Gravid och kåt: bisexuell upplevelse tillsammans med grannen

bisexuell tjejerHon stirrade på sin spegelbild i den fullstora spegeln som satt på garderobsdörren. Hon var imponerad över dem förändringar som hennes kropp hade genomgått bara den senaste månaden. Hennes en gång platta mage hade blivit rund och stor, det såg ut som om hon hade en fotboll i magen och hennes bröst som vanligen var små och fasta hade svällt upp. Dem var stora, mjöktunga och bad om att bli sugna. Hon smekte ett av brösten och lyckades snudda vid den med sin tunga, hennes ögon fixerade sig på hennes otroligt håriga fitta som var delvis dold av den stora magen. Som om den var magnetisk, drog hon ned en av sina händer mellan sina ben och lekte med fittan tills hon kom i en hård men tillfredsställande orgasm, och det var bara den första av många den dagen. Det är inte lätt att vara gravid och kåt.

När orgasmen ebbat ut och hennes sinnen återvända, klädde hon sig i en lössittande mammaklänning, tog på sig ett par tofflor och gick ned för att äta frukost. Medan hon höll på att göra frukost öppnades dörren och in kom hennes bäste vän som bodde granne med henne. ”Hur är det idag?” Sade grannen. ”Åh, hej” Svarade hon. ”Det är bara bra, vill du ha frukost?”. ”Nä, jag har redan ätit, men jag tar gärna en kopp kaffe”. De båda kvinnorna satte sig ned och började prata om allt möjligt. Granntjejen frågade, ”Hur är det med din kille? Är han uppmärksam mot vad du behöver?” Hon gav ett bittert litet skratt och svarade ”Nej, det har han inte, och jag har gett upp sex med honom tills efter jag har fött, eller så är det åtminstone rent teoretiskt!”. ”Vilken skit”, sade granntjejen och skakade huvudet, ”Om det hade varit omvänt så hade du kunnat ge dig fan på att du hade fått göra allt för honom!”. De fortsatte dricka sitt kaffe i tystnad tills granntjejen frågade, ”När hade du din senaste orgasm, vännen? Jag menar, var det länge sedan för dig?”

”Kära nån!” sade hon, ”det är lite väl personlig fråga, eller hur?!”, ”För fan, vi är ju bästa vänner, vi kan ju berätta allt för varandra så berätta nu! När var det sista gången för dig?” sade granntjejen som svar. ”Om du måste veta så var det imorse!”, sade hon, ”jag tog hand om det själv, framför spegeln i sovrummet”. ”Verkligen?” Sade granntjejej, ”När jag var gravid så kunde jag suga mina egna bröst, har du prövat det?” En aning generat började hon rodna, och svarade, ”Jo, jag har testat lite, och det är en ganska härlig känsla att kunna ta hand om dem på det sätt du gillar!”. ”Åh, jag vet” kontrade granntjejen med en suck och tog sig själv omedvetet på sina stora bröst. ”Jag älskar verkligen när mina bröst blir väl omhändertagna, gör inte du?”. De båda hade börjat känna sig upphetsade, och till granntjejens förvåning ställde sig hennes vän upp och tog av sig sina kläder. Där stod hon, helt naken i köket framför granntjejen.

”Kära nån”, viskade granntjejen, “t-t-titta bara på dina bröstvårtor. Dem är alldeles mörka och puffiga! Blir dem styva, jag menar vill dem bli sugna?”. ”Oh, ja”, väste hon, “det är som om dem brinner, precis som min fitta! Snälla, kan du hjälpa mig? Jag håller på att bli tokig att vara gravid och kåt!”. Granntjejen var förvånad, hon hade inte trott att hennes besök skulle bli så här. Hon förberedde sig mentalt på att ge sin vän sin första bisexuell erfarenhet och suga och slicka sin väns bröst, hon kände hur hennes fitta började sava när hon tittade på sin väns kön som dolde sig under den gravida magen. Hon ställde sig bredvid sin vän och lät sin hand beröra den nakna huden, lät sin mun stryka mot ett av brösten och hittade en av bröstvårtorna. Hennes vän ryste och började stöna över behandlingen. “Åh gud, sug hårdare” stönade hon och höll om granntjejens huvud. ”Det är så skönt”. Granntjejen nafsade och bet i bröstvårtorna, och en av hennes händer sökte sig ned mellan hennes ben. Det kändes som om hennes fitta skulle explodera i safter. Granntjejen förstod vad som pågick, och lät sin hand glida in mellan sin väns ben. Fingrarna lekte med de fuktiga läpparna och hittade snabbt den svullna klittan.

”Åh gud!” Suckade hon högt när hennes vän började smeka hennes kön, ”Du anar inte hur mycket jag har saknat att bli berörd av någon, tack så mycket!”. ”Vilken skitstövel han är” muttrade granntjejen, ”att låta en sån sexig kvinna som dig utan någon fysisk kontakt alls, han borde fanimig bli piskad för det!” Granntjejens muttrande avbröts när hon kände att vännens fitta började spänna sig och pulsera hårt i en kommande orgasm, det var den starkaste orgasm hennes vän någonsin hade känt. Med svaga ben från klimax ledde granntjejen henne till vardagsrummet, och satte henne ned på soffan så hon kunde återhämta sig. ”Är du okej?” Frågade granntjejen med ett busigt leende. ”Tack för att du hjälpte mig, jag vet inte vad jag hade tagit mig till utan dig!” Svarade hon. ”Det var inga problem” svarade granntjejen och satte sig bredvid henne, och smekte hennes svullna bröst. ”eh, jag är faktiskt ganska upphetsad”. ”Verkligen?” sade hon, och kände att det pirrade till både i magen och mellan sina ben. ”Mhmm” sade granntjejen, och nöp tag om en av bröstvårtorna. ”Jag blev så jäkla blöt när du kom”, fortsatte hon. ”Jaha, jag antar att vi borde göra något åt den saken”, sade hon och vände sig mot sin vän.

Hon var redan naken, och det tog inte lång stund innan hon fått av granntjejen sina kläder. Ganska snart satt de båda mot varandra, deras bröst vidrörde varandra och de smekte varandras våta kön. ”Åh, det är så skönt”, stammade hon, ”jag har aldrig varit med en kvinna tidigare, men det här känns alldeles underbart”. Granntjejen var helt tagen av känslan av en annan kvinnas bröst mot sina egna, även om hennes egna bröst var större än sin vän. Känslan av att bröstvårtorna vidrörde varandra var otroligt upphetsande, och granntjejen smekte sin väns stora mage. Det var nästan för mycket när granntjejens fingrade hennes fitta, och ännu en gång kom en enorm orgasm sköljande över henne. Granntjejen kom ganska snart efter det, och när hon började komma ur orgasmens dimma kom ännu en våg över henne och hon kved ut nästa orgasm. Hon kände sig så glad att hon blivit en bisexuell erfarenhet rikare.

De två vännerna låg i varandras armar ett tag, efter en stund viskade granntjejen till henne, ”Nu förstår jag vad dem menar med det gamla ordspråket”. ”Vilket då?” frågade hon. ”I nöden prövas vännen” svarade granntjejen med ett leende.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Härligt bisex tillsammans med ett gift par och  En lesbisk upplevelse med en strap-on