Knulla pappas kompis i hemlighet

studenttjej med killeJag kommer ihåg alla min pappas vänner från när jag växte upp, hur de kom för att spela kort, dricka en pilsner och titta på en fotbolls- eller hockeymatch på tv. De flesta av dem var trevliga, men det var en av dem som jag verkligen gillade som hette Thomas. Thomas jobbade med min pappa under en längre tid och hälsade på oftare än dem andra, och han var alltid jättesnäll mot mig och gav mig godis och annat. Det som jag tror egentligen fick mig att dra mig till honom var hur han såg ut, jag har en svag sida för rebeller. Thomas såg ut som en bikerkille, lång, kort hår, ett litet bockskägg och en del tatueringar på sina armar. En sak som jag verkligen tyckte om att göra var att sitta ute och titta på när pappa och Thomas mekade med motorcyklarna dem brukade åka runt på varje sommar.

Jag var nitton och hade precis börjat högskolan, jag hade inte tänkt på Thomas på länge förrän jag en kväll var på mataffären och såg en kille som var väldigt lik honom. Jag sade ingenting först för jag var inte säker på om det var han. Jag gick sakta förbi och sneglade på honom, han stod och tittade på fryst mat i frysboxarna. Jag insåg ganska snart att jag kände igen hårstilen och skägget, även om det nu var fläckat med grått. Kändes lite pinsamt men jag gick fram och sade ”Thomas?”. Han tittade upp och ögonen sken när han kände igen mig, han log och sade, ”Åsa! Jag har inte sett dig på jättelänge”. Vi kramades och började prata om allt som hänt sedan vi sågs sist medan vi gick igenom affären. Thomas frågade mig hur jag hade det, hur det var i skolan och han kunde inte låta bli att säga hur fin jag hade blivit nu när jag var större.

Vi måste ha gått runt affären en tre. fyra gånger medan vi pratade innan jag gick till kassan. Jag skulle ta bussen till min studentlägenhet, och Thomas frågade mig om jag ville sitta i bilen och ha det varmt och prata lite mer tills bussen kom eftersom det var ganska kallt ute. Det var en aning sent, jag var fortfarande chockad över att ha stött på honom och tackade ja till det hela. Vi satte oss i bilen och han satte på värmen, log och vi fortsatte prata men jag kunde inte undgå att se vilka blickar han gav mig. ”Jag har alltid tyckt att du var fin”, sade han med ett leende och allt jag kunde göra var att flina och svara, ”tack”. ”Jag har alltid tyckt att du var het”, sade jag, och hans leende blev ännu större.

Thomas lutade sig tillbaka i sätet, ”Dåså”, sade han och rättade till sig i skrevet. Jag kan erkänna att jag var nervös som fan men på samma gång kan jag inte beskriva det men någonting med honom gjorde mig tokig och jag visste han ville knulla ung tjej. Tanken att ha sex med pappas kompis fick mig att skälva av  upphetsning. ”Jag bor inte långt härifrån”, sade han med ett flin, jag nickade bara och han startade bilen. ”Vad sägs om en liten aptitretare?”, sade han och tog tag om sitt skrev, jag tog en hårsnodd som satt runt min handled och satte upp mitt hår. Thomas knäppte upp sina jeans, och fiskade fram sin långa kuk. Jag stirrade på den innan jag lutade mig fram, tog tag om den och kände hur varm den var. Thomas justerade ratten så den satt högre upp så jag skulle få mer plats för huvudet medan mina läppar slöt sig runt hans hastigt hårdnande kuk. Jag hörde hur han stönade till och vi körde iväg.

”Faaan”, stönade han när jag sög hans kuk, långsamt lyfte och sänkte mitt huvud, min händer skakade av nervositet men jag älskade det på samma gång. ”Det känns fantastiskt, Åsa”, stönade han och lade en hand på mitt bakhuvud och tryckte mig ned mot hans hårda lem. ”Sug den, sexy”, han började stöna mer och min saliv rann längs med kukskaftet och ned till roten och pungen. Efter en stunds sugande kände jag hur bilen stannade. Jag satte mig upp och såg att vi hade parkerat vid ett hus, Thomas stoppade ned sin kuk i byxorna och vi gick in. Vi gick raka spåret till sovrummet, han tog av sig sina kläder och tittade på när jag tog av mig mina. Vi stod vid sänggaveln, med ett flin sade han, ”ner på knä”. Han hjälpte mig ned och jag tog hans kuk i min mun igen, han började stöna.

Thomas tittade ned på mig. ”Så fin”, sade han medan jag sög honom tills han hjälpte mig upp och lade mig ned på dubbelsängen. Han flyttade mig till kanten och särade mina ben. Han skrattade lite, ”vilken fin liten fitta” sade han innan han böjde sig ned och jag kände hans våta mun mot mig och det fick mig att stöna och vrida på mig av njutning. Jag knådade mina bröst och stönade högljutt när Thomas slickade mig och jag kom jättefort. ”Du smakar så gott”, sade han medan jag fortsatte stöna tills han ställde sig mellan mina ben och började gnugga och daska min fitta med sin kuk. ”Du vill ha den, va?” flinade han, jag nickade och samlade mig innan han tog tag om sin kuk och lät den glida in i min våta fitta. Jag spände min rygg och jag kved när jag kände varje del av honom glida långsamt in i mig. ”Jävlar”, grymtade han och tog tag om mina bröst och började knulla mig långsamt.

”Gillar du det?” frågade han och jag stönade, ”ja” och han började stöta snabbare och djupare in i mig. Mina stön blev högre och jag kunde känna hur hans stora kuk dunkade i mig varje gång han stötte i botten. ”Knulla mig”, bad jag, han lutade sig fram och började suga mina bröst och knullade mig stenhårt om och om igen tills jag skrek, ”jag kommer!”. Thomas ställde sig upp, tog tag om min smala höft och började knulla mig så hårt, jag kunde höra hur huden klatschade varje gång vi stötte mot varandra. Hans hårda behandling fortsatte tills jag skrek och kände hur min fitta exploderade över hans kuk. Thomas flinade medan jag låg där och skakade på sängen. Han slösade ingen tid, drog ut sin kuk och vände mig på mage och stötte djupt in i mig igen. Jag klämde mitt ansikte mot madrassen och stönade högt, han fortsatte i samma snabba och hårda takt som innan. Han stötte djupt i mig om och om igen, och stönade, ”duktig flicka, ta kuken”.

Thomas smiskade min rumpa hårt medan han knullade mig och jag skrek till med varje stöt och slag tills han inte kunde hålla sig längre och stönade, ”nu kommer jag”. Han drog sig fort ur och jag gled ned på golvet och sög av honom. Jag stönade medan jag sög honom och han fick ur sig, ”här kommer det.” Sen kände jag den första strålen av många flöda in i min mun när han kom. Thomas stönade högt och fyllde min mun med sin sats. Jag märkte hur kåt han var över att knulla ung tjej. Han tittade leende ned på mig och jag visade honom min spermafyllda mun, lät det rinna ned på mina bröst. ”Det var verkligen precis som jag alltid fantiserat att det skulle vara”, sade han och hjälpte mig att torka av mig innan han skjutsade mig hem. När vi kom till mitt hus sade han att det nog var bäst att min pappa inte fick veta om det hela, och jag höll med honom. Vi bytte nummer, och resten av veckan kunde jag inte tänka på annat än honom, det faktum att jag hade haft sex med pappas kompis och tills vi skulle ses igen.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knullade dominant kvinna på toaletten och Jag fick smeka hennes fitta under joggingrundan