känner hur min fitta spänner sig när njutningen skjuter genom mig från min klitta till mitt huvud.

”Åh ja, det är så skönt”, här jag mig själv säga.

Mina fingrar smeker sakta mig klitta till att börja, i små sakta cirklar. Jag ökar takten och trycket ökar med varje rörelse. Mitt lilla rövhål spänner sig och jag känner hur min fitta spänner sig i förväntan på den första orgasmen. Mina fingrar glider in och ut ur mig och jag kan knappt hålla takten.

Jag smeker och smeker, och stönar och stönar. Plötsligt ringer min telefon. Det är han, han är utanför dörren.

”Kom in, det är öppet och jag är i sovrummet. Skynda dig för fan”, säger jag desperat.

Han kommer in i rummet efter ett kort ögonblick. Han bryr sig inte om hur gammal jag är eller något sådant, han vet att cougar vill ha kuk, en som kan ta emot allt, till skillnad från alla andra unga tjejer han träffar. Det är därför han kommer tillbaka till mig, om och om igen. Han tar av sig byxorna, tröjan har han redan tagit av. Han är så välbyggd och så välutrustad, det han har är en monsterkuk.

När jag ser hans enorma kuk öppnar jag min mun av ren instinkt, och han vet vad han ska göra. Jag suger hans snabbt hårdnande kuk och min tunga rör sig runt hans ollon medan mina fingrar glider in och ut ur mig. Min kropp spänner sig under hans beröring. Jag behöver inte vänta längre. Han kör två fingrar, sen tre djupt i mig och pullar mig. Han tar tag om min röv medan han munknullar mig. Jag kommer över hans hand, mina höfter rör sig och gnider sig mot honom i orgasmens hetta.

”Mer! Ge mig mer”, skriker jag.

Han kör in fyra fingrar och gnider min klitta med sin tumme.

Jag kommer, min kropp vrider och slänger sig helt okontrollerat. Hans fingrar tänjer ut min fitta och jag älskar det.

Han tar tag om mitt huvud och stöter mig mot hans kuk. Den kommer djupare och djupare ner i min hals. Jag kan inte andas, och han fortsätter så tills hans kommer. Min mun fylls av hans sperma och jag suger och sväljer hans heta sås så gott jag kan. Som avslutning slickar jag ren hans kuk.

”Duktig pojke”, säger jag och slickar mina läppar.

Det härliga med min erfarenhet är att jag kan klara allt han kan ge. Det sköna med unga killar är att dem oftast är redo igen efter några minuter, och den här killen var inget undantag.

”okej, du ska knulla mig bakifrån, precis så som jag gillar det!”, beordrar jag.

”Javisst”, säger han och tar en kudde med sig till sängkanten. Där står han och hans kuk är villig och redo för mig.

Jag kryper fram till honom. Han har redan lagt ner flera kuddar så jag kan ligga bekvämt. Jag kommer till rätta och putar ut min rumpa, redo för honom. Det här är ett av mina mest gillade tillfällen, förutom att komma flera gånger i rad. Känslan och förväntningen alldeles innan en man tar mig bakifrån. Spänningen sprider sig i hela min kropp och jag darrar i förväntan på vad som ska hända.

Han vet det, och han vet att han kan ta det lugnt och utforska min kropp. Hans stora händer smeker över min rumpa, längs med mina lår och tillbaka så han känner alla min kurvor. Min fitta savar och jag gnider mig mot kuddarna.

“Knulla mig”, gnyr jag.

Men han fortsätter bara att smeka mig. Min fitta dryper bara mer. Hans ollon och skaft gnider mot min fitta men han stöter inte in den. Mina höfter stöter mot, och försöker att få ollonet att komma in i hålet men han glider bara undan och upp mot min röv.

”Snälla snälla snäll…”

Utan förvarning tar han tag om mina höfter och stöter sin kuk djupt in i mig, ända till botten. Det är inte längre en lek, utan jag är helt under hans kontroll när hans mastodontkuk invaderar min fitta. Min fitta försöker allt den kan att hålla kontrollen, men misslyckas. Jag försöker skrika, att säga hans namn men jag kan bara mumla. Jag kan knappt andas medan han skoningslöst knullar mig hårt. Jag kommer igen, min fitta suger tag om hans kuk för allt den kan men det påverkar inte hans takt eller rytm. Det tänder mig bar mer.

Han särar på mina be och byter vinkel, det får mig att nå en helt ny höjd av njutning. Om och om igen knullar han mig utan att stoppa. Min kropp dryper av svett och varenda nerv i min kropp sänder signaler till min hjärna. Min fitta håller på att knullas sönder och samman.

Han saktar ner och min hand glider in mellan mina ben. Jag tittar bak på honom, han är alldeles svettig och hans muskler spänner sig medan han glider in och ut ur mig. Jag stirrar honom i ögonen.

”I röven! Ta mig i röven. Du vet att jag vill det”, kräver jag.

Han tar ut sin kuk och för den mot mitt rövhål. Han vet hur jag gillar det när han gnider sakta sitt ollon mot mitt lila hål medan jag kan leka med min klitta. Jag kommer närmre en orgasm och hans kuk glider in i min röv. Jag känner hur han fyller mig helt och hållet.

Djupare och djupare glider han tills han når roten. Jag känner hur hela min kropp spänner sig, från tårna till mina ögonbryn när min röv sluter sig kring hans kuk och min fitta savar okontrollerat. Han vet att han ska vara stilla tills jag säger att det är okej att börja. Jag börjar röra mig sakta, försiktigt. Sakta får jag hela hans kuk att röra sig i min röv. Mina fingrar smeker hårdare och hårdare mot min klitta. Smeker och drar medan min rumpa stöter mot honom, och jag öppnar allt åt honom.

”Är du redo?”, frågar jag och tittar på honom.

”Jag är redo, kan inte bli mer redo!”, säger han.

”Bra, knulla mig och sluta inte knulla förrän jag har kommit. Förstår du?”, säger jag bestämt.

”Ja, jag kommer inte sluta”, kvider han upphetsat.

Hans händer tar tag om mina höfter igen och han börjar glida in och ut ur mig.

”Duktig pojke”, gnyr jag.

Han knullar mig snabbare med varje stöt som för hans kuk ända in till roten innan han glider ut tills bara ollonet är i mig för att sen stöta in igen. Han börjar knulla mig hårdare, hans ballar slår mot min fitta med varje stöt.

”Knulla det kåta lilla hålet… jaaa, ååååh, knulla det!”, skriker jag.

Jag älskar det. Min röv är så uttänjd. Mina fingrar gnider mot min klitta. Djupare och hårdare.

”Ja så, fyll upp mig, fyll hela min röv”, beordrar jag.

”Ja, ja, jag kommer, jag kommer!”, stönar han.

”Sluta inte”, skriker jag. ”Fyll mig, se till att fylla mig helt. Spruta all din sperma i min röv”. Mina ord är enkla och precis det jag vill. ”Jag vill ha din sperma i min röv, kom, kom kom!”, kvider jag.

Jag kan inte säga mer, min kropp är hans och jag blir helt slak under honom medan han knullar och knullar min röv så hårt. Han ylar ut sin orgasm när han sprutar hela sin sats i min röv. Jag känner hur den varma sperman fyller upp mig, varje pulserande stöt tills han har tömt sig helt.

Vi båda kollapsar på sängen, hans kuk fortfarande i mig. Han ligger där tills han blir slak. Han vet verkligen vad jag gillar.

”Det var så skönt”, säger jag och försöker hämta mig.

”Det var det verkligen”, säger han.

”Men du måste gå, du vet hur det är”, säger jag fortfarande full av svett och sperma.

”Jo, jag vet”, säger han och börjar klä på sig.

”Jag ringer kanske snart igen… om du är en snäll pojke”, säger jag och ler djävulskt. Cougar vill ha kuk! Jag älskar mitt liv som en cougar.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – En mogen kvinnas lustar och Sexig mamma knullad på hotellet