Förlora min oskuld en underbar kväll på balkongen

förlorar sin oskuldVi satt tillsammans på balkongen, vi drack vin tillsammans. Luften var tung och sommarkvällen men mörka moln hopade sig och det verkade som om åska var i luften. Jag hade bara på mig en kort sommarklänning, ett par högklackade sandaler och inte så mycket annat. Jag var lite nervös eftersom man kunde se upp på balkongen från gatan nedanför och jag ville inte direkt sära på benen ifall någon kunde se.

Jag hade bestämt mig, ikväll var den kväll då han skulle få ta mig, att få ta min oskuld. Vi hade känt varandra så länge och hans personlighet fick varenda cell i min kropp att rysa när han tittade på mig på exakt rätt sätt. Han hetsade upp mig med sin beröring, jag blev kåt, det fick min fitta att drypa. Hans dominanta personlighet gjorde inte saken bättre, jag var som vax i hans händer.

Åskan började mullra på avstånd och jag hörde en bil på gatan, och det fick mig att komma tillbaka till verkligheten igen. Jag tittade ner på gatan och sen tittade jag på honom, jag misstänkte att han redan visste att han skulle få ta min oskuld ikväll.

”Kom hit”, sade han och lutade sig tillbaka. ”På knä. Jag vill att du suger av mig”.

Jag skulle precis dricka mer vin men min hand frös och jag spärrade upp ögonen i förvåning.

”Va? Här? Nu?”, stammade jag.

Han höjde ett ögonbryn och stirrade på mig på det där viset igen. Det fick mig att rysa till.

”Behöver jag säga det en gång till?”

Självfallet behövde han inte det. Jag tog en klunk och ställde hastigt iväg glaset på bordet. Jag gled av stolen och ner på golvet. ”Självklart inte”, sade jag och ställde mig på knä framför honom. ”Det är bara…” Jag tittade mig omkring, ”Du har inte… Vi har inte…”-

Han stirrade bara på mig. ”Någon gång måste vara den första, eller hur?”

Mina händer darrade när jag försökte öppna hans bälte. Mitt hjärta satt i halsen men min fitta pulserade. Jag kände hur fukten kom och hur något droppade längs mitt lår. Jag älskade verkligen när han var så dominerande. Jag älskade det hos honom, hur han inte tillät någon form av olydnad. Jag visste att min bästa vän aldrig skulle förstå det så jag hade aldrig pratat med henne om den här konstiga relationen jag hade till honom med henne. Vi båda visste att han aldrig behövde be mig att göra något två gånger, oavsett hur konstigt det än lät. Faktum var att ju mer konstigt och chansen fanns att bli upptäckt, desto mer hetsade det upp mig. Vi hade aldrig haft sex, men alla saker vi gjort tidigare hade bara fått mig att inse mer och mer hur gärna jag ville ha honom. Förra veckan ringde han mig medan jag var på jobbet och fick mig att klittra tills jag kom, där jag satt vid mitt skrivbord, under ett möte. Jag hade gjort det, jag hade dolt mina stön och suckar medan min chef fortsatt prata och mala på.

Hans kuk hade redan börjat bli hård under hans byxor. Jag smekte honom genom tyget och tittade ner på gatan. Det var efter solen börjat gå ner och det verkade mörkare på grund av åskmolnen som börjat hopa sig över stan. En av gatlyktorna sken, och lyste upp en liten plats där en kvinna stod och väntade på bussen.

Jag kände hur hans kuk rycka till när han själv upptäckte kvinnan. Min fitta pirrade till.

”Gör det”, sade han. Hans röst var upphetsad, och det fick mig att bara tända mer.

Jag tittade igen på kvinnan som stod vid hållplatsen, drog ner hans gylf och stack in min hand i hans byxor. Snabbt lirkade jag fram hans svullna kuk, en droppe försats prydde toppen av hans ollon. Jag lutade mig fram och slickade upp det som en katt. Det var en härlig saltig smak, och doften fick mig att känna hur min fitta krampade till och jag insåg att jag ville smaka hans sperma.

Åskan var över oss och jag började suga av honom. Ollonet sögs in i min mun och han suckade nöjt medan jag runkade och sög av honom. Jag fokuserade så mycket jag kunde på vad jag gjorde och vad jag hört hur man ska göra och till slut så hade jag tagit hela hans kuk i min mun. Jag var förvånad att jag inte kväljde mer när hans ollon stötte mot min hals. Jag älskade känslan av hur min lilla mun fylldes helt, och jag försökte se till att mina tänder inte skrapade mot honom. Sakta tog jag honom i min mun och plötsligt insåg jag att jag inte hade något problem att ta honom djupare, hur hans kuk enkelt gled in.

Jag tänkte inte längre på var vi var, eller kvinnan vid busshållplatsen som, om hon bara tittade upp, skulle se mig på knä med en kuk i min mun. Jag stirrade upp på honom och såg att han blundade och hade lutat sig tillbaka och njöt av behandlingen. Det hade blivit så mörkt ute, kvällen hade kommit och sporadiska blixtar lyste upp i mörkret.

”Jag vill knulla dig”, sade han med hes röst och jag visste att jag nu skulle förlora min oskuld med honom.

Jag kunde bara le för mig själv, det var äntligen vad jag hade velat så länge. Han tog mina händer och drog upp mig till sig. Jag grenslade honom, lyfte min korta klänning och kände hur hans kuk strök mot min våta fitta. Sakta strök han den fram och tillbaka i min skåra, och jag stönade till var gång hans ollon rörde sig över min klitta.

Han satte den mot min fittöppning och jag började försiktigt sänka mig över honom. Jag var trång, och jag hade aldrig haft en kuk i mig tidigare. Det sved till när hans ollon trängde in för första gången, även om jag var helt plaskvåt. Jag var lite nervös över att förlora min oskuld.

Precis när jag sänkte mig helt och hela hans kuk gled in i mig slog en blixt ned inte långt ifrån, det mullrade högt och dem första dropparna regn började falla. Det började långsamt för att bli mer och mer tills himlen öppnade sig helt och syndafloden kom ner. Jag satt flämtande på honom, det var en helt otrolig känsla och jag kände mig helt uppfylld. Min fitta kramade runt hans kuk och jag andades häftigt och kved av känslan av hans pulserande lem i mig.

Hans händer tog tag om mina höfter och började lyfta och sänka mig på hans kuk. Ganska snart började det kännas otroligt skönt och han började stöta mot mig. Jag behövde inte längre hans händer för att styra mina rörelser, det kom bara av sig själv. Han ökade takten och hans höfter stötte mot mig, hans kuk gled in och ut ur mig medan regnet öste ner på oss och åskan mullrade. Jag stönade, suckade och kved, och fick regn i min mun och ögon. Plötsligt känner jag hans tumme mot min klitta och det kändes som om en blixt slog ned i min kropp. Jag bryr mig inte längre om var vi är, eller att kvinnan på gatan kan ses oss var gång blixten lyser upp natten.

Jag kunde höra honom stöna under mig, medan jag red honom och gned mot honom så mycket jag kunde. Jag kunde känna den underbara känslan av en orgasm komma närmre. Han stötte hårt mot mig och plötsligt kom orgasmen över mig.

Jag stannar upp i min ritt och spänner hela min kropp medan jag kommer. Jag börjar skrika, men innan jag får ut mer en ett kort ljud trycker han min mun mot sin och kväver mitt skrik och mumlar barskt.

”Sluta inte!”

Hans höfter stöter mer krampaktigt in i min kommande fitta. Den spänner sig, och håller om hans kuk och jag känner hur han blir större. Jag trodde inte det var möjligt att hans kuk kunde bli större än den redan var. Han stönade in i min mun, och plötsligt känner jag en värmande känsla när hans kuk börjar pulsera i mig. Han kommer, och sprutar sin sats djupt i mig. Jag får en liten orgasm till av känslan. Hans tunga tränger in i min mun och vi kysser varandra djupt. Vi saktar ner och han säger till mig med ett leende.

”Någon gång måste vara den första”. Jag kunde bara le, och förundras hur skönt och härligt det kunde vara att förlora min oskuld med denna man. Jag ville bara utforska mer sex med honom.

På gatan hör jag hur en buss kör iväg från hållplatsen. Jag tittar ner och en blixt lyser upp natten. Jag är säker på att jag såg en kvinna stirra upp på oss genom en av bussens fönster.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Han knulla tonåring gudinnan från sitt gymnasium och En oskulds första gång