När jag knullade grannfrun

knullade grannfrunMin berättelse när jag knullade grannfrun första gången och förlorade min oskuld. Jag har alltid varit en nörd och jag kommer fortsätta vara det. Jag är inte bra på att prata med tjejer och kan väl knappast påstå att jag ser bra ut heller. Kort och lite överviktig, det är jag, vilket ledde till att jag blev mobbad när jag var yngre. Mina granne under skoltiden var en av dem. Han var alltid vältränad, såg bra ut och var ett totalt rövhål. Han kunde vara snäll, när han var ensam men var det fler personer närvarande så förvandlades han. Hans brorsa var likadan, hans snygga systrar med och hans farsa. Det var hans mamma som inte var för illa, även om hon inte var alltför vänlig så var hon inte som dem.

Hon var snygg, riktigt jävla snygg med långt blont hår, stora tuttar, runda höfter och platt mage, och dem mest otroliga bruna ögon som man kunde förlora sig i. Man kunde inte se att hon hade fött fyra barn inte. Hon var en sån kvinna som vi alla drömmer om, men som vi aldrig kan få och jag drömde många gånger att jag knullade grannfrun. Hon brukade till och med visa upp sig rejält så som att böja sig fram när hon hade riktigt små shorts. Det hände att hon var den som tröstade mig när någon varit elak, vilket gav mig alltid möjligheten att stirra på hennes urringning eller röv när hon böjde sig fram. Det fortsatte fram tills mina tonår.

En dag när jag gick sista året på gymnasiet såg jag henne i trädgården i en väldigt liten bikini. Jag satt på vår altan och hon bjöd över mig. Hon verkade ha saknat mig eftersom jag inte pratade så ofta med henne efter att mobbandet hade minskat på senare tid. Hon var ensam hemma just den dagen och hon bad mig att hjälpa henne med lite datorstrul. Vi pratade medan jag gick igenom datorn. Hon hade fått virus från en porrsida hon hade besökt. Hon var lite förlägen över att det hade hänt. Jag vet inte hur det hände men hon började visa mig lite vågade bilder på sig själv som hon hade laddat upp på sidan. Jag kunde knappt tro mina ögon!

Jag blev direkt upphetsad och pinsamt nog stod min kuk snart rakt ut i dem lössittande shortsen jag hade på mig. Jag är inte säker på om hon märkte det och jag försökte göra mitt bästa att dölja mitt pinsamma stånd. Ju mer hon verkade flirta med mig och visade fler bilder, desto hårdare blev jag. Sen spilldes lite te och jag hoppade ur stolen samtidigt som jag tog den bärbara datorn och höll den över mitt huvud i ren reflex för att skydda den mot fukten. Det var nu uppenbart att jag hade ett stånd, det såg ut som om jag hade en tältpinne i mina shorts. ”Wow, snabb räddning, och jag är glad att du gillade mina bilder”, sa hon med ett leende. ”Jag är ledsen för det, jag ska nog gå nu”, sa jag. Hon bad mig direkt att stanna.

”Jag har alltid gillat dig, och det har känts hemskt att veta att min son är en av dem som har retat dig. Jag vill gottgöra det på något sätt”, sa hon. Jag trodde att hon skulle ge mig några av fotona eller ett gratis gästmedlemskap på sidan hon lade upp dem på men hon ställde sig upp istället och tog av sig bikinitoppen. Hennes stora bröst var yppiga och såg fasta ut. Hon lutade sig fram och drog av sig bikinitrosorna och jag fick se hennes renrakade och förvånande nog solbrända fitta. En våt fläck började synas på mina shorts av försatsen som rann ur min extremt hårda kuk.

”Vad tycker du? Du får ta bilder med din telefon, så länge du inte delar dem eller lägger upp dem på nätet.” Jag svarade med darrande röst, okej och försökte spela lugn som om jag hade sett flera fittor förut. Sanningen var att jag aldrig sett en riktig tjej naken förut, gott om gånger på nätet såklart. Hon fattade ganska fort vad som pågick i mitt huvud. ”Du är fortfarande oskuld, eller hur? Du har inte varit med en tjej förut?”, frågade hon. ”Nej, det har jag inte. Inte ens i närheten av det”, svarade jag lite skamset och hon såg själv lite ledsen ut.

Plötsligt såg jag hur ett stort leende bredde ut sig på hennes läppar och hon ställde sig på knä framför mig, drog ner mina shorts och min kuk hoppade fram. Hon förde snabbt in den i sin mun och började suga av mig. Jag kunde inte tro att jag höll på att uppleva min första avsugning med henne. En superhet kvinna sög och slickade på min kuk som om det var en polkagrisklubba. Jag var rädd att jag skulle spruta i hennes mun, jag tror hon själv märkte av det för hon slutade suga mig. Hon ledde mig till vardagsrummet, min kuk var hård som sten. Hon fick mig att lägga mig på rygg på golvet innan hon grenslade mig och sjönk ner på min kuk. Jag förstod knappt vad som pågick, jag knullade grannfrun och förlorade min oskuld samtidigt, det var som om mina drömmar blivit sanning.

Jag stirrade fascinerat på medan min kuk sakta försvann in i hennes fitta. Hon rättade till sig själv och hennes fitta kändes helt otrolig. Tyvärr kunde jag inte hålla mig mer än en minut och när jag kom i henne försökte jag stöta djupare in i henne. Jag trodde inte ens att jag skulle sluta komma. Hon satt på mig, med min kuk i sig och log mot mig. ”Vad tyckte du? Jag älskar när någon sprutar sin heta sperma i mig”.

På något vis lyckades hon rulla runt oss båda så jag hamnade över henne med min kuk fortfarande djupt i henne. ”Nu vill jag att du knullar mig hårt!”, väste hon. Jag knullade grannfrun på samma sätt som jag sett i porrfilmer. Riktigt hårt, och den här gången kunde jag hålla mig längre. Jag klarade mig tills hon kom och när hon började skrika och vrida sig så sprutade jag en andra gång djupt i henne.

Vi fortsatte knulla några gånger över det kommande året. Jag märkte snart att hon gjorde det mer för min skull, och jag gillade verkligen varenda sekund som min kuk fick glida in i hennes otroliga fitta och fyllde den med min sperma. Jag förtjänade den inte, och jag visste det. Till slut så började jag plugga på högskolan, och träffade en nördig tjej som jag hade sex med rätt så ofta. Ibland när jag har sex med henne så sluter jag mina ögon och fantiserar att jag knullade grannfrun igen, riktigt hårt och länge. När jag väl är hemma och besöker mina föräldrar så brukar vi hälsa och prata. Jag väntar på en chans att få ha sex med henne igen, och jag vet att förr eller senare så kommer det hända.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Hemligheten att jag knulla grannfrun och Sexig mamma knullad på hotellet

slots-million_58_sv_600x315