Sexig mamma knullad på hotellet

sexig mamma knullar man på hotelletHon kom in genom dörren till mitt hotellrum med ett förföriskt leende på sina läppar. Hon hade på sig en lång svart rock och ett par riktigt snygga högklackade skor. Jag hoppades att hon skulle ha något vågat under och när hon öppnade rocken och slängde den på golvet så hade mina snuskigaste fantasier besannats. Vi hade träffats en vecka tidigare och nu stod hon vid sänggaveln klädd i en skinnensemble som inte lämnade något åt fantasin. Hennes underbara bröst vällde ut ur behån vid varje andetag.

Även om det är en sexig tanke så tänker jag börja från början av berättelsen. Det var en vanlig eftermiddag och jag var på scoutmöte med min son då hon kom in. Hon var en otrolig syn att se. En otroligt sexig mamma. Långt mörkt hår som slutade ovanför hennes rumpa och en röv, en sådan röv. Jag har sett gott om fina rumpor i jeans tidigare men hennes var ett rent konstverk. Jag är en man som gillar mina rumpor och hur väl dem fyller ut ett par byxor, och hennes hade lyckats på ett sett jag aldrig förut beskådat. Sen vände hon sig, och jag tappade hakan. Hon var så otroligt vacker. Hon hade ett tajt linne som smet åt varenda centimeter av hennes välformade bröst. Jag trodde först att dem var fejk men efter jag studerat hur dem rörde sig när hon gick runt i rummet fick jag ändra min åsikt. De såg ut att vara kanske D-kupor eller till och med DD. Hon var lång och benen likaså. Jag hade turen att den enda lediga stolen som fanns var bredvid mig, hon kom fram och frågade om hon kunde sätta sig. Jag svarade, ”Uh, eh, ja, jovisst kan du det.” Vi pratade lite en stund och hon berättade att hon var ensamstående och hade nyligen flyttat till området. Jag är själv ensamstående, och jag ville definitivt välkomna henne på bästa sätt. Jag frågade henne om hon ville ta en fika, och hon fnissade och frågade när. Vi kom överens om att träffas dagen efter, eftersom jag själv var ledig från jobbet.

Vi möttes vid ett litet café och på nolltid hade vi kommit in i en djup diskussion. Vi verkade så lika och den sexuella spänningen växte mellan oss. Vi var båda singel, våra pojkar ungefär i samma ålder. Allting klickade och jag kände mig väldigt bekväm med henne och hon med mig. Jag måste ha stirrat på hennes underbara bröst för plötsligt sade hon, ”JA, dem är riktiga och dem är underbara!” Vi båda skrattade. Efter det började vårt samtal vända sig mot sex, och vi diskuterade våra erfarenheter. En del av hennes erfarenheter var verkligen intressanta och modiga. Hela hennes personlighet ändrades, till det bättre kan jag tillägga, och började få mig att känna mig smått upphetsad. Jag misstänker att hon var det med. Hon tvinnade med sitt hår och tog tag om min hand när vi skrattade. Det började bli dags att gå hem eftersom våra pojkar skulle sluta skolan, så vi skildes åt och hon sade att hon skulle höra av sig så vi kunde ses igen. Jag hoppades att jag inte hade sumpat chansen, att jag inte var för framfusig och så. En vecka gick och efter min grabb gått till skolan ringde det. Det var hon och med sin sexigaste röst bad hon mig komma till hotellet. Jag stammade fram mitt svar och lade på.

Det leder oss till där vi började med en otroligt sexig mamma som klätt av sig framför mig. Jag satt på sängen och hon gick sakta mot mig, tog tag om min tröja och drog av mig den. ”Jag har inte haft sex på ett bra tag. Är du redo för det här?”, viskade hon i mitt öra. Jag svarade ivrigt ja. Hon föll på knä framför mig och på ett ögonblick var mina byxor och underkläder av och min kuk i hennes mun. Hon sög in mig djupare än någon tidigare hade gjort och hon var så hungrig men ändå försiktig på samma gång att jag var tvungen att be henne att sluta för att hämta andan. Den här kvinnan, som jag bara träffat veckan tidigare, hade fått mig att känna som en vulkan på väg att få ett utbrott. Hon fortsatte, slickade min pung och hela vägen upp tull mitt ollon innan hon svalde min kuk. Vid ett tillfälle lutade jag mig fram och knäppte upp hennes behå.

Det var som om julaftonsmorgon hade kommit för jag hade precis öppnat ett paket med dem mest underbara bröst jag någonsin sett. De var stora men ändå fasta och gungade så vackert var gång hon sög in min kuk. Brösten kröntes av stora mörka bröstvårtor. De såg nästan ut som chokladpraliner som jag bara var tvungen att få smaka på. Mina fingrar nådde dem och hon började stöna vid min beröring. Jag drog mina fingrar genom hennes hår och hon slutade suga av mig.

Hon ställde sig upp, vände sig om och böjde sig fram. Hon tog tag om sina svarta trosor och lät dem falla till golvet och blottade sin perfekta fuktiga fitta. Hennes blygdläppar var stora och glittrade av våthet och jag kunde bara tänka på att slicka hennes redan svullna klitta. Jag lade henne ned på sängen, och begravde mitt ansikte mellan hennes ben.

Hon hade trimmat sig själv väl och rakat delar runt sina fitta. Den lilla strängen kittlade min näsa när jag slickade och sög på hennes klitta. Hon började stöna mer och började vrida sig. Hon åmade sig mer när jag började suga hennes klitta så mycket jag kunde. Jag smekte längs med hennes lår och två fingrar gled snart djupt in i hennes fitta. Jag kunde känna hur hon pulserade och redan krampade lite inombords. Plötsligt utan en förvarning skrek hon till och började skaka. Hon blev blötare och jag fick den söta smaken av hennes fitta ännu mer i min mun.

Darrande låg hon på sängen och flyttade sig sakta högre upp. Hon drog upp sina ben och viskade, ”Det är bäst att du knullar mig nu eller så kommer du aldrig få mer av den här fittan!” Min kuk var så hård redan och jag dök snabbt in i hennes hungriga fitta. Hon stönade högt av njutningen och slängde sina ben runt min midja. Jag kom in djupare och jag tog henne hårdare. Jag stirrade hypnotiserat medan hennes bröst gungade fram och tillbaka med varje stöt in i hennes våta fitta. Hon smekte dem och till och med slickade sina egna bröstvårtor. Jag var inte nära än så jag tog tag om hennes fotleder och lade hennes ben mot mina axlar. Hon började slänga sig fram och åter i njutningen, jag kunde inte få nog av henne och jag ville inte att det skulle ta slut.

Jag drog mig ur för en andra gång och hon knuffade omkull mig aggressivt på rygg. Innan jag visste ordet av hade hon tagit tag om min kuk och började rida av mig som om hennes liv hängde på det. Hon studsade upp och ned, gned sig mot mig. Hon exploderade ännu en gång i en enorm orgasm. Den här kvinnan var helt otrolig, för direkt ställde hon sig upp, drog mig upp och förde in min kuk i sin trånga röv. Herregud, det var helt otroligt. Hårdare och djupare trängde hon in mig i sig. Jag kunde känna att jag var på väg att komma, drog mig ur och slängde henne på rygg för att spruta över hennes underbara bröst. Precis när jag kommit till rätta för att komma över henne tog hon tag om min kuk och sög i sig varenda droppe som jag sprutade ur mig när jag kom och hon slickade rent den helt. Jag hade aldrig föreställt mig att sex kunde vara så härligt och tillfredsställande.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knulla chefen efter jobbet och Kåt mamma knullar i affären

7275