Runka för en okänd tjej var ett uppskattat misstag

runka för okänd tjej i bilenUnder många år så har jag njutit av spänningen och upphetsningen att visa mig och runka för en okänd tjej medan jag kör på motorvägar runt om i landet. På samma gång så har det kryddat till  sexlivet med min sambo. Det är inte särskilt ofta som jag stöter på en mer attraktiv kvinna som uppskattar min uppvisning, men när det väl händer så är det en helt otroligt upphetsande upplevelse att bli sedd medan jag runkar för dem. Det brukar vara på fredagarna som jag har mest tur att stöta på rätt person. Jag körde på motorvägen och hoppades att en av bilarna bakom mig skulle köras av en snygg tjej som skulle vilja tjuvkika på mig.

Jag kan se några bilar bak att det är en snygg blondin som kör i en cabriolet, helt ensam. Medan hon kommer närmre börjar jag smeka mig själv genom byxor. När hennes bil kom jämte min ökade jag hastigheten lite för att fortsätta ligga nära. Hon var riktigt snygg, och hade en fin sommarklänning på sig. Jag tror hon tittade på mig för att jag fortfarande låg bredvid henne, och precis som alla gånger tidigare så blev jag bara hårdare.

Smekande tog jag tag om min kuk genom tyget medan hon tittade på mig. Som alla gånger tidigare så kunde jag se när hon listade ut vad jag gjorde, och hon spärrade chockat upp sina ögon när hon insåg att jag höll på att runka för okänd tjej. Till att börja med kunde hon inte titta bort, hon måste tänkt hur pervers jag är och så ökade hon farten och körde förbi mig.

Var gång det händer så bestämmer jag mig för att hitta någon annan och tittar vidare i backspegeln efter nästa kvinna. När jag tittade tillbaka på vägen kunde jag se att hon saktat ner och jag kom upp bredvid henne igen. Hon fortsatte bara att stirra på mig, så jag bestämde mig för att fortsätta. Jag smekte mig själv genom tyget, hon log mot mig så jag drog fram min kuk så hon skulle kunna se den. Jag var så kåt av uppmärksamheten att jag nästan kom där och då. Hon fortsatte stirra på mig hela tiden medan jag fortsatte runka för okänd tjej, vilket var underbart men jag missade att hon hade tagit fram sin telefon och tog foton av mig med min kuk i handen.

När jag väl kommit så stannade jag till för att torka av mig och hon fortsatte att köra längs med vägen. Jag var såklart lite orolig, och kände mig dum när jag tänkte på hur lätt hon nu kunde skicka dessa bilder till polisen.

Resten av dagen gick på rutin, arbete för att sen åka hem. Jag skulle gå med min sambo till en av hennes vänners bröllop men jag var väldigt försenad. Hon hade lämnat en lapp att hon hade gått utan mig och att komma dit så fort jag kunde. En timme senare var jag på väg dit på motorvägen. När jag parkerade så kunde jag inte tro mina ögon, jag såg samma cabriolet som jag sett tidigare under dagen. Jag darrade och fick smått panik, jag visste inte om jag skulle våga gå in. Till slut gick jag in ändå och tänkte att med så många här och eftersom det ändå är mörkt och kväll så är det väldigt liten chans att om den tjejen är här att hon skulle känna igen mig.

Jag kom in och träffade på en av våra gemensamma vänner som jag frågade om han sett min sambo. Jag fick ett snabbt svar vilket bord hon satt vid och gick vidare medan jag försökte se mig omkring, innan jag satte mig vid bordet. Tre öl senare var jag tvungen att gå till toaletten. Det var grön att gå men när jag kom ut så såg jag henne, blondinen jag runka för tidigare under dagen, gåendes mot mig. Hon kände igen mig direkt, jag kunde se hur hon blev röd om kinderna och jag rodnade. Hon log och gick förbi mig utan att säga något. Det verkade som om hon höll ett öga på mig och det kändes som om hon pratade med några av min sambos vänner om mig med. Jag tackade högre makter att hon inte var där.

Ungefär en timme senare var jag på väg för att fixa mer öl, tjejen kom fram till mig och frågade om jag ville dansa. Riktigt nervöst tackade jag ja. Hon visade mig snabbt en av bilderna på sin telefon, viskade i mitt öra att om jag inte gjorde som hon sa så skulle min sambos vänner få se det riktigt fort. Med en klump i magen frågade jag vad hon ville att jag skulle göra.

Jag tappade hakan när hon sa åt mig att jag skulle runka för henne och hennes vänner. Ingen annan skulle få veta om jag gjorde det. Det var helt otroligt skrämmande men upphetsande på samma gång. Jag svarade att jag skulle göra det, och hon drog med mig till ett privat rum.

Hon var snabb och öppnade mina byxor och drog fram min kuk. Vid det laget trodde jag att jag skulle få till det med henne. Då öppnades dörren och hennes tre vänner kom in och till min stora förvåning så var en av dem bruden, min sambos väninna. Där stod jag med min kuk i den här kvinnans händer och var redan hård som sten.

De beordrade mig att sätta igång och runka för dem så  dem fick njuta av föreställningen, och jag gjorde precis som dem ville. Hela tiden ropade dem till mig hur äcklig och snuskig jag var. Med dem fyra som stirrade på mig så hade jag den mest upphetsande känslan någonsin, den var så påverkande att jag inte brydde mig om vad dem sa eller vad dem kallade mig. När jag började komma och sprutade min sats över golvet så kom min sambo fram bakom sitt gömställe i rummet.

Hon hade sett och hört allt. Jag höll fortfarande på att pumpa ut min sats, och det kändes som om den skulle hålla på i en evighet. Min sambo skakade på huvudet och till min lättnad log mot mig. Hon sa bara hur snuskig jag var. Hon tittade ner på den kladdiga sperman på golvet och sa till mig att när jag nu ändå var klar så skulle jag skrapa upp och suga i mig min egen sats och jag skulle inte få gå förrän jag var klar.

Snabbt gjorde jag som hon sa. Alla klappade uppmuntrande åt mig och någon ropade att jag skulle ta det lugnt och vila upp mig till nästa föreställning. På vägen ut visade blondinen mig sin telefon, hon hade tagit ett nytt foto av mig medan jag hade runkat för dem.

När alla hade gått så vände sig min sambo mot mig. Hon frågade om jag hade flashat tjejen för att jag ville knulla henne. Vid det här laget kände jag att det var lika bra att vara ärlig och svarade att jag gladeligen hade satt på henne. Min sambo tyckte jag skulle fortsätta drömma, för i den närmsta framtiden skulle det ende sexet jag skulle få uppleva var med min egen hand framför den hon bestämde skulle få titta på.

Gillade du novellen? Då kommer du gilla – Knulla i hissen innan bion och Slicka hennes fitta på parkbordet

Soker Par banner 650x115 blog