Fantasin att se henne suga hårda kukar

suga hårda kukarHar du haft en fantasi som du bara inte kan bli av med hur mycket du än försöker? Jag hade en som jag delade med min flickvän. Även om hennes fantasi inte var lika välutvecklad som min, men den gjorde oss otroligt kåta. Vår gemensamma fantasi var hon, jag och några killar. Jag känner en av dem, det gör min flickvän med men den andra är en främling för oss. Vi hade hans mailadress och en bild, men vi hade tappat bort den på något vis. Vi ville gärna att han hörde av sig till oss igen. Vi bor i södra delen av landet, och hade haft en ganska svår relation med en gemensam vän. Den kvällen kom Rickard över, och jag måste erkänna att det var otroligt att se min tjej suga hårda kukar. Han var inte större än mig, men han hade en snygg lem som var härlig att se försvinna i min tjejs mun.

Till hennes fantasi nu då. Vi alla träffas. Killarna sitter och tittar på tv, och hon kommer in och ut ur rummet och kollar till hur vi har det. Efter en liten stund sätter hon sig mellan mig och Rickard. Efter att vi pratat en liten stund lägger hon sin hand på hans lår och han tar hennes hand. Vi har varit med honom ett tag så att hålla hand är något som dem gör för att dem båda ska känna sig mer bekväma.

Efter några minuter lägger hon sin hand på mitt lår och lutar sitt huvud mot hans axel. Hon vrider huvudet mot honom och viskar något i hans öra. Han lutar sig mot henne och kysser henne. Det är något han inte gjort förut. Markus, som den andra killen heter, sitter och tittar på tvn och när han vänder sig ser han dem båda hångla. Hennes hand smeker upp för hans lår tills hon når hans skrev. Vid det här laget kan man se hur svullen han har blivit, och det verkar den andra killen ha blivit med.

Hon smeker honom genom byxorna och viskar något till honom igen. Han ställer sig upp och inom kort är hans byxor av. Hon tittar på mig och ler. Hon börjar suga av honom. Hon njuter av att suga hårda kukar, och det är ett återkommande minne för mig var gång hon gör det. Jag ställer mig upp och tar av mig min byxor med.

Jag tittar över på Markus, jag kan se hur upphetsad han är. Han ställer sig upp och tar av sig sina byxor, men har kalsongerna på. Han går fram till oss och tittar på medan min flickvän suger Rickard långsamt. Hon sträcker ut sina händer, sökande, först till min kuk och börjar runka mig och hon försöker sedan få tag om Markus lem. Hon beordrar honom att ta av sig kalsongerna. Han gör det, och nu har hon tre hårda och villiga kukar att ta för sig av. Var och en såg annorlunda ut. Hon runkar oss hårdare. Det är som om vi är med i en porrfilm. Här sitter denna sexiga tjej på soffan och tar tre kukar till och från i sin mun. Hon tittar upp på mig, och jag kan se hur nöjd hon är. Efter några minuter har hon fått oss att komma nära utlösningen, men hon slutar och ställer sig upp.

Vi sluter upp runt henne och börjar ta av hennes kläder. När hon är avklädd tar jag tag om ett bröst och hennes rumpa med mina händer, Rickard leker med hennes våta fitta och Markus kysser och smeker vad han kan få tag i. Rickard lyfter hennes ben så han kan komma åt hennes fitta lättare. Han ställer sig på knä och börjar slicka och pulla henne. Inom några få sekunder får hon en snabb och kraftig orgasm.

Soker-Par

Markus suger på hennes bröst och jag leker och smeker min kuk mot hennes rumpa. Hon drar upp Rickard, kysser honom och stönar djupt när hon känner smaken av sina egna safter från hans tunga. Hon knuffar ner honom på soffan och säger åt Markus att sätta sig bredvid honom. Hon ställer sig på knä och börjar suga hårda kukar. Hon ser ut som en utsvulten slyna, med tanke på hur intensivt hon suger av dem. Efter en stund vinkar hon åt mig att komma närmre. Jag ställer mig på knä och min kuk glider lätt in i henne och hon är våtare än jag någonsin upplevt tidigare.

”Knulla mig hårt”, flämtar hon och fortsatte suga hårda kukar. Det tar inte lång stund innan jag känner att jag är på väg att komma och hon glider av min kuk. ”Du får inte komma än”, säger hon bestämt. Hon stirrar upp på Rickard och slickar längs med hans skaft och ollon. ”Det är din tur”. Rickard ställer sig upp och jag sätter mig i soffan. Snart suger hon av mig och Markus. Inom kort har hon slukat hela min kuk och jag känner hur den tränger ner i hennes hals och hur hennes näsa stryker mot mitt trimmade pubeshår.

Inom några sekunder står Rickard på knä bakom henne, och han glider in i hennes fitta. Hon stöter mot honom så han kommer in snabbare och djupare. ”Kom inte i mig, Rickard”, mumlade hon och började hungrigt suga av Markus. Efter några minuter slutar hon suga oss, hon tittar på Markus och säger att det är hans tur. Han skyndar sig bakom henne för att få knulla hennes våta fitta. Vi har förstått att hon vill att vi ska knulla henne i turordning, och ingen av oss har kommit ännu. Vi har alla fått uppleva hennes sköna mun och hungriga fitta.

Jag har aldrig sett henne så upphetsad, eller ens att hon har varit så kontrollerande. Det är otroligt hur många orgasmer hon redan fått. I vanliga fall brukar hon få en, och det var allt för den sexakten men inte denna kväll. Efter vad som känts som en timme börjar vi känna oss stela och trycket av att inte komma gör det tungt för oss. Hon ställer sig upp, flyttar sig till mitten av rummet. Igen ställer hon sig på knä och säger åt oss att komma till henne.

Vi ställer oss runt henne, vi tittar på varandra i insikten av vad hon vill att vi ska göra. Hon tar tag om våra kukar och säger, ”Jag vill att ni alla kommer samtidigt”. Hon börjar suga av oss. Våra kukar är stenhårda och våra pungar är spända av tryckte, på några minuter är vi alla nära. Hon märker att vi är på väg att komma och lutar sitt huvud bakåt. ”Runka av er på mig”, beordrar hon.

Vi runkar medan hon sitter och väntar på oss. Kukarna riktade mot henne. Markus kom först. Han började skjuta tjocka strålar av sperma över hennes ansikte, läppar och bröst. Hon börjar gnida in hans sperma och jag kan se hur hon slickar i sig lite av sperman som nått hennes läppar. Hon lutar sig mot hans pulserande kuk och suger den en liten stund. Markus staplar bort till soffan och sätter sig där utmattad och tittar på oss.

Hon ser så sexig ut med en annan mans sperma på sitt ansikte och kropp. Jag kan inte hålla mig längre och med ett tungt stön skjuter jag min sperma över hennes ansikte, hals och bröst. Jag var hade bara sprutat kort innan hon suger in min kuk i sin mun så hon kan svälja resten av satsen. Bara sekunderna efter kommer Rickard och sprutar på hennes kind. Hon vrider huvudet mot honom och nästa stöt träffar hennes läppar och haka. Hon slickar sig om munnen och suger upp resten av hans sperma innan vi alla sätter oss på golvet och flämtar.

I mitten av golvet sitter min flickvän med ett stort leende och kåt ansiktsuttryck med sperma över sitt ansikte och bröst och ger ifrån sig en nöjd suck.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Upphetsningen att klittra framför andra och Smeka fittan på biblioteket

7275