Kafedejt som slutade med vilt och hårt analsex

Det här är en berättelse från en kvinnlig medlem på KaffeoKnull.se

Sex pa morgonenJag skulle på min första dejt med Stefan, jag hade träffat honom på en dejtingsajt för vuxna. Vi hade delat nakenbilder och jag ville ha honom. Han var snygg och hängd som en häst. Jag älskar sex och tycker om när det är vilt och hårt knull. Det var min förhoppning att han skulle knulla mig hela natten för jag hade en del överraskningar för denna hingst. Jag planerade att rida honom som han aldrig hade blivit riden förr.

Jag hade just gjort med min pojkvän, han hade en 25 cm lång kuk som var tjock som min underarm. Jag hade gett honom smeknamnet bollträet. Han älskade att knulla och älskade analsex med den monsterkuken. Våra helnattssessioner i sängen slutade med att jag kände mig öm, rå och jag kunde knappt gå dagen efter. Jag tror inte att särskilt många kvinnor har blivit påsatta av ett bollträ en hel natt och kunnat gå rakt nästa dag och efter det brukade han även ha analsex dagen efter så att min rumpa sträcktes till gränsen.

Ikväll skulle jag rida Stefan och hans stora tjocka kuk. Jag tog på mig en kort kjol och en tight topp utan underkläder. Jag nöp mig mina egna bröstvårtor och gillade min ”knulla mig”-look. Jag smorde in mitt underliv med pepparmint lotion och sprutade en stor klump in i min fitta. Jag ville att hans tunga skulle få smaka på hur god jag är. Jag träffade honom på ett litet café och vi satte oss i ett bås längst back som var lite halvprivat och fikade mest för att ta reda på och bekräfta att vi båda var de vi uppgav oss att vara på sajten. Han var assnygg och han verkade gilla hur jag såg ut och kunde inte slita ögonen från min topp som knappt täckte mina bröst. Mina bröstvårtor var styva och stod rakt ut, det var svårt att undvika att se dem under det tunna tyget. Jag hade en ganska så djup urringning. Vi pratade en stund, han kysste min hals och smekte mig lätt utanpå min topp. Han drog ned den lite och kände den övre delen av mitt bröst. Han slickade min hals och vidare ned till mina bröst. Sen smekte han insidan av mitt lår och upptäckte min nakna fitta. Han lät ett av sina fingrar reta min klitta och jag särade mina ben, och visade honom att jag var villig och kåt och blev genast belönad när hans finger gled in i mig.

Jag sträckte mig över och tog tag om hans kuk genom byxorna och den var grov och halvhård. Det tog mig inte lång tid att få den att bli jättehård. Han stoppade in ett andra finger i min fitta och använde sin tumme mot min klitta. Det var inte nog för honom och han bet min bröstvårta genom toppen. Jag fortsatte klämma hans kuk för att sen släppa den och klämma mer igen, jag fortsatte göra det tills han kom där i sina byxor. Han reste sig upp och ledde mig ut ur caféet. Vi promenerade till hans bil, knuffade mig mot bilen och slet ned min topp kring min midja och började suga på mina hårda bröstvårtor medan hans stoppade tre fingrar i min fitta och pullade mig så hårt att hans hand blev täckt av fittsafter. Han vände mig som och böjde mig fram över bilen och lyfte upp min kjol och stack ett finger i min röv. Jag hörde hur han knäppte upp sina byxor och kände snart hur hans feta kuk trängde in i mitt lilla hål och han började knulla mig. Hans kuk var i min rumpa medan hans klämde mina bröst och slet och nöp mina bröstvårtor.

Medan han knullade min röv tänkte jag på allt härligt analsex jag gjort med mitt ex och jag älskade det. Jag kände hur hans pung slog mot min blöta fitta var gång han stötte djupt in i mig. Jag kunde knappt bärga mig att ta hans stora bollar i min mun och suga dem hårt. Jag älskar stora ballar. Det kändes som han knullade mig i en evighet av extas innan jag äntligen kände den varma kladdiga sperman pumpas ut i min röv. Han vände mig tillbaka, lyfte mig upp och började suga på min klitta och tungknulla mig. När han gjorde det stoppade han in båda sina tummar i mitt rövhål och så han kunde dra mig närmre sitt ansikte. Han var bra på att slicka och jag gillade verkligen det. Han fortsatte, och safterna bara rann ur mig (jag har en tendens att bli otroligt våt när jag blir kåt) längs med mina lår och på hans ansikte. Han fortsatte bara att slicka mig ren och återgå till att suga och slicka min klitta, helt oberörd att någon kunde se oss.

Han slutade till slut att slicka mig och jag kunde se hur hans kuk fortfarande hängde ur byxorna och den var stenhård igen. Jag ville ha mer, jag ville ha ett riktigt hårt knull! Han drog av mig min topp och kjol och jag var helt naken förutom mina skor. Han vände mig och tittade på min kropp, hand tog tag om min rumpa och klämde den hårt, särade på den och tittade på mitt välknullade lilla rövhål. Han vände mig tillbaka och kysste mig. Han öppnade dörren på passagerarsidan, satte mig ned och förde mitt ansikte mot hans kuk. Jag öppnade bara min mun så jag kunde slicka den. Jag kunde känna smaken av mig själv på den när jag slickade, och sen tog jag en av hans ballar i min mun och sög den hårt medan han stönade. Han tog tag om mitt hår och drog mitt huvud bakåt, stack sin kuk i min mun så jag kunde suga av honom. Han var stor, grov och fyllde hela min mun. Jag sög på ollonet så hårt att jag kunde ha slitit loss den från hans grova kuk och han fortsatte bara att stöna ju hårdare jag sög. Jag tog tag i hans pung och drog och vred den, när jag gjorde det började han munknulla mig. Han tog tag i mitt hår och stötte djupare och jag gjorde så gott jag kunde trots att jag var van med monsterkukar.

Jag sög hans hårda lem som en hora. Han munknullade mig länge, jag körde in tre fingrar i hans röv, han stönade högt av det och kom långt ned i min hals. Han drog sig ur min mun och drog min nakna kropp från framsätet till baksätet och kom in efter mig. Han stod på sätet på alla fyra, han drog mitt ansikte mot hans röv och jag delade på skinkorna och började slicka hans hål. Jag sög, slickade, fingrade och tryckte mot med tungan. Dock blev han extra upphetsad när jag körde in tre fingrar i hans röv och sög på en av hans kulor. Han fortsatte backa sin röv mot mig för att jag skulle komma närmre och jag stoppade in det fjärde fingret och gav hans röv en redig omgång medan han stönade och skrek. Jag fick honom att böna om mer, jag stoppade in tummen och började fista honom och tog tag om hans kuk och runkade den. Med min hand i hans röv började jag pussa på hans skinkor, slicka på dem och sedan bita hård i den samtidigt som jag klämde och drog i hans pung. Det var kombinationen av smärta och njutning och han älskade det och bönade om mer. Jag tog hand om hans röv, kuk och pung under de kommande fyrtio minuterna och gav honom ett antal bitmärken på hans röv. Jag bad honom att skjutsa mig hem så jag kunde visa honom vad härlig smärta och njutning skulle vara för hans grova spermafyllda kuk. Jag hade en enorm strapon i åtanke för hans uttöjda rövhål. När jag var klar med allt analsex skulle han inte ens kunna sitta. Och hans kuk skulle vara så öm från att knulla min kåta fitta så mycket att jag själv skulle ha svårt att gå och sitta ned.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Jag tjuvkikade när hon blev knullad i röven och Jag fick ett riktigt rövknull, och jag älskade det