Smeka fittan på biblioteket

smeka fittan på biblioteketHon kunde knappt tro vad hon höll på att göra. Smeka fittan inne på biblioteket var något hon knappt drömt om, men hon hade blivit övertygad av Honom att testa det. Det var skrämmande men ändå så upphetsande på samma gång. Hon smög förbi dem första hyllorna, förbi alla studenter som pluggade till den bortersta delen av byggnaden. Kameran var där, precis som hon hade blivit tillsagd. Hon hade fått höra att just den här platsen brukade vara väldigt lugn, utan någon som kom förbi. Det var till och med så avskilt att vissa studenter hade strulat runt där, till och med haft sex där.

Hon började klä av sig. Hon hade noga tänkt över vad hon skulle ha på sig, och skippade underkläderna för enkelhetens skull och eftersom hennes bröst inte var så stora så var det ändå rätt bekvämt att gå utan en behå.

Medan hon klädde av sig stod hon framför kameran, hon drog tröjan över huvudet och hennes nakna bröst var fria framför kameran och vem som helst som råkade gå förbi. Hon skyndade sig att ta av sig byxorna och lade dem i en hylla nära sig. Okej, hon hade gjort den första delen, ta av sig och nu var det bara att onanera tills hon fick orgasm och inte bli påkommen.

Det var kallt i biblioteket och hon kände hur hennes bröstvårtor började styvna till som svar på temperaturen och hon fick gåshud över hela kroppen innan hon tveksamt började låta händerna vandra över sin kropp. Hon försökte vänja sig vid att vara helt naken på en offentlig plats, och försökte hålla nere paniken och rädslan att bli påkommen.

Hon kunde känna hur hjärtat bultade hårt i bröstet. Hon hoppade nervöst till var gång hon tyckte sig höra ett ljud, hon kunde höra studenterna prata lite längre bort mellan hyllorna och bad till högre makter att dem inte skulle komma mot hennes håll. Tillsammans med rädslan fanns även en udda känsla av upphetsning som bara ökade och ökade.

Sakta smekte hon sina bröst, och höll om dem. Bröstvårtorna kändes så härligt hårda mellan hennes fingrar medan hon drog och vred i dem. Hon hade alltid gillat när någon lekte med hennes bröstvårtor på det sättet. Det var något så upphetsande för henne att hon kunde få små orgasmer bara av den sortens smek. Hon såg till att stå rakt framför kameran medan hon smekte och nöp sina bröst. På samma gång kände hon hur hennes fitta började bli mer och mer våt och en av hennes händer gled automatiskt ned mellan hennes ben för att smeka fittan.

Hon stönade lågt till och bet sig i läppen för att hindra fler upphetsade ljud från sin mun när hennes trevande fingrar nådde hennes klitta. Hon kände sin kropp skälva när hon sakta smekte runt sin klitoris i små cirklar och nöp i det ena bröstet. Plötsligt hade mycket av rädslan försvunnit och hennes uppfattning av omgivningen. Det var bara nuet, hon och kameran som hon stirrade förföriskt in i medan hon fortsatte smeka fittan.

Plötsligt stönade hon till igen, lite högre den här gången. Det kändes som hela hennes kropp brann av upphetsningen och hon önskade att hon hade tagit med sig sin dildo. Det hade gjort det hela snabbare men ändå skönare på samma gång. Hon fortsatte smeka sin plaskvåta fitta, och kände hur hennes orgasm byggas upp. Ett finger gled in, och sedan ut sedan ett till.

Soker-Par

Hon var uppslukad av sin egen njutning. Hennes höfter vred sig mot hennes händer av njutningen hon gav sig själv medan hon höll emot att stöna igen. Hon ökade takten, hennes fingrar sjönk djupare in i hennes heta fitta. Vågor av njutning flödade genom hennes kropp när hon kom i en intensiv orgasm som fick henne att skaka och henne hjärta att slå snabbare.

Hon kunde ha slutat direkt efter det, hon kunde ha tagit sina kläder, klätt på sig och gått ut från biblioteket men hon var för uppslukad av det hon gjorde. Hon hade aldrig slutat smeka fittan efter den första orgasmen, och det här var inget undantag när hon började smeka sig själv igen.

Hon stönade till, kanske högre än hon borde ha gjort när hon nådde den perfekta punkten i sig själv med sina fingrar. Hennes andra hand smekte snabbt över hennes klitta och lika fort som hon kommit första gången så kom hon en andra gång. Orgasmen var ännu mer våldsam och vågor av njutning spred sig genom hennes kropp. Flämtande kippade hon efter andan och kände sig helt till freds med det hon gjort.

Det var då hon hörde röster komma åt hennes håll. Hon insåg att hon var ganska högljudd när hon kom sista gången och nu kom folk för att se vad som pågick. Även om hon ville fortsätta, hennes fitta skrek efter att få bli fortsatt smekt, så klädde hon snabbt på sig. Fotstegen kom närmre och hon insåg att det inte fanns nog med tid att klä på sig helt så hon skyndade sig bort i motsatt riktning och vek av lite längre bort mellan hyllorna.

Hon hittade en skrubb, drog i handtaget och till sin stora glädje öppnade sig dörren. Hon skyndade sig in och stängde sig efter. Hon kröp ihop i mörkret, vågade inte röra sig och lyssnade på dem som letade runt utanför. Efter några minuter av skräckslaget väntande kunde hon höra hur rösterna blev lägre och lägre. De hade gått vidare, och hon andades ut. Hon insåg hur nära det var att hon blivit påkommen. Snabbt tog hon på sig byxorna och rättade till sin tröja innan hon skyndade sig ut från skrubben och ut genom huvudentrén till biblioteket.

När hon kom ut kände hon sin mobiltelefon vibrera i fickan, hon hade fått ett meddelande, från Honom. Hon öppnade det och det stod bara, ”Duktig flicka”. Med ett leende stoppade hon ned mobilen i sin ficka, nöjd med att hon kommit undan och fått uppleva något nytt, spännande och upphetsande.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Fantasin att se henne suga hårda kukar och Knulla i hissen innan bion