Oförväntade fördelar att bo bredvid: knulla den kåta grannen

sexig mogen kvinnaJag brukade alltid gena över grannens gård så jag skulle slippa gå runt hela kvarteret. Jag brukade hoppa över staketet, smyga förbi sovrumsfönstret och hoppa över det andra staketet till min bakgård. Grannarna brukade inte vara hemma ändå, så jag såg inga problem i vad jag gjorde. Däremot så var de hemma en dag när jag skulle gena över gården, och när jag smög mig förbi sovrumsfönstret såg jag att altandörren var öppen. Det var något ovanligt så min blick drogs mot fönstret och jag hoppades att jag inte hade blivit sedd. Döm om min förvåning men där låg grannfrun, helt naken med benen i vädret medan en snubbe knullade henne. Jag stannade till, jag var bara tvungen att se det här. Hennes man stod och tittade på och runkade samtidigt. Det var som att vara på inspelningen för en porrfilm!

Maken fick syn på mig, och jag visste inte riktigt vad jag skulle ta mig till. Istället för att få en utskällning så ropade han åt mig att komma in, och stängde altandörren efter mig. Grannfrun såg inte dålig ut, lockigt långt rött hår, stora fina bröst och en söt rumpa. Nu när jag såg henne naken insåg jag att mattan matchade gardinerna, om man säger så, vilket jag tyckte var härligt. Saken är den att det är en ganska stor åldersskillnad mellan grannparet, det är närmare 20 års skillnad mellan dem, vilket hade lett till en del skvaller i grannskapet att hon var en golddigger.

Mannen som knulla grannen nådde ganska snart sin gräns och började spruta ut sperma över hennes fittbuske och mage. Han tog några steg tillbaka och maken tog över. Han gled in i henne, och efter några stötar grymtade han, jag antar att han kom i henne. Båda männen gick ut ur rummet och lämnade mig ensam kvar med den flämtande kvinnan, och med ett redigt praktstånd i byxorna.

Jag kunde knappt tro vad jag hade sett! Grannfrun satte sig upp, tog en handduk och började torka av sig. ”Nämen, vad har vi här? Det är bäst att du kommer hit och släpper lös det du har i byxorna innan du exploderar” sade hon med ett inbjudande flin. Hon lutade sig tillbaka och visade upp sin inbjudande fuktiga fitta. Mina byxor flög av omedelbart, och jag gick fram till henne men kände mig lite osäker över vad som pågick här. Hon drog mig till sig och min kuk gled lätt in i henne. Jag hade haft sex med min flickvän några gånger, men med kondom, så det här var första gången jag hade sex s.k. bareback och det var en helt underbart otrolig känsla. Jag stötte in i henne en stund, men det kändes alldeles för skönt och inom kort sprutade jag en massiv sats i henne. Det kändes som jag hade tömt flera liter ur mig mig. Till och med hon kommenterade över hur stor satsen var. När jag hade slutat pumpa, drog jag mig ur men men kuk var fortfarande hård, jag tror det hade att göra med att hon var en äldre, sexig och framförallt snygg kvinna. Jag vet inte varför men jag kände att jag ville knulla och komma en gång till i henne. ”Jag måste verkligen göra dig upphetsad, kom tillbaka och stoppa in din kuk i mig igen” sade hon innan jag ens hade avslutat min föregående tanke. Jag trängde in i henne igen, och det var ännu bättre den andra gången. Hennes fitta var så våt och inbjudande, det var en blandning av våra könssafter skulle jag tro som gjorde det så bra. Jag höll ut längre den gången, och kom igen djupt i henne. När jag pustat ut och drog mig ur, vände mig om så stod hennes man där. Jag vet inte hur länge han hade stått där men han sade ”Bra jobbat! Om du någon gång vill ha mer fitta, säg bara till mig. Min fru gillar ungkuk och jag är lite för gammal för att orka tillfredsställa hennes unga fitta så det är skönt att kunna ha en ung kille nära till hands som kan hjälpa till vid jämna mellanrum”. Han avslutade med att dunka mig på ryggen och skrattade. Jag gillade idén, särskilt med tanke på att jag inte behövde använda kondom och jag hade verkligen gillat det när jag knulla grannen och spruta all min sperma i hennes fitta.

Jag skyndade mig hem och hoppade i duschen, misstänker att jag stank av sex. Jag såg inte röken av grannparet dem nästkommande veckorna. Jag hade sex med min tjej några gånger men vi använde kondom eftersom jag inte ville göra henne på smällen. Efter ett tag så var jag på en fest, det var någons morsa som blev för full och somnade i ett av sovrummen i huset festen var i. Hon var en lite mullig, kort sak. Jag kom in i sovrummet av misstag när jag letade efter toaletten, och när jag ursäktade mig och skulle gå frågade hon om jag inte kunde knulla henne. Jag visste att hon var full men jag satte på henne ändå, kunde ju inte tacka nej till ett ligg utan kondom hur som helst. Vi knullade inte så länge och jag tömde mina ballar i henne innan jag hjälpte henne att komma till rätta i sängen och gick tillbaka till festen.

Dagen efter såg jag grannparet igen och dem bjöd över mig på en fika. Direkt när jag kom in i huset drog grannfrun av mig byxorna och började suga min kuk. Efter bara någon minut så knullade vi som om det inte fanns någon morgondag! Jag kom djupt i henne och hon verkade gilla det, och sen gick jag hem.

Ungefär en eller två veckor senare hörde jag min mamma snacka och skvallra med någon av de andra morsorna i kvarteret om att grannfrun var gravid. De sade dessutom att mannen hade steriliserat sig och kunde inte gjort henne på smällen. De försökte lista ut vem som hade gjort henne på smällen. Jag kände ju till en som hade haft sex med henne den första gången jag såg och fick uppleva henne, sen insåg jag ju att han hade kommit utanför och att jag inte hade gjort det.

Jag träffade grannparet senare, och det visade sig att det inte var jag som hade varit inblandad i det hela. Grannfrun hade inseminerat sig, och jag drog mig en lättnadens suck att inte behöva ofrivilligt fått ett barn till världen. Jag fortsatte ha sex tillsammans med henne både under och efter graviditeten. Så småningom började jag tröttna på det hela, jag hade blivit äldre och sökte mig till något mer seriöst förhållande. Andra killar brukade serva henne med och det hade blivit fler, jag misstänker att det var en av anledningarna med. Jag saknar ibland henne och det vilda sex vi hade, men det är ett gott minne nu när jag blivit äldre.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Mogen kvinna knullar ung kille och Kåt mamma knullar i affären

 

Mulligkk-banner-646x204